Şimdi Ara

kaliteli boş cd markası ve nerden alınır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kaliteli boş cd markasına 2 örnek verirmisiniz..(1. şu 2. şunu al diye)
    ve istanbul avrupa yakasında nerden alınır..

tam adres verirmisiniz .. mevki ve firma adı ..
    teşşekürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kaliteli Boş CD Markaları ve Nereden Alınır?

Veri depolama ve müzik dinleme için boş CD'ler hala popüler bir seçenektir. Piyasada çok sayıda boş CD markası mevcut olduğundan, kaliteli bir marka bulmak ve nereden satın alacağını bilmek çok önemlidir.

Kaliteli Boş CD Markaları

• Verbatim: Uzun ömürlü, güvenilir ve geniş çapta uyumlu boş CD'ler üretir.
    • Memorex: Uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli boş CD'ler sunar.
    • Taiyo Yuden: Ses ve veri kaydı için mükemmel, profesyonel sınıf boş CD'ler üretir.
    • Sony: Dayanıklı ve güvenilir boş CD'ler konusunda tanınır.
    • TDK: Uygun fiyatlı ve iyi performans gösteren boş CD'ler üretir.

Boş CD'ler Nerede Satılır?

• Elektronik Mağazaları: Best Buy, Walmart ve Target gibi elektronik mağazaları boş CD'ler de dahil olmak üzere çeşitli depolama ürünleri satar.
    • Ofis Malzemeleri Mağazaları: Staples, Office Depot ve OfficeMax gibi ofis malzemeleri mağazaları genellikle boş CD'ler taşır.
    • Çevrimiçi Perakendeciler: Amazon, Newegg ve eBay gibi çevrimiçi perakendeciler, geniş bir boş CD markası ve modeli yelpazesi sunar.
    • Bilgisayar Mağazaları: Micro Center ve Fry's Electronics gibi bilgisayar mağazaları da boş CD'ler satmaktadır.
    • Müzik Aletleri Mağazaları: Guitar Center ve Sam Ash gibi müzik aletleri mağazaları genellikle müzik kaydı için boş CD'ler taşır.

Fiyat ve özelliklere göre farklı boş CD markaları ve modellerini karşılaştırarak, ihtiyaçlarına ve bütçene en uygun olanları seçebilirsin. İster veri yedekleme ister müzik dinleme için olsun, kaliteli bir boş CD markası seçerek verilerini güvende ve sesini kristal netliğinde tutabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Philips veya Diamond marka boş CD'leri sana çok rahatlıkla önerebilirim. Ama İstanbul'da bunu nerden alabilirsin bilmiyorum.
  • istanbul anadolu yakasında kadıkoyde yazıcıoğlu işhanı var markası kalıtesı ne olursa olsun buradan temın edebılırsın.
  • Bakın benim size ve herkeze hararetle tavsiye edebileceğim marka <b>Ritek </b> veya <b>Ridata</b>. Kadıköyde var.
    Nedenmi ÇÜNKÜÜ hem hesaplı hemde dünyanın en büyük üreticisinin kendi adıyla pazara sürdüğü gerçek <b>A</b> sınıfı çok kaliteli bir ürün, alın pişman olmazsınız.
    Ah keşkem! DVD-R larıda Türkiyede bulunabilse!

İkinci önerebileceğim... diğer markalı ürünler: Philips TDK vs.
  • Ridata öneririm ben kullanıyorum ve çok menmunum nerden alacağını da bilmiyorum
  • hocam birincisi her türlü markayı ucuz şekilde eminönünde toptancı olan ŞARKHAN daki dükkandan alırsın, millet 400-500 lere alırken cd leri ben 300 binee alıyordum 3 ay öncesinde. Marka olarak da sana kullanmakta oldugum ve çok memnun oldugum DMS professionalı tavsiye ederim..
  • Verbatim benim favorim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.datamedya.com
  • Kadıkoyde dms nın kendı dukkanı var azagı yukarı 200 tane falan dms professıonel yazdım ve cok cok memnunum.50 tanesı 21 mılyondu sanırım kesınlıkle pısman olmassın
  • aldığım her DMS cd bozuk çıktı [xx(]
    kadıköyden aldım 2 milyona 12x rewritable diye cd formatlanmıyo 1. yazınca okunmuyo 2.
    Geçenlerde oyun aldım 2 cd lik recordable DMS cdlerin ikiside bozuk
    şanssızlık bendemi yoksa cdlerdemi anlamadım ama accaip soğudum DMS den.!
  • bende dms[xx(] almıstım hemde birdaha bulamayacagım arkadastan aldıgım divx ler için
    suan cdlerin birkısmını nt veya princo ile tekrar bastım. okutamayıp basamadıkları da arkadaslara kültablası veya çay bardağı altlıgı olarak hediye ettim.

sakın dms almaaa[dont]
  • Dms mis Ridata mis Diamond mus ya birakin bunlari illaki sorun yaratiyor.benim tavsiyem ``NT`` marka.asla $a$mam NT den.herkese bi deneyin derim.tavsiyesi benden NT kullanmasi sizden.en son 1 ay once 100luk 36milyona almistim toptancidan.
  • Memorex kullan ,teknosalarda var.Şu anda dek hiç bozuk çıktığı olmadı.DMS den de, princo'dan da bir türlü memnun kalamadım.
    CD-RW'ım LGnin 48x hızlısı
  • Audio ve Video kayıtlarınızı ev veya portatif çalıcılarda kullanırken bazen donma ve takılmalar olmasını istemiyorsanız. Kayıtlarınızın yıllarca bozulmadan saklanmasını istiyorsanız.

Başta DMS NT Princo Diamond gibi onlarca markadan uzak durun.

Taiyo-Yuden, Ritek(RİDATA),Verbatin, Sony, TDK, Maxell, Memorex, Samsung, Pioneer, (Philips eğer gerçek ise) tavsiye edilir. Bunlardan çoğunu bulabilirsiniz. Fikir edinmek için bakınızwww.Meritline.com
  • ben dioman öneririm.Adres malesef veremiycem

saygılar.......
  • arkadaşlar diamond aldım üstünde 700mb 80 min cd-r 40x yazıyor ve yazılan yer siyah (teflon diyolar galiba)
    bu boş cd nasıldır.. eğer onay verirseniz 100 lük alacağım ..
  • nt MARKA CD tavsiye ederim arkdaşım okumadıgı cd rom görmedim daha...
    kadıköy den alabilirsin
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by glhn</i>
    <br />selamlar..
    kaliteli boş cd markasına 2 örnek verirmisiniz..(1. şu 2. şunu al diye)
    ve istanbul avrupa yakasında nerden alınır..

tam adres verirmisiniz .. mevki ve firma adı ..
    teşşekürler
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Kardeş benim bildiğim en iyi 2 CD dünyanın kabul ettiği bir CD tekelidir.
    1.si VERBATİM (metal azo veya süper azo) Metal azo'yu bulursan banada haber ver.
    2.si ise TDK (azo)
    Azo teknolojisinin patenti VERBATİM e ait olup belirli oranda kullanım hakkını TDK ya vermiştir. Şu an dünyada yapılmış en iyi kayıt bu CD ler üzerinde gerçekleşiyor. Ancak pahalıda. Metal azo boş CD si 2 milyon dan başlıyor. Ancak audio için olanları 3,5 milyondan başlıyor. Uzun bir süredir pahalı olduğundan 2. bir alternatif Süper Azo olmuştur. Ben ihtiyati olarak bi 500 lük köşeye atmıştım.
    Bulabileceğin Avrupa yakasında tek yer (hesaplı olarak) Sirkeci Hediyelikçiler Çarşısı Mahmutoğulları Koll. Şti. dir.
    Kolay gelsin...

• Traxdata'yı tavsiye ederim. Çoğu kalitesiz cd gibi pütür pütür dökülmeye uğramıyor.
  • TDK kullan REAL'de vardır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.