Şimdi Ara

Kaliteli bir uydu sistemi için önerileriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teledünya aboneliğime son verip D-Smart (D-Smart D-Fix) modül aboneliği almak ve bunun yanı sıra uydu üzerinden (1-2 çanak ile) ağırlıkla Full HD olan diğer TV kanallarını da izleyebileceğim bir sistem kurmak istiyorum.

Offline (yayın üzerinden veya internet üzerinden değil, download ederek) 1080p yüksek görüntü kaliteli filmler izlemeyi seviyorum, bu amaçla ev sinema ses sistemim mevcuttur. Direkt smart TV'ye veya media player'a bağlayarak kullandığım harici diski bağlayabileceğim ve yerel ağa erişebilir bir uydu alıcı olması tercih nedenidir. Ancak, çok iyi bir yayın ve görüntü kalitesi uğruna uydu alıcısının ekstra özelliklerinden vazgeçebilirim.

65" ekran plazma TV ile kullanacağım yayın ve görüntü kalitesi bir hayli yüksek olacak bu sistem (uydu alıcı, anten, LNB, kablo ve diğer) için önerilerinizi rica ediyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElmaKent -- 19 Ekim 2015; 2:49:45 >

• Benjamin bj11800 kullandım içinde iptv ve Server ile 1 yıllık hotbird uydusundaki kanalları izleyebilirsin bir çok çeşit kanalları açıyor ben memnun kalmıştım eğer normal bi fhd cihaz istersenizde next Pandora olabilir bu uyduyuda denemiştim gayet iyi görüntüsü var ancak fiyatı tuzludur biraz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GigaBlue HD 800 Ultra UE öneririm.... fiyat/performans ürünüdür....

teledünya ile dsmart birlikte kullanabilirsiniz.... teledünya için Hybrid (Dvb-C/T2) Tuner alıp takmanız yeterlidir...

fiyatı bugün hepsidijital de 750/770TL
    www.hepsidijital.com
    Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    http://www.hepsidijital.com/Gigablue-HD-Ultra-Ue-Uydu-Alicisi#0

kablo seçerken gerçekten bakır olan bir kablo almanızı öneririm... çoğu demir karıştırılmış bakırdır... ortasındaki bakır tel mıknatısa yapışıyorsa kaliteli kablo değildir.... araştırın...

düşük NF li (orjinal) SHARP lnb öneririm.... size iki tane lazım olabilir.... tek çanak iş görüyorsa iki çıkışlı lnb alın derim... d-smart ve normal uydu kanalları için... farklı uydular için mesela hotbird ve turkset için 2 çanak lazım... tek çanaklı ve çoklu lnb sistemleri önermem... iki uydu için iki çanak ve iki lnb alın....

iyi çanak bulmak sorunlu.... bunu bilen arkadaşlar cevaplasın derim....
    aşağıdaki anten iyi mi dir bilemem ama kağıt üzerinde iyi duruyor.... araştırmak lazım...

delikli antenler rüzgarlı günlerde antene fazla yük bindirmediği için faydalı ama yayın çekim kalitesi yönünden nasıldır bilmem? onu da tecrübeli arkadaşlar cevaplasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 22 Ekim 2015; 2:38:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.