Şimdi Ara

Kalitesiz T.D ile Milli Takım bu kadar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abdullah Avcı kimdir ? Milli takıma geldiğinden beri sorgularım.Hadi İ.B.B takımını süper ligde orta sıra takımı yaptı da bir anda milli takıma neden geldi.Tamam dedim.Bi bakayım ne varmış bu adamda ?
    Hazırlık maçlarında genç oyuncularla takdir topladı aslında yanlıştı.Sercan Saraer mesela.Kaç maç oynadı tek faydasını görmedim.Ömer Toprak.Bana göre 2.sınıf bir defans.
    Bugün Semih Kaya ligde ve CLde son dönemde toplam olarak 45 küsür maça çıktı.Milli takımı haketti.
    Bugün hata yaptı diye onun hatalarını bekleyenler etrafa üşüştü.Milli takımda taraftarlık duygusunu bitireceksiniz.
    Ben Volkanın 2 grup maçında boş goller yiyip puan kaybı yapmamıza neden olduğunu siz bu Semih önyargısını başlatınca kafamdan geçirdim.Sonra dedim ki böyle düşünmemeliyim.Takım iyi olsaydı Volkan 2 yer biz 3 atardık.
    Aynı şekilde takım oynasaydı 3 tane atardı.Semih o hatayı yapar 3-1 olurdu.Takım sistemi ilerlemiyor.Sizin gibi takım duyguları olanlar ve Abdullah avcının basit futbol bilgisi herşeyi bitirdi.
    1 kere yapı taşı olan bir milli takım vardı zaten.Abdullahın yapması gereken rotasyon oyuncularını iyi belirlemekti.Tunaymış Sercanmış Ömermiş vesaire.Takımı oyuncak etti.
    Yeniden bir milli takım yaratmaya çalıştı.Alman gurbetçi aşığı galiba.Ben açıkcası Türkiye milli takımını balkondan aşağı iten bir adam gördüm.Ulan elin Hollandalısı bile bu takıma en azından 2.bitirip Playoff oynattı.Hemde daha zor bir grupta.Şu grupta çerezlik maçlar var.Hollanda maçları hariç.
    Birşey demeye gerek yok.Y.D A.A ve diğerleri türk futbolunu bitirmeye and içmişler.

• Yeni gelen jenerasyondan ümitliyim.
  • All izz well
  • oynamayan ve bayer leverkusenin as stoperi ömer toprak a sallamanın nedenini öğrenebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

oynamayan ve bayer leverkusenin as stoperi ömer toprak a sallamanın nedenini öğrenebilir miyim ?

O biraz hırs yapmışta. Bence oyuncularda sorun yok sorun Abdullah Avcı da
  • Sorun mentalite. Senelerdir takım olmayı başaramıyoruz. Bu şike kupa olaylarından falandan diyecem de 2 sene önce de Avusturya maçlarında bu takım takım olamıyordu. Ne Hiddink ne Avcı takıma benlik kazandırabilme hırslandırabilme konusunda çok zayıf. Milli takım teknikle falan yürümez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 maçta 2 kez galip gelmişiz onlarda estonya ile andorra. Romanya ya kendi evimizde, macaristana dışarıda yenilmişiz... Oyuncular kaliteli ama oynatmayı bilmeyen bir teknik kadro var. Yani her maçta iyi oynayipta semihin hatasından bu maç gitmiş olsa anlarım ama değil, kötü oynuyoruz. Bireysellik ön planda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

Kalitesiz T.D ile Milli Takım bu kadar.

Tek suç semih'in değil.

Bekir , Hasan ali ...

Ersun Yanal milli takımına çevirdi, Abdullah hoca ...

biz, adam dengeli ve herkese adil yaklaşır dedik ama o da farklı çıkmadı.

Abdullah hoca değişse ne olacak !

Serdar Aziz, Şener Özbayraktar ve Aykut gibiler forma giyemeyecekler ... Oğuzhan...

biz kendimizi kandırmaya devam, ayrıca tv başından ecnebi ülke takımları desteklemeye devam. her sene 2 yılda bir aynı senaryolara devam yine.

/>
    bu da hala kulüp taraftarlığı yapanlara gitsin, benden ...

• hep derdim acaba avcı olsa bu kendi oyuncularını nasıl oynatır diye. Gördüm. Takımda sistemin s'si yok. Siz ne düşünürsünüz bilmem ama lucescu cuk oturabilir. Luce olmayacaksa da yılmaz vural olsun. Aslında demirören varken Türk futbolundan bir şey de beklememek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başımızda bir teknik adam var ilk başlarda egosundan birşey yapamadı, şimdide doğruları yapıyor ama başlarda o kadar çok yanlış yaptıki, o yaptığı doğruları götürüyor
    Yakında yine reklamlar başlar artık, 2014 yanına çarpı
    2016 yanında bir tik
    Haydi çocuklar gösterin gücünüzü hedef avrupa, tırtttttt...
  • U-17 milli takımını Avrupa şampiyonu yapmış. Dünya kupasında yarı final oynatmış ,Galatasaray paf takımını şampiyon yapmış.

Arda Turan , Caner Erkin , Nuri Şahin , Onur Kıvrak , Aydın Yılmaz gibi futbolcuların üzerinde çok emeği var.

Sonra İbb başına geçip 5 sene istikrarlı bir şekilde takımı çalıştırmış. Teknik direktörlük geçmişine bakınca o kadar da kalitesiz biri olarak gözükmüyor.

Galatasaray 2 sene önce ligin bitmesine 1, 2 ay kala Abdullah Avcı'ya resmi teklif götürdü bunu unutmayın.

Geçici olarak istendi , memnun kalınırsa yeni sözleşme yapılacaktı. Bu şekilde kabul etmedi.

Hazır bir milli takıma gelse belki daha başarılı olurdu. Yıldırım Demirören ile birlikte takımı gençleştirip değişim yapacam ayağına içine ettiler milli takımın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

U-17 milli takımını Avrupa şampiyonu yapmış. Dünya kupasında yarı final oynatmış ,Galatasaray paf takımını şampiyon yapmış.

Arda Turan , Caner Erkin , Nuri Şahin , Onur Kıvrak , Aydın Yılmaz gibi futbolcuların üzerinde çok emeği var.

Sonra İbb başına geçip 5 sene istikrarlı bir şekilde takımı çalıştırmış. Teknik direktörlük geçmişine bakınca o kadar da kalitesiz biri olarak gözükmüyor.

Galatasaray 2 sene önce ligin bitmesine 1, 2 ay kala Abdullah Avcı'ya resmi teklif götürdü bunu unutmayın.

Geçici olarak istendi , memnun kalınırsa yeni sözleşme yapılacaktı. Bu şekilde kabul etmedi.

Hazır bir milli takıma gelse belki daha başarılı olurdu. Yıldırım Demirören ile birlikte takımı gençleştirip değişim yapacam ayağına içine ettiler milli takımın.

Bende bunu anlamiyorum iste milli takimda oyuncumu yetisir oyuncu takiminda yetisir parlar milli takima cagirirsin oynatirsin milli takim yildizlardan kurulur genc yeteneklerden degil

Avci denen adam tamam genc yetenek buluyordur da bunun yeri milli takim degil ki allahin belasi kac su takimin icine etti hayatimizdaki en basit hollandaya yenildik,gittik evimizde romanyaya yenildik nasil oynadik rezalet.!!
    Sercan saraer/keiserlaturn bu adamin milli takimda as cikmasi alpere,turkiye super ligindeki takimlara hakarettir.
    Tunay torun/ne yapti??

Volkan,Servet,balta,zan,gg,arda,semih,nihat,hamit,emre Almanyaya elendik volkan en iyi oldugu sezonda hirsina yenik dusmesiyle kart cezalisi olmustu belki o sanssiz kart olmasa nerelere gelecekti.Gerci hic bir basari cezasiz kalmaz dedikleri gibi ft nin maasindan girdiler sulalesinden ciktilar allah belasini bersin tffninde medyaninda bir yerde bomba patlasa geberseler gram icim acimaz ozellikle o tupcuden olse helvasini yemem!!

Ohh be doktum icimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Onur
    Gökhan - Semih - Egemen - H.Ali
    Hamit - Selçuk - Alper - Arda
    Burak - Semih

veya

Onur
    Gökhan - Semih - Egemen - H.Ali
    Hamit - Alper - Selçuk - Caner
    Arda
    Burak

Şu kadroları çıkarmak çok mu zor arkadaş ? Egemen gibi adam dururken Bekir nasıl oynatılır anlamıyorum. Hem fenerde hem milli takımda Egemen yedek. Bu hocaların ikiside çok mu biliyor ikiside mi saf ?
  • Bizim futbolcuların gazla çalıştığı belli.
    Versinler şu takımı Yılmaz Hocaya,saha kenarındaki heyecanı bile Avcı Bey'in futbol bilgisinden daha hayırlı olur bizim için.
  • bu takıma capello gelecekti arkadaş adam rusyada yenilgi yüzü görmedi rusyanın kadrosu bizden üstün değil hoca kalitesi cok fark ediyor he diceksin hiddink geldi ne oldu yine de avcıdan başarılı oldu grupta iki galibiyetimiz var oda en zayıf takımlara
  • bu ülkenin futbolcularında iş yok hocalara laf etmeyin...

futbolcuların tekelinde olan bir lig ve milli takımdan ancak bu kadarı beklenebilir.

futbolcuların hiç bir şeyden korktuğu yok yerimiz garanti paramız garanti diye her istediklerini rahatça yapabiliyorlar.

en dandik bir futbolcunun bile ortalama 1 milyon euro aldığı bir futbol ülkesiyiz hangi avrupa ülkesinde 1 milyon euro gibi rakamları kolay kolay veriyorlar üst düzey oynamayan oyuncuya...

o yüzden hocalara laf söylemeye kimsenin hakkı yok futbolculara dayalı sistemin öncelikle yıkılması gerekiyor ve buda yabancı sınırlaması denen saçma kuralın kaldırılmasından ve fahiş fiyatlarla oyuncu oynatmamaktan geçer..
  • @«hidalgo»

+1 Yabancı kontenjanı azalmamalı tersine en az 8 olmalı.
  • Federasyon değişecek önce , sonra Abdullah Avcı yerine Şenol Güneş getirilecek.Biraz sabır da lazım , bizim milletimizde olmayan sabır , belli bir sistem oturtulacak.2016 elemelerine kadar belli bir ivme kazanırız bu şekilde.Tabi bu dediklerim gerçekleşirmi , hayır tabiki.
  • takımı hiddink adam edemediyse avcının suçu da yok. dünkü maçta futbolumuz bence bir iki bireysel hata dışında (ki biri gol oldu malesef) çok iyiydi. topa sürekli sahip olduk ve adamlar topu aldığı anda çok iyi alan daralttık. abdullah avcı napsın alper karşı karşıya atamıyorsa, burak gol kaçırıyorsa gökhan gönül orta yapamıyorsa. sonuçta milli takım t.direktörü bu ve yeni bir jenerasyon oluşturulmaya çalışılıyor. ama bizde sabır olmadığı için hiddink gider avcı gelir avcı gider capello gelir o da gider.

tek eleştirdiğim nokta şu bekirde ne buluyor anlamış değilim.
  • Avcının en büyük hatası sezon başındaki yanlış tercihleri. Şansal Büyüka bile yazmış:

Türkiye'nin en iyisi, en formda kalecisi Onur'u hatırlamak için son iki maçı beklemek mi gerekiyordu?
    İkinci sınıf gurbetçilerin, Milli Takım oyuncusu olamayacağını yeni mi anladık...
    Selçuk gibi Türkiye'nin en etkili orta saha oyuncusunu oynatmak için az mı nazlandık...
    Milli Takım'da sabır olmaz, Milli Takım'da fantezi olmaz...
    Milli Takım'da oyuncu denenmez...
    O gün ülkenin en iyisi kimse, o gün ülkenin en formda adamları kimse, Milli Takım o futbolculardan oluşur...
    Biz, bu grup maçlarında Milli Takım'ı "deneme tahtasına" döndürdük...
    Umutla başladık, umudu, hedefi, hayalleri ıskaladık, gerçekçi on biri bir türlü bulamadık...
    Bu iş bu kadar zor mu kardeşim...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.