Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.002
Cevap
373
Favori
679.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
37 oy
Giriş
    Cck set alabilirsin li . Alkali kullandıktan sonra düz karbondan geçen suyun tadına alışmak zaman alıyor . Alkali ne kullanıyorsanız aynısından alıp Cck setle devam edin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Alanım dar olduğu için tanksız bir model arayışındayım. Web sitenizi inceledim ancak böyle bir model bulamadım. İçerisinde in line filtreler kullanabileceğim önerebileceğiniz bir model var mı? Bulduğum bazı modellerde direkt akış olduğu için debi çok düşük oluyor. Bunlara 1000 gpd membran filtre takarsam debi yi arttırabilir miyim?

Merhaba hocam 1000 gpd çok masraflı olur filtre değişimlerinide düşünün.normalde 300 gpd pompalı biz membran çok rahat işinizi görür açık sisteme dahil edilir.direk akış alırsınız.ön filtreleride dilediğiniz gibi dizayn ederiz.300 gpd membranda sınırlı marka seçenekleri var.

• Merhabalar, 2 kişi için (annem ve anneannem) en iyi arıtma cihazı hangisidir? Kendilerinin zor bir filtre değişimi yapabileceğini sanmıyorum. Bunu göz önünde bulundurarak en iyi arıtmayı önerebilir misiniz? Teşekkürler.

merhaba,filtre değişimini kolay bir şekilde yapılması inline filtrelerle yani kapalı kasa arıtma cihazlarıyla daha uygun olur.burdakı filtreler kullan at olduğu için daha kolay değişim sağlanır.

en iyi su arıtma cihazı aslında en iyi filtrelerden ve bileşenlerden oluşan cihazdır burda ana markaya çok odaklanmayın.cihaz içeriğindeki markalar daha önemli.

omnipure sediment / karbon/ alkali filtreli ve filmtec membranlı bir cihaz en iyi filtre standartını fazlasıyla karşılar.bunun yanı sıra suyun temas ettiği diğer parçalarda çok önemli, suyun tadı/ kokusu direk etkiler ve kullanım ömrü açısından da önemlidir.

bu plastik par.alarında nsf onaylı olanları swun chyuan / cck gibi markalardır,aynı şekilde nsf sertifikalı iyi bir tankda tank pac pae modelidir.bu içeriğe sahip olan diamond alkali su arıtma cihazı modelimizi inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctnuyr -- 4 Nisan 2026; 23:3:5 >

• @ctnuyr Merhaba Çetin hocam. Ben zatek in 6 lı inline kutu modeli su arıtma cihazını kullanıyorum. 1 yıl olmuştur sanırım alalı. Membran LG marka ve henüz değişim vakti gelmediğini düşünerek diğer filtreleri değiştirmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ankaradayım.

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri@ctnuyr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanDB -- 5 Nisan 2026; 13:26:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ctnuyr kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim. Filtrelerin değişmesi gerektiğinde nereden temin edebiliriz? Bir de tavsiye ürettiğiniz ürün için herhangi bir indirim kodunuz mevcut mudur?

Geri kalan 5 filtrenin 1 taneside mineral filtresi oda ortalama 1 yıl civarı ph yükseltir.bunlardan sonrakı 4 filtre grubu bizim ön 4 lü dediğimiz değiştirmeniz iyi olur.purefer/cck markaları öneririm burda fiyat performans ürünüdür

Omnipure 5633
    Omnipure 5633
    Filmtec bw60 75 gpd membran
    Omnipure 2551 alkali filtre
    Omnipure cl10rot33 posy karbon

Bunları 2 yılda bir komple set olarak değişebilirsiniz kullanım ömrü uzundur

Havale eft alımlarında %15 indirim kuponu veya kredi kartı alımlarında %10 indirim kuponundan faydalanabilirsiniz

O halde hemen 4 lü CCK siparişi veriyorum hocam. İndirim kuponu verebiliyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Mevcut şartlarda atık su üretmeyen sistemden tam verim alamassınız su tadı istediğiniz gibi olmaz ama içme suyu değilde çay kahve yemek vb yapımında kullanacağım derseniz sediment karbon filtrelerden geçirerek kendinizde 2 bin civarına bir ön filtre sistemi yapabilirsiniz ayrı bir musluğu da olur

• Merhaba arkadaşlar su arıtma cihazımda şöyle bir sorun var: Tank dolu olmasına rağmen musluğu açınca su çok kısa süre akıyor ve hemen kesiliyor ip gibi akıyor.Tankı elime aldığımda oldukça ağır, yani içi su dolu ama suyu dışarı vermiyor.Tankın hava sibonundan sadece hava geliyor su felan gelmiyor.
    Ayrıca tankın hava sibobundan hava basmayı denedim fakat pompa çok sertleşiyor ve sanki geri basınç yapıyor, düzgün hava basamıyorum.
    Bu durum tank içindeki diyaframın patlamasından mı kaynaklanır yoksa başka bir parçada (valf, filtre vb.) sorun olabilir mi? Daha önce başına gelen veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calzebur -- 6 Nisan 2026; 22:56:48 >

merhaba,ilk sene için değişen filreler ve indirim kuponu pm den gönderdim.

merhaba

tank içerisinde diyafram bulunuyor o patlak olursa zaten siz iğneye bastığınızda su geliyor.eğer hava geliyorsa ve hava basmanıza rağmen hava almıyor veya tutmuyorsa diyafram arızasından kaynaklıdır.içerde yapışabiliyor o diyafram ve ya çok sertleşiyior artık işlev göremez hale geliyor.tamiri yok tank değişmesi gerekiyor

Merhaba benimde çok ince akıyordu adam filtreyi değiştirdi yine aynı oldu senin tank da patlak dedi 12 litre ben adama içinide temizleyelim dedi bir cihaz taktı üstünde 80 75 yazan iki ayrı değerde hava bastı içindeki su bitti eyvah dedim kesin o zaman patladı ama yok dedi zaten bu 5 yılda değişmeli önceden patlamıştır dedi bu konuda ne yapmam lazım birde 12 litre fiyat performans ürünü bir tank önerebilir misiniz forumda bu işlerden anlayan arkadaşlardan geri dönüş bekliyorum. teşekkürler.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.