Şimdi Ara

kaliteli kondansatör alabileceğim yer lazım? acil yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: way_bee

Orta ve yuksek seste belli olmuyor ancak sesi kıstığımda sağ kanal tamamen sönüyor

kapasitor problemidir bu zati.

endustriyel uretim olsa da kendeil de hi-fi camiasında tutulmuş kaliteli markadır... ana rezervuar kon. grubunu keindeil ile mi değiştin? değişseydin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

Orijinalden alıntı: way_bee

Orta ve yuksek seste belli olmuyor ancak sesi kıstığımda sağ kanal tamamen sönüyor

kapasitor problemidir bu zati.

endustriyel uretim olsa da kendeil de hi-fi camiasında tutulmuş kaliteli markadır... ana rezervuar kon. grubunu keindeil ile mi değiştin? değişseydin.

paralel bağladım eskilerini çıkarmaya üşendim
  •  kaliteli kondansatör alabileceğim yer lazım? acil yardım...

kaliteli kondansatör alabileceğim yer lazım? acil yardım...

• kablolar ince ve kon.ler beslemeye olabildiğince yakın; PCB de olsa hemen dibinde irtibatlandırılır.
    kabolara bakınca artı eksiyi paralel-seri aktardın. anladığım boyle. ne yaptın tam? kutu içind eyer yok mu?
  • quote:

kablolar ince ve kon.ler beslemeye olabildiğince yakın; PCB de olsa hemen dibinde irtibatlandırılır.
    kabolara bakınca artı eksiyi paralel-seri aktardın. anladığım boyle. ne yaptın tam? kutu içind eyer yok mu?

sığmayabilirler yanda bir boşluk var teki rahat sığar ama diğeri sığmayabilir şimdilik deneme amaçlı koydum sonra bir çözüm düşünürüm kablolar çok ince değiller foto da öyle çkmış olabilir normal kalınlıktalar amfinin sesi çok çıkmaya başladı :D aceba diğer kondansatörlere de bir operasyon mı yapsam ?
  • kablo kesiti 75 hadi 100mm olsun gibi gorundu bana.
    içinin detaylı bir resmini at bakalım. çıkışlarda yuksek değerli kon.tor var. 2200uF vs. bu değerlere benzer. onları kaliteli low esr kon.le değişebilirsin. ses için kritik oneme sahipler.
  • quote:

kablo kesiti 75 hadi 100mm olsun gibi gorundu bana.
    içinin detaylı bir resmini at bakalım. çıkışlarda yuksek değerli kon.tor var. 2200uF vs. bu değerlere benzer. onları kaliteli low esr kon.le değişebilirsin. ses için kritik oneme sahipler.

2200 lük yok 100uf 100voltluk 4 tane 220uf 50voltluk4 tane var toplam 8 tane diğerleri çok küçük
  • resim...
  •  kaliteli kondansatör alabileceğim yer lazım? acil yardım...
  • bu denon un hali nedir boyle yav.
  • quote:

bu denon un hali nedir boyle yav.

yaw taaa 98li yıllardan kalma amfi ne bekliyordun ki
  • insan biraz temizlerdi şimdiye o kadar açmışken. is kir...
    neyse bunun devresi farklı B sınıfı olduğundan mı bilmem her zaman AB sınıf çıkış kartında 3300uF 2200uF low esr li beslme kon.ri vardır. onu değiş diyecektim. bunda ise 110 ve 220uF rı çok kalitelileriyle değiş diyeceğim ama uğraşır mısın sen bilirsin.
  • quote:

insan biraz temizlerdi şimdiye o kadar açmışken. is kir...
    neyse bunun devresi farklı B sınıfı olduğundan mı bilmem her zaman AB sınıf çıkış kartında 3300uF 2200uF low esr li beslme kon.ri vardır. onu değiş diyecektim. bunda ise 110 ve 220uF rı çok kalitelileriyle değiş diyeceğim ama uğraşır mısın sen bilirsin.

değiştirsem iyi olur da onları bulmak mesele ancak yurtdışından gelir ona uğraşmak istemiyorum şimdilik
  • quote:

insan biraz temizlerdi şimdiye o kadar açmışken. is kir...

bu küçük kondansatörler tam olarak ne için kullanılmış amfide acaba???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.