Şimdi Ara

## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ## (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.197
Cevap
20
Favori
319.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azizeasya

Arkadaşlar merhaba, ütü arayışı içinde değildim pek Tefal in ütüsünü kullanıyıorum epeydir ancak 2 haftadır taban yapışıyor kıyafetlere bütün gömlekler maf oldu :( biraz daha dayansın idare etmeyi düşünüyordum, keza iyi bir ütüye iyi de bir bütçe ayırmak gerek.. Bu sabah elime geçen bir avantajı değerlendirmek için siden acil yardım bekliyorum. üye olduğum bir site bana Philips’in yeni ürünü GC7330 Philips i ütüyü 199 tl gibi bir fiyatla sunuyor, Hepsi burada da ki fiyatı 449 tl
    http://www.hepsiburada.com/philips-gc-7330-4.5-bar-buhar-kazanli-utu/productDetails.aspx?CategoryId=155122&productId=evphgc7330

....................

Bu fiyata elinize güvenli bir şekilde ulaşacaksa hiç tereddüt etmeden alın, kaliteli bir ürün, fiyatta çok çok uygun.

• Dediğim gibi güvensiz almıycam Hepsiburadan dan alıcam , ki bu siteden hep alışveriş yapmışımdır, ben sadece bir üyelik avantajından yararlanıcam. Tşkr ederim yanıtınız için , umarım birakaç kişi daha ilgilenir konu ile , ütülerdeki en büüyk sorunlardan biri tabanın yapıştırması yada parlatması bu ütüyü kullanan var ise aranızda yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler ayırdığınız zaman için.
  • quote:

Dediğim gibi güvensiz almıycam Hepsiburadan dan alıcam , ki bu siteden hep alışveriş yapmışımdır, ben sadece bir üyelik avantajından yararlanıcam. Tşkr ederim yanıtınız için , umarım birakaç kişi daha ilgilenir konu ile , ütülerdeki en büüyk sorunlardan biri tabanın yapıştırması yada parlatması bu ütüyü kullanan var ise aranızda yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler ayırdığınız zaman için.

Biz yaklaşık 1,5 yıldır Philips 4620 kullanıyoruz. Bu almayı düşündüğünüz ütünün tabanı ile aynı, SteamGlide taban diye geçiyor, herhangi bir sorun yaşamadık..
  • kişiye özel indirme baktım ama bu ütü indirimi yok bende

acaba başka ne indirimi var hb nin

sonuçta %50 den fazla bi indirim sunmuş

ben hiç düşünmem alırım açıkçası

sonuçta philips cihaz
  • Kişiye özel derken, siteden göremezsiniz bunu. Ben bir araştırma sitesine üyeyim şöyle özetleyebilirm.
    Sİte in amacı araştırma ve tüketici görüşlerini toplama , bunu da üyeler üzerinden yapıyor, bazen ücretsiz ürün bazen de çok uygun fiyat teklifi ile bunu size teklif ediyor. Ürün kullanım sonrası görüşlerinizi iyi yada kötü rapor halinde site deki yetkiliye bildirmek. Ben daha yeni üye oldu, eski üyelerden aldığım bilgiler bu doğrultuda. Hayat tarzınız yaşatınız doğrultusunda size ürün seçiyorlar, ne bileyim ev hanımı iseniz temizlikle haşırneşirseniz Ünlü bir deterjan markasının yeni bir ürünü size ücretsiz gönderiliyor, yada piyasa sunulucak yeni bir parfüm, bebek bezi, makyaj malzemesi vs. yada şu an bana teklif edilen ütü gibi , ütü araştırma teklifini kabul edersem site tarafından hepsi burada ya yönlendiricem ve 199 tl avantajından yararlıncam. belirli bir süre sonra da siteye rapor vericem aldığım ürünle ilgili, ben bu siteyi epey geç keşfettim, ne reklamı var ne de nette böyle bir siteye raslamıştım. Kısacası ürün danışmanı oluyorsunuz,

• yaw bu adamlara 7 senedir üyeyim hiç böyle bi avantaj sunmadılar bize

terbiyesiz firma
  • quote:

Kişiye özel derken, siteden göremezsiniz bunu. Ben bir araştırma sitesine üyeyim şöyle özetleyebilirm.
    Sİte in amacı araştırma ve tüketici görüşlerini toplama , bunu da üyeler üzerinden yapıyor, bazen ücretsiz ürün bazen de çok uygun fiyat teklifi ile bunu size teklif ediyor. ...

Gizli Müşteri gibi tam benlik... Sitenin ismini bizle paylaşır mısın?
  • Gizli fln değil ya :) isteyen üye olabilir, ben buraya site ismi yasaktır diye yazmadım :)
    http://www.fikrimuhim.com

dileyen üye olabilir, ben daha yeni üye oldum bu yüzden net bilgi veremiyorum, birkaç tandık uzun zamandır üye, onların bilgileriyle sınırlıyım şimdilik. Ben ütü için onay verdim bakalım ne şekilde gelişicek bu durum, ayrıntıları paylaşırım sizinle eğer ilgiliyseniz.
  • Pardon yazınızı yanlış algıladım, Gizli müşteri derken benim burdaki durumumdan bahsediyorsunuz zannettim :) evet tabir doğru Gizli müşteri gibi, kim üye kime ne ürün gönderiliyor göremiyorsunuz
  • Arkadaşlar ütü ye onay geldi, 199 tl ye. HB den alabiliyorum siteye girip baktım az önce , 199 /8 taksit bonusa vade farksız.anlattığım şekilde alabiliyorum. Resmi de koydummerak eden arkadaşalr için. NE yapayım alayımmı ? Ayın 5 ine kadar alışı yapmazsam hakkım başkasına devrediyor ?

başka zamn olsa düşünmezdim , ama o kadar bütçe ayırmayı düşünmedim hiç, yani bu ara çok sıkışırım alırsam :( ne yapcamı bilemedim yafs ?

## Kaliteli ÜTÜ Önerileri ##
  • valla oparaya kazanlı ve helede %50 indiirmle bi ütü alabiliyorsan hemen al derim

olmadı bi arkadaşına al

ben bile alabilirim yani bir arkadaşıma söylerim

atlarlar hemen

en azından bi faydası olur
  • SİPARİŞİ ONAYLADIM BAKALIM UMARIM DEĞER ALDIĞIMA.... AH ŞU KREDİ KARTLARINI KİM ÇIKARDIYSA VARYA... RAHATLIK İŞTE DE BÖYLE DURUMLARDA CIRRT ÇEKMEK KOLAY GELİYOR İNSANA, SONRA DA BU KART DİYE BU KADAR ŞİŞTİ DİYE KARA KARA DÜŞÜN DUR :(
  • azizesya arkadaşım,
    bende bu ütüden eşime almayı düşünüyorum..eğer siz ullanmyacaksanız sizden satın alabilirmiyim..pm den ulaşmaya çalışıyorum fakat eror veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

azizesya arkadaşım,
    bende bu ütüden eşime almayı düşünüyorum..eğer siz ullanmyacaksanız sizden satın alabilirmiyim..pm den ulaşmaya çalışıyorum fakat eror veriyor..

azizesya arkadaş ütüyü aldıktan sonra buraya uğramaz oldu anlaşılan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

http://www.hepsiburada.com/philips-gc3320-easycare-buharli-utu/productDetails.aspx?categoryid=155122&productid=evphgc3320#tablnk

Şu ütüyü almış bulunmaktayım..İnşallah memnun kalırım..

Aldığınız " PHILIPS GC3320 EASYCARE BUHARLI ÜTÜ " kaliteli bir ütüdür, memnun kalırsınız. Güle güle kullanın..

• Philips Elegance 3100 GC 3126/02 model ütüyü 2006 kışında aldık bu güne kadar kullandık. KDV dahil 89 TL'ye aldığımız ütüyü tamir için servise götürdük. Servis bize 180 TL civarında masrafı var yapalım mı dedi. Dalga mı geçiyorsunuz diyip çıktık. Philips markasını çok sever güvenirdim fakat modem aldım yüz kere bozuldu ütü aldım su akıttı leke yaptı, süpürge aldım emiş gücü düştü bir daha töbe...

Başka marka modellere bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicems

Philips Elegance 3100 GC 3126/02 model ütüyü 2006 kışında aldık bu güne kadar kullandık. KDV dahil 89 TL'ye aldığımız ütüyü tamir için servise götürdük. Servis bize 180 TL civarında masrafı var yapalım mı dedi. Dalga mı geçiyorsunuz diyip çıktık. Philips markasını çok sever güvenirdim fakat modem aldım yüz kere bozuldu ütü aldım su akıttı leke yaptı, süpürge aldım emiş gücü düştü bir daha töbe...

Başka marka modellere bakıyorum.

Ütü kolay kolay arıza yapmaz ama acaba siz düşürdünüz mü. Arızası neymiş yeni ütü fiyatından fazla bir ücrete tamir edilecek....

• Ütü hiç bir şekilde yere düşmedi darbe almadı suyla iligili diyebilirsiniz o da mümkün degil kireçe karşı korumalı bir model bakabilirsiniz.

Şikayet var, Sanayi bakanlığı tüketici haklarına yazdığım şikayet mesajı :

Servis formu ve Faturayı görmek isteyen olursa diye

Merhaba,

12/11/2006 tarihinde Boyner Metrocity mağazasından KDV dahil 89 TL'ye aldığım Philips marka GC3126/02 Elence 3100 modelli Buharlı ütüm 21/12/2009'da arızalandı.

Ütüyü tamir için Philip yetkili servisi 33424 numarasına sahip Günden Elektroniğe 3342420091221035 tamir fiş no ile bıraktım.

Sıkıntının Taban ve conta'dan olduğunu bunun bedelinin 135 TL +KDV olduğu bildirildi. Firmaya ürünün sıfır fiyatının üzerinde bir fiyat belirlenmesinin Müşteriye karşı yapılmış bir saygısızlık olduğunu belirttim. Şimdiye kadar güvenerek ve severek aldığım Philips markasının 1. olarak daha uzun ömürlü ürünler üretmesi gerektiğini 2. olarak sattığı ürünlerin arkasında durmasını beklerdim. (Kendim elektronik mezunu olduğumdan ürünlerin hangi şartlarda sıkıntı yaşayabileceğini biliyorum. Bu ürün sadece 3 sene içinde herhangi bir dış etki görmeden ömrünü tamamladı. Bu kaliteli bir marka ile kalitesiz bir markayı birbirinden ayırması gereken bir özelliktir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicems -- 23 Aralık 2009; 10:31:39 >

• alicems arkadaşım,

Gerçekten sinir bozucu bir durum, geçmiş olsun. Size inanmamak gibi bir düşüncem yoktu, inşallah yanlış anlamamışsınızdır. Ayrıca bu cihaz garanti süresi içinde hiç problem çıkarmadı da garanti bittikten sonra mı arıza yaptı acaba. Eğer böyleyse bu da ayrı bir şanssızlık. Bu cihazın conta ve tabanını yetkili servis dışında çok daha ucuza bulup tamir ettirmeyi denemenizi öneririm. Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.