Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.002
Cevap
373
Favori
679.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
37 oy
Giriş

hocam bu swun chyan filtrelerin vidalı jaco girisli modeli yok mu? yani firma üretmiyor mu? quick filtreler sızdrıyor sürekli elimde iki tane sc kendinden quickli filtre var bir tanesi sızdırma yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Nisan 2026; 16:0:38 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

evet hocam bir tane sc quick'ten sızdırıyor nedense hortumu kestim ucunu düzelttim yine devam ediyor.. sizden almamıstım ama sizin ürününüz değil yani jako varsa jako almak istiyorum.. mesela ckk'larda jaco var mı? inline jaco ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Nisan 2026; 16:11:1 >

var ama tr de görmedim hiç .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet hocam dediğiniz gibi siboptan su gelmiyor ama hava da almıyor, önereceğiniz bir tank varmıdır 8 litre, e ticaret sitelerinde 800 den 1200 TL ye kadar var bunlar arasında fark varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tanka hava basarken vanasının açık olması lazım içindeki suyu boşaltacak çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

​Puretronwater sitesi üzerinden kendi cihazımı tasarladım. Bu süreçte Çetin Bey, özel mesajlar üzerinden tüm sorularımı sabırla yanıtladı ve her konuda destek oldu.

Cihaz kurulu bir şekilde geldi, bize sadece şebekeye bağlamak kaldı. Ancak bulunduğum yerdeki şebeke basıncı düşük çıkınca Çetin Bey hemen duruma müdahale ederek cihazıma uygun bir pompa gönderdi.

Hatta pompayı korumak amacıyla, normal kurulumda olmayan ekstra bir sediment filtreyi de yanına eklemiş.

​Şu an hem aldığım suyun içimi hem de cihazın kalitesinden çok memnunum. Hizmet kalitesi ise gerçekten kusursuz.

Özellikle benim gibi teknik bilgisi olmayanlar için Çetin Bey’in ilgisi ve tecrübesi büyük bir şans. Yardımları için kendisine çok teşekkür ederim🙏

@ctnuyr

• andıran otu kullanıcısına yanıt
    Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim,memnun kalmanıza çok sevindim.sağlıkla kullanınız.

• KASA SEÇ: Kapalı Kasa (+3,500₺)
    • 1. Filtre (Inline Sediment): C.C.K Inline Sediment Filtre (+550₺)
    • 2. Filtre (Inline Karbon): C.C.K Inline GAC Filtre (+550₺)
    • 3. Filtre: İstemiyorum (+0₺)
    • Membran Filtre: Filmtec BW60 75 GPD (+1,600₺)
    • Alkali / Mineral Filtre: C.C.K Bioceramik Alkali (+750₺)
    • Post Karbon / Tadlandırıcı: C.C.K Post Karbon (+450₺)
    • Pompa / Motor: İstemiyorum (+0₺)
    • Tank: 8 Litre Tankpac PAE (+1,750₺)
    • Musluk: İstemiyorum (+0₺)
    • UV: İstemiyorum (+0₺)
    • Kaçak Kesici: İstemiyorum (+0₺)
    • Montaj: İstemiyorum (+0₺)

3.filtre 2. ile aynı neden ekstra filtre ekleme ihtiyacı var ? kasa fiyatı plastik kasa için pahalı değil mi? montaj için nelere ihtiyacımız var kendimiz nasıl yapabiliriz? kaçak kesici şart mı? bu sistem ne kadar atık su üretiyor? bu tadlandırıcı mineral vb. filtreler scam gibi geliyor gerek var mı? filtrelerin dik olması tavsiye ediliyordu dik olarak yerleştirip göndermeniz mümkün mü? pompaya ihtiyacımız var mı bilmiyorum

• Merhabalar, evimde açık kasa bir sistem var. Uzun süredir filtre bakımı yapılmadı. Ne almam gerekir filtre olarak? Yardımcı olabilir misiniz acaba? Ankara Beştepe civarında yaşıyorum. Doğrudan kendim de filtreleri değiştirebilirim. Birileri varsa bu işi yapan hizmet de alabilirim.

merhaba.

her iki filtrede gac karbon filtredir. çift karbon kullanmak membran ömrünü uzatır bu konuda iyidir.

kasa fiyatı sadece diş muhafaza olarak fıyatlandırılmıyor onun içerisinde membran kabı check valf kısıcı shut off hortum fittingler kelepçeler ve işçilik hizmetide bulunuyor.

kaçak kesici şart değil isteğiniz dahilinde ekleyebilirsiniz.

atık su oranı cihazla alakalı bır olay değil.şebeke su basıncı ve su kirliliği %90 atık su olayını etkiler.eğer cihaz pompalı olursa bu oran biraz düşer.

mineral filtreye gerek yok,mineral filtre suyu gerekli mineralleri tekrar veriri yyanı damacana su içiyorum su arıtmaya geçeceğim ama damacana sudakı mıneral oranında olsun dersenız mıneral filtre ekleyebilirsiniz.dik olarak kasa şartlarında uygun değil yatay oluyor ama siz kasayı dik konumlandırırsanız dik durur filtreler.şebeke basıncınız düşükse,yüksek katlarda oturuyorsanız pompali cihaza ihtiyacınız olabilir.daha faydalıdır.

• cedrus32 kullanıcısına yanıt

merhaba

su arıtma cihazı modelleri, fiyatları, markaları, filtreleri
    CCK 4'lü Filtre Seti – Açık Kasa Su Arıtma Cihazları İçin Uyumlu Housing Filtre Takımı
    https://puretronwater.com/urun/cck-4lu-filtre-seti-2

cck nın açık kasa seti tavsiye ederim çok iyidir.

bunun dişinda membran filtre ihtiyacınız var filmtec usa üretimi en iyi membran filtredir.fiyat performan istiyorsanızda vontron membran ihtiyacınızı karşılar.

su arıtma cihazı modelleri, fiyatları, markaları, filtreleri
    Vontron ULP 75 GPD Membran Filtre | Orijinal RO Membran
    https://puretronwater.com/urun/vontron-75-gpd-membran

https://puretronwater.com/urun/filmtec-75-gpd-membran-filtre

• Arkadaşlar merhaba.

Uzun yıllardır Damacana kullanıyorum. Bir makine almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz var mı? Sumosu için ne düşünüyorsunuz.

malesef bu konuda hiçbir bilgi sahibi değilim. ama herkes gibi su taşımaktan bıktığımız ve yaşımız da artığı için bir su arıtma cihazı almaya karar verdik. önerebileceğiniz bir marka model var mı f/p olarak?

hocam hangi şehirdesiniz?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.