bana izmirde veya internette Tişörte resim bastırabileceğim bir yer bilen var mı ? kaliteli bir yer olursa çok iyi olur.
bilen yok mu :/
İstiklal Caddesi Atlas pasajının karşısında bulunan Halep pasajında, girdikten sonra az içerde sol tarafta Crazy'nin mağazası var. Gerçi ordakiler konu hakkında bilgili değiller ama onlara konuyu açıklarsanız, ilgili merkezin telefonunu alabilirsiniz. Lombak t-shirt'lerini bunlar yaptı mesela, gayet kaliteli işler yapıyolar yani. Gerçi fiyat muhtemelen yüksek olucaktır...
alntı..
tisort.org
@mert izmir demiştim :)
@eda orada sipariş falan bulamadım. kişiye özel üretim yok sanırım.
quote:
Orjinalden alıntı: Eda_fb
tisort.org
Burda çok az tshirt çeşidi var..Bi kaç piyasa laflar alsana 5 tane tshirt..Netten alcağımız başka bi adres yok mu
bana da lazım aslında hemde çok lazım bilen biri söylerse çok iyi olur :)
Bana da gerekli arkadaşlar, bilen yazsın lütfen.
bi arada tshirtonline.com.tr diye bir site vardı, oraya istediğiniz bir resmi gönderip baskı yaptırabiliyordunuz. hatta kollara falan bile baskı yapabiliyorlardı. 5-6 sene önce fiyatı 10 ytl idi. ama şimdi kapandı galiba.
:/
mithatpaşa caddesinde vardı.. karataşın oralarda.
Can fotokopi var...Ben hep autocad çıktısı almaya gidiom oraya.Her istediğin şeyi beyaz tişörte basıyorlar.Şubeleri var.
Arkadaşlar biz size ciddi anlamda destek verebiliriz. Kendi t-shirt ünüzü kendiniz getirebilir, çayımızı kahvemizi içerken baskınızı alabilirsiniz. İzmir'de t-shirt baskı işini flex folyo ve epson f6000 süblimasyon baskı makinelerimizle sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz.