Şimdi Ara

Kaliteli Subwoofer Kablosu Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Subwoofer için üst düzey bir kabloya çok para vermek yerine elektronikçilerde bulunan ekranlaması kaliteli coaxial kablolar ile ara kablo yapma denemelerim yeni bir aşamaya geldi.

Ebaydan tanesi 10 tl civarına gelen WBT uçlar aldım.
    Ebaydan yine lehimlemede kullanmak üzere WBT %5 gümüşlü lehim teli aldım.3 metresine 25 tl ödedim.

Kablo çorabım ve ısıyla daralan makaronum vardı zaten.

Kablo arayısında bir elektronikçide içi çok damarlı,ekranlaması birbirinden teflonumsu bir madde ile ayrılmış 2 ayrı kat kırmızı bakır ile örgü yapılmış dışı şefaf kalın kaplı 1 cm çapında bir ara kablo buldum.Uçları takılı vaziyetteydi onada 10 tl verdim.
    Kablo çok kaliteli bir işçiliğe sahip.

Kablo çorabı, makaron,lehim gibi işlemlerden sonra 3 metrelik sub kablom hazır oldu.
    Kablo çeşitliliği bakımından hazır kablolara yüksek meblağlar ödemektense bu tarz çözümlerin uygun olacağı kanısıyla kablomun resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum.
     Kaliteli Subwoofer Kablosu Yapmak Kaliteli Subwoofer Kablosu Yapmak Kaliteli Subwoofer Kablosu Yapmak Kaliteli Subwoofer Kablosu Yapmak
     Kaliteli Subwoofer Kablosu Yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosecutor -- 24 Nisan 2014; 17:04:35 >

• Bu malzemelerden biraz fazla getirtseydinde bizde faydalansaydık eline saglık güzel olmuş keşki bende becerebilsem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.