Ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir RSS okuyucu.Kullanımı gayet basit.
RSS Nedir : RSS, genellikle haber sağlayıcıları, bloglar ve podcastler tarafından kullanılan, yeni eklenen içeriğin kolaylıkla takip edilmesini sağlayan özel bir XML dosya formatıdır.İnternet kullanıcısı RSS teknolojisi ile düzenli olarak içerik sunan sitelere abone olabilir ve çeşitli RSS istemcileri sayesinde içeriği takip edebilir.RSS olarak sunulan içerik web sitesinde sunulan içeriğin tamamını, özetini veya sadece başlığını içerebilir.
RSS kaynağı sağlayan internet sitelerinde genellikle şu simgeler bulunur :
Bu simgelerin olduğu siteleri FeedReader programına ekleyerek haberleri takip edebilirsiniz.
5.6 MB boyutunda ücretsiz ve Türkçe olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.
İndiriyorum, teşekkürler :)
Tam aradığım şeydi.
Sağol.
bir ara kullandım gayet sade ve güzel. ancak bilgisayarında ayrıca bir program kullanmak istemeyen varsa google reader ı önderirim.
quote:
Orjinalden alıntı: emrecelik
bir ara kullandım gayet sade ve güzel. ancak bilgisayarında ayrıca bir program kullanmak istemeyen varsa google reader ı önderirim.
Google Reader'ı ben de tavsiye ederim, en iyisi bence
Google Reader'a bi göz atayım dedim. Süper bişeymiş.
opera nın da özelliği var, yeni bir rss olduğunda not çıkıyor, direk okuyabiliyorsunuz bildirimler sayfasından. gayet kullanışlı .