Şimdi Ara

Kaliteli bi ses istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar selamın aleyküm öncelikle herkese iyi forumlar.2013 model dacia stepway 1.5 im var.aracın kendi ses sistemi vasat.ses sistemleri hakkında çok fazla bilgim yok bilgisi olan degerleri arkdaslarn yardmcı olmalarını umuyorum.açıkçası subwoofer 1000 lik falan istemiyorm sadece kaliteli ses almak istiyorum.bu iş için ayırabilcegim bütçe 500-550 lira.ben biraz araştırma yaptım amfi ve 2 tane hoparlör alma fikri kafama yattı.sizler ne düşünürsünz mrk ediyrm ne almam gerekir sizden ricam parçların marka ve modellerinî detayli bi şekilde yazmanız olucak cnkü intenet üzerinden almayıda düşünüyorum temîz2.el olabîlr.biyerde amfi olarak audison srx3 çok tavsiye etmişlerdi 3 çıkışlıymıs sanırım îlerde subwoffer takmak istersen iyi olrdemişler.sizin bu daha iyi dediginiz bi marka varsa ona bakmak isterim.ön tarafa 2 hoparlör almayı düsünüyorm hoparlör içinde tavsiyelerinizi bekliyorm.ön taraftan çıkıcam orjinal hoparlörü arkaya takmayı düşünüyorm siZ ne düşünürsünz mantklı mı siZce.he birde araçta genelde hiphop ve house mînimal dinlicem.herkese çok teşekkürler şimdiden kolay gelsin cvplarınozı mrkla bekliyorm..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ardaboz22

Arkdaşlar selamın aleyküm öncelikle herkese iyi forumlar.2013 model dacia stepway 1.5 im var.aracın kendi ses sistemi vasat.ses sistemleri hakkında çok fazla bilgim yok bilgisi olan degerleri arkdaslarn yardmcı olmalarını umuyorum.açıkçası subwoofer 1000 lik falan istemiyorm sadece kaliteli ses almak istiyorum.bu iş için ayırabilcegim bütçe 500-550 lira.ben biraz araştırma yaptım amfi ve 2 tane hoparlör alma fikri kafama yattı.sizler ne düşünürsünz mrk ediyrm ne almam gerekir sizden ricam parçların marka ve modellerinî detayli bi şekilde yazmanız olucak cnkü intenet üzerinden almayıda düşünüyorum temîz2.el olabîlr.biyerde amfi olarak audison srx3 çok tavsiye etmişlerdi 3 çıkışlıymıs sanırım îlerde subwoffer takmak istersen iyi olrdemişler.sizin bu daha iyi dediginiz bi marka varsa ona bakmak isterim.ön tarafa 2 hoparlör almayı düsünüyorm hoparlör içinde tavsiyelerinizi bekliyorm.ön taraftan çıkıcam orjinal hoparlörü arkaya takmayı düşünüyorm siZ ne düşünürsünz mantklı mı siZce.he birde araçta genelde hiphop ve house mînimal dinlicem.herkese çok teşekkürler şimdiden kolay gelsin cvplarınozı mrkla bekliyorm..

Size önerebileceğim kombin olarak
    Kaliteli teyp + 1 takım 85 kolon
    Ya da;
    Kalitesiz teyp + stereo amfi + 2 kolon (mid yada 85)
    Tercih sizin marka sormayın size kalmış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kalitesiz teypten kastın arabanın orjinali mi ? şöyle söylüyüm arabanın orjinalligini bozmamam gerekiyo yani extra bi teyp alamam cnkü peder takıntılı o konuda.
  • quote:

kalitesiz teypten kastın arabanın orjinali mi ? şöyle söylüyüm arabanın orjinalligini bozmamam gerekiyo yani extra bi teyp alamam cnkü peder takıntılı o konuda.

Kalitesiz teyp derken 50-100 lira arası teyplerden bahsediyordum. O zaman sizin yapıcağınız tek şey araya amfi atıp 1 takım 85 bağlamanız olucaktır. Kolay gelsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kalitesiz teypten kastın arabanın orjinali mi ? şöyle söylüyüm arabanın orjinalligini bozmamam gerekiyo yani extra bi teyp alamam cnkü peder takıntılı o konuda.

slm ana ünite bu işin kalbı ana üniteyi değiştirmeden hiç bir zaman iyi bir kalite alamazsın kardeş ,yerinde olsam hiç bir şekilde ben bu görünümü bozamam diyosan al bi tane alpine spg 17cs yada infinity 6500 cx mid takımı + xetec 90.4 cadence 125.4 yada ikinciel jbl 75.4 anfi daha iyi bir ses elde edersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.