Şimdi Ara

Kaliteli Dogal gazlı şohben tavsiyesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
151.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ariesx

Sorun maalesef şofbende gibi, C275F'nin kapasitesi bu kadar görünüyor. Aslında bu durumun ürün reklamında ve el kitabında söylenmiş olması gerek. Birkaç kombi bayisi ile konuştum, iki kez servis geldi, hepsi de durumun normal olduğunu söyledi, sonuncu gelen servis "kışın idare et abi" deyip gitti. :)

Konuştuğum bir arkadaşım Bosch önerdi, onda bu tür sorunun pek yaşanmadığını söyledi, ancak bu topikte Bosch'dan da bir şikayet var. Daxom'un Demirdökümden iyi olup olmadığına karar veremedim. Daxom öneren arkadaş 44C'de yıkandığını söylüyor, zaten benim derdim de o, Demirdöküm en fazla 44-45C ısı veriyor. Kaynar su alınamıyor. Hatta ebeveyn banyosunda sıcaklık 35C'ye iniyor. Normal vücut sıcaklığı zaten 37C, yani ondan daha yüksek. :) Tüplü şofbende böyle bir sorun hiç yaşamadım. Sıcağı en sonuna kadar açsam haşlanıyordum, el değdirmeye bile olanak olmuyordu, bunda ancak üşümeyecek kadar sıcaklıkta yıkanabiliyorum.

Demirdöküm'e sayfasından mail gönderdim, bir hafta oldu, cevap bile vermediler:)

Benim Demirdöküm bir aydır suyu ısıtmaya başladı. :) Yaz geldi tabii. :) Kışa Allah kerim artık. :)

Bu arada beklediğim üzere firma maile cevap vermedi tabii. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: baki69

daxom aldım ben
    aldığım firma ariston bulamadı
    sorun yaşarsak kastamonudakiş servisten yaşarız ancak zaten 3 yıl garantili şayet kötü bir puan alırsa benden emin olun yazarım buraya
    kullanmak içinde zaten birkaç ay geçecek gibi geliyor henüz mahalleye doğalgaz gelemedi.

bende baya araştırdım DAXOM alacaktım fakat ekonomik nedenden dolayı, ertelemek zorunda kaldım.. yorumlarından okuduğum kadarı ile gayet iyi özellikle suyu sabit derecede muntazam muhaaza ettiğini söylüyorlar tek kötü yanı bazen aşırı ses çıkarması ve don ihtimali olan yerlerde su orularının don tutması sonucunda kazana su gitmeyince arıza veriyormuş bu şekilde olunca garanti kapsamınada girmiyormuş...

kullandıktan sonra sende yorumunu belirtirsen benim için çok iyi olur.. çünkü ben marka alma taraftarıyımdır ama Daxomu gördükten sonra gönlüm ve mantığım çelişiyor...

• tr deki hangi doğalgaz tesisatçıları zamanında iş yapmıştırda bizimkini yapacak diye başlıyorum.
    halen firma gelip doğalgazı açacak bizde daxomu deniyeceğiz denediğimde izlenimlerimi paylaşacağım emin olun
  • Arkadaşlar eca nasıl bi firma?
  • termodinamik hermetik şofben sizce nasıldır kullanan varmı arkadaslar bugun yarın şofben almam gerekiyor yardımlarınızı beklıyorum
  • Bosch almayı düşünüyordum ben ancak Bosch 11 ve 14 Ltlik modelleri üretimden kaldirmiş. Yerine 27Ltlik modeli sokmuş piyasaya ama fiyatı 3000TL.
    Haliyle alternatif aramaya başladım. Demidöküm ve ECA oldukça problemli gözüküyor. Daxom isterim ama Afyon'da kullanılacak bu şofben ve burda çok fazla don olur o yüzden Daxom tercih dışı kalıyor.

Ariston Next
    Baymak
    Goldtherm

Kullanan arkadaşalar var mı acaba? Tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
    Ayrıca benim için fiyatı 2. sırada önemli annem ve babam için alacağım o yüzden kullanım kolaylığı ve konfor çok daha önemli...

• arkadaslar ben dogal gaz sobalarında dahonlar inceledim ama onlarda yakıt çok fazla oldugu söyleniyor dogal gaz sobalarında fujıyama ve ve simferi çok fazla öneriyorlarhttp://www.hepsibayide.com/Kategori/Isitici-Ve-Sogutucular-pmk7.html teknik özellikleri burda var söyledigim ürünlerin çok acil ihtiyacım var önerir misiniz sizce bu iki markayı mı tercih etmeliyim yoksa Dahonu mu tercih etmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzum_kubu -- 30 Kasım 2012; 0:51:35 >
  • baymak bh13 şofben var bende 1 senedir kullanıyorum ama su ya kaynıyor yada buz gibi oluyor cözümünü bulan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicoo

baymak bh13 şofben var bende 1 senedir kullanıyorum ama su ya kaynıyor yada buz gibi oluyor cözümünü bulan var mı

Kaç derecede kullanıyorsunuz.
  • yazın 35 kışın 40 derece
  • baymak bh13 ün tamir konumu var onun üstüne getirdiğimde ph0-ph01-ph06 ya kadar kodlar cıkıyor acaba onların ayarı bir işe yarar mı servisde çağırdık ama bişey yapmadan gittiler
  • yok mu baymak servisinden çalışan :)
  • quote:

tr deki hangi doğalgaz tesisatçıları zamanında iş yapmıştırda bizimkini yapacak diye başlıyorum.
    halen firma gelip doğalgazı açacak bizde daxomu deniyeceğiz denediğimde izlenimlerimi paylaşacağım emin olun

Kardeş hala denemedin mi?
  • baymah bh13 hermetik şofben kullanan memnun olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .t.a.o.

Bosch almayı düşünüyordum ben ancak Bosch 11 ve 14 Ltlik modelleri üretimden kaldirmiş. Yerine 27Ltlik modeli sokmuş piyasaya ama fiyatı 3000TL.
    Haliyle alternatif aramaya başladım. Demidöküm ve ECA oldukça problemli gözüküyor. Daxom isterim ama Afyon'da kullanılacak bu şofben ve burda çok fazla don olur o yüzden Daxom tercih dışı kalıyor.

Ariston Next
    Baymak
    Goldtherm

Kullanan arkadaşalar var mı acaba? Tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
    Ayrıca benim için fiyatı 2. sırada önemli annem ve babam için alacağım o yüzden kullanım kolaylığı ve konfor çok daha önemli...

Neden bir kombi alip kullanmiyorsun burda bir cok ev boyle yapiyor sofben yerine kombi aliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kombinin kullanım amacı farklı şofbene göre daha fazla arıza çıkarıyor ve 2 kat daha pahalı...
  • çünkü yaşadığım yerde ısınmayı jeotermal enerjiden karşılıyoruz, bu nedenle de kombi taktırmak yasak gaz açımı sırasında ve arada kontrol ediyorlar. ayrıca daha pahalı ve kullanılmayan bir çok kısımı var bu da verim düşürüyor.

Şu anda Ferolli Sky 17lt kullanıyorum çok mutluyum hiç bir sıkıntısı yok anında sıcak su...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaos25

quote:

tr deki hangi doğalgaz tesisatçıları zamanında iş yapmıştırda bizimkini yapacak diye başlıyorum.

Kardeş hala denemedin mi?

evet kaos25 daxomu denedim kesinlikle harika.

seside öyle sorun edecek kadar değil

tereddüdsüz alınacak bir sohben
  • Çok ilginç araştırdım hermetik şofben satanların çogu eski modelli, yeni olarak bosh var o da çok pahalı, vaillantın yok, bende beklemedeyim .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.