Şimdi Ara

kaliteli terman macun önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni aldığım core 2 duo için kullanacağım iyi bir termal macun tavsiye eder misiniz=?
    yoksa kutudan çıkıyor mu?

• Genelde kutudan çıkanlar pek iyi olmaz.
    Arctic Silver 5 tavsiye ederim.
  • intel in kendi orjinal termal macunu zaten yeni alınan sıfır işlemcilerin fan heatsink'ine sürülü halde geliyor. hız aşırtma yapmayacaksanız termal macun almanıza gerek yok. illa hızaşırtma yapacagım diyorsanız iyi bir termal macun alsanda intel in kendi stock fanı sogutmaya yetmeyecektir. bu durumda tt bightyphoon gibi bir fan alman gerekecektir.....
  • overclock yapmayacaksanız arkadaşın dediği gibi orjinal fanın heatsinkinde macun vardır ama pek işlev göreceğini zannetmem..Ama kaliteli birşey demişsin o halde arctic silver 5 derim
  • Arctic Silver 5 sonuç oldukça iyi bazı test eden arkadaşlar -5 derece fark ediyor diye belirtmişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klimpomaniac

overclock yapmayacaksanız arkadaşın dediği gibi orjinal fanın heatsinkinde macun vardır ama pek işlev göreceğini zannetmem..Ama kaliteli birşey demişsin o halde arctic silver 5 derim

+1
  • Arctic Silver 5'ten daha iyi sonuçları olduğu söylenen zalman'ı öneririm.. kendimde bundan kullanıyorum harika.

http://forum.donanimhaber.com/m_8458185/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucidbit -- 29 Nisan 2007; 2:44:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede Zalman STG1
    hem surmesi felanda çok kolay oje gibi suruluyor
  • as5 en az 3-4 derece farkedecektir doğru kullanımda
  • yeni başlık açmadan bir soru da ben sorayım.sıvı metalden pad yapmış adamlar incecik jelatin gibi bir şey.işlemcinin üzerine konuyor ve işlemci ısısı ile eriyip yapışıyormuş.as5 kullanıyorum ama sıvı metal sıvı metal diye bir ara çok tantanası olmuştu nedir ne değildir bilen var mı?
  • Onlar hikaye. as5 e devam.Zaten hava soğutma ile öyle çok büyük farklar olmayacaktır.
  • eyvallah hocam as5 e devam.
  • Ben de sıvı metal kullandım bir ara. Kullanımı daha zor ve daha fazla bilgi-beceri gerektiriyor. Alüminyum HS ile kullanılmıyor. Komple bakır HS ile kullanılabiliyor. Hava soğutması kullanıyorum (CM Hyper6+) ve sıvı metal kullandığımda sıcaklıklarda AS5'e göre pek bir fark göremedim.
  • firebal nette derdinin dermanini bulabilisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.