Şimdi Ara

Kaliteli ve kullanışlı fan kontrol programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncesinde amd overdrive'ın fan kontrol ünitesini kullanıyordum fakat pc'yi formatladıktan sonra amd'nin sitesinden indirdiğim güncel amd overdrive programının içerisinde fan kontrol bölmü yok.Fanlarım hep düşük devirde ve cpu 49 derece , biraz şüphelenmeye başladım bir kontrol etsem iyi olabilir , SpeedFan dışında kaliteli ve kullanışlı overdrive gibi fan kontrol programı biliyor musunuz?

• Yok mu tavsiye verecek?
  • bende bu tip bir program arıyorum elimde 8cm lik bir fan var deli gibi ses çıkartıyor onu ayarlamak istiyorum.Her yerde speedfan önermişler ama speedfan da fanları ayarlamak gibi bir özellik yok. Yada ben bulamadım. Aslında aerogatesin fan kontrol ünitesi var ama sistem uzaymontaj halde onla uğraşmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolpaci

bende bu tip bir program arıyorum elimde 8cm lik bir fan var deli gibi ses çıkartıyor onu ayarlamak istiyorum.Her yerde speedfan önermişler ama speedfan da fanları ayarlamak gibi bir özellik yok. Yada ben bulamadım. Aslında aerogatesin fan kontrol ünitesi var ama sistem uzaymontaj halde onla uğraşmak istemiyorum

Speed Fan adlı yazılım küçük boyutlu olmasına rağmen oldukça kolay arayüzü ve işlevselliği ile kendini ön plana atan bir programdır,fanların ayarlanmaması gibi bir durum yoktur ,sorun kasanızın içindeki fanların Psu dan gelen +12V beslemeye doğrudan bağlanmış olmasıdır,yani fanlarınızın bağlantı kabloları anakart üzerine montajlandığı takdirde fan hızlarınızı ayarlayabilirsiniz...

İyi forumlar...

• AMD overdrive da preferences kısmından advanced mode işaretle. Performance bölümüne fan kontrolleri gelir.
  • pc çöktr
  • Konuyu açan kişi çoktan terketmiş eski bir konuyu boşuna hortlatmayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi tavsiye detaylı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Konuyu açan kişi çoktan terketmiş eski bir konuyu boşuna hortlatmayın...

Ben de AMD overdrive indirdim ve fan kontrolünü bulamadım. İnternette aratınca bu sayfa geldi. Maksat başka aratanlar olursa burdan okuyup sorunu halledebilsinler.
  • easy tune 6 ben bunu kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.