Şimdi Ara

Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
37
Favori
34.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam 3 Idiots'uda unutmayalım.Birde BLACK var gerçi onu önermiş bir kaç arkadaş.Zaten BLACK'ten sonra Hint filmlerine ilgim artmıştı.Idiots'tan sonra tamamen Hint filmlerine yoğunlaşıyorsunuz.Çoğu kişinin dalga geçtiği Bollywood filmleri gibi bir film çıkartamiyoruz.Bu arada izlemedim ama My Name is Khan filmide çok kaliteliymiş onu da bugün izlicem.
  • yeni gördüm konuyu çok faydalı bi konu olmuş takipçiyim bundan sonra
  • öneriler için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SteeLs

    Harika konu teşekkürler..




    +1905
  • Devam etme vakti gelmiş artık.

    MR 73


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    Puan: 6,7

    http://www.imdb.com/title/tt0920470/

    Marsilyalı eski bir polis olan Auteil yeni bir görev almıştır, ailesi öldürülen bir kadını koruma görevi. Kadının ailesini öldüren katil hapishaneden çıkmıştır ve kadını Auteil’den başkası koruyamaz. MR 73, ’Gangsters’ ile başlayan ve yalnızlık, umutsuzluk ve başıboşluk üstüne olan üçlemenin üçüncü filmi. 15 yıldan beri bu projeyi düşünen yönetmen, polisiye entrikanın içinde varoluşun bir koşulu olan unutmak üzerine bir film yapma isteğiyle bu üçlemeyi ortaya çıkarmıştır.Bu üçleme aynı zamanda yönetmenin polislere duyduğu saygıyı atfetme yoludur.


    Where the Heart Is


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    Puan: 6,5

    http://www.imdb.com/title/tt0198021/

    Novalee (Nathalie Portman) 17 yaşında hamile bir genç kızdır. Erkek arkadaşıyla birlikte yeni bir hayata başlamak için California’ya doğru yola çıkmıştır. Ancak erkek arkadaşı Willie onu Oklahamo’da bir Wal Mart dükkanında terk eder. Hiç bir mesleği, yeteneği olmayan ve beş parasız ortada kalan Novalee gizlice dükkanda yaşamaya başlar.


    Vincere


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    Puan: 6,9

    http://www.imdb.com/title/tt1156173/

    Mussolini’nin hayatında her zaman bir sır olan tek kadın Ida Dalser ve onların oğlu Albino hakkında çekilmiş gerçek öykülere dayanan tarihi bir yapıt…


    Sous les bombes


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    Puan: 7,1

    http://www.imdb.com/title/tt1094275/

    Dubai’de yaşayan Zeina, kocasıyla boşanmanın eşiğindeyken oğlu Karim’i, evdeki kavgalardan etkilenmesin diye Lübnan’da yaşayan kız kardeşinin yanına yollar.Oğlunu gönderdikten birkaç gün sonra, Lübnan’da savaş patlak verince Zeina, oğlunu görmek için Türkiye üzerinden Lübnan’a geçer ve kendisini götürmeyi kabul eden tek taksi şoförü olan Tony ile tanışır. etraflarındaki korku ortamına, ölümlere ve içinde bulundukları zor duruma rağmen Tony ve Zeina birbirlerine aşık olurlar.Sundance Film Festivali’nde yarışan film, Venedik Film Festivali’nden de ödülle döndü.
  • Wer früher stirbt, ist länger tot

     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    http://www.imdb.com/title/tt0780180/

    2006 Almanya yapımı film. Filmi az önce izledim. Beni keyiflendiren ve güldüren bir film oldu. Bu filmin pek bilinmeyen bir film olduğunu düşünüyorum, zar zor bulup indirebildim netten, filmle ilgili fazla yoruma da rastlayamadım ne yazık ki. Film 11 yaşındaki Sebastian'ın hayata çocuksu ve hayalperest bakışıyla kişilerin hayatlarını nasıl değiştirdiğini anlatıyor. El laberinto del fauno kadar iyi değil belki ama o tarz ve kendince gayet başarılı bir film. Vakit kaybetmeden izleyin derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkblaziken



    Bad Boy Bubby


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    User Rating: 7.3/10

    http://www.imdb.com/title/tt0106341/

    Bad Boy Bubby yıllarca annesi tarafından evde kapalı tutulan ve hor görülen Bubby'nin dış dünyayla 35 yaşında, ilk kez tanışmasını anlatan , Venedik Film Festivali'nde Jüri Özel ödülü almış bir film.

    Not: Ama sanırım bu filmi en iyi altyazının başındaki uyarı tanımlayacak; Bu film +18 olmasının yanısıra çocukların gelişiminde psikolojik olarak çok derin yaralar, ve tahribata yol açabilecek şiddet, sapkınlık, ensest muhteviyat ve ateist mesajlara sahip olup, evinde hayvan yetiştirenlere asla tavsiye edilmez.




    İzledim Şiddetle tavsiyemdir.
  • Trees Lounge


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    Puan: 7,1

    http://www.imdb.com/title/tt0117958/


    Dangerous Beauty


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    Puan: 7,0

    http://www.imdb.com/title/tt0118892/

    Kadınların çok az hakları olduğu ve onlara birer mal gibi davranıldığı zamanlarda, bir kadın hakkı olmayan her şeyi elde etmek ister. Aslında tek arzu ettiği aşktır fakat 16`ıncı yüzyılda kadınların buna bile hakkı yoktur. Özgür ve durdurulmaz ruhu erkeklerin hegomenyasını kendi lehine kullanmayı başaran çok az kadın gibi dize getirmeyi öğrenir. Adı Veronica Franco`dur.


    A Moment to Remember


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    Puan: 8,2

    http://www.imdb.com/title/tt0428870/

    Birbirlerine aşık bir çiftin aşkının anlatıldığı film, genç kızın Alzheimer hastalığına yakalanıp anılarını yavaş yavaş unutmasıyla trajik bir boyuta taşınacaktır...


    A Cry in the Dark


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    Puan: 6,9

    http://www.imdb.com/title/tt0094924/

    Karanlıkta Bir Çığlık yönetmenliğini Fred Schepis 'nin yaptığı,başrollerini Meryl Streep ile Sam Neill 'in paylaştıkları 1988 yapımı bir Avustralya filmidir.Konusu gerçek bir olaya dayanır.Avustralya 'nın ücra bir köşesinde bulunan turistik Ayer Kayalıkları 'na üç çocuğu ile kamp yapmaya giden Chamberlain çiftinin yeni doğmuş bebekleri aniden ortadan kaybolur.Lindy Chamberlain (Meryl Streep) bebeğin yöreye özgü bir vahşi hayvan olan bir dingo tarafından kaçırıldığını ileri sürer.Bebek asla bulunamaz.Kadının verdiği çelişkili ifadeler üzerine polis onu cinayetle suçlar.Görülen dava ülke çapında ilgi çeker ve kamuoyunu ikiye böler.
  • tşk. down by law indiriyorum.
  • 3 Idiots'dan başlıyorum bakalım..
  • Last Life in the Universe


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    Puan: 7,6

    http://www.imdb.com/title/tt0345549/

    Schizopolis


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    Puan: 7,1

    http://www.imdb.com/title/tt0117561/

    Storytelling


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    Puan: 6,8

    Storytelling, biri ’kurmaca’, diğeri ’kurmaca olmayan’ iki ayrı öyküden oluşuyor. İlk hikayede, yazarlık sınıfında kendisini ifade etmeye çalışırken öğretmeni tarafından istismar edilen genç bir kız ile erkek arkadaşının hüzünlü öyküsünü izliyoruz.Diğer öykü ise, sıkı bir ilk film ile sinemacı olmayı hayal eden bir belgesel yapımcısını anlatıyor. Çiçeği burnunda sinemacı, sorunlu bir aileden yola çıkarak kendisini var etmeye çalışınca, elindeki malzemeyi fark etmeden bir parça istismar etmiş oluyor. Biz, bir belgesel üzerinden hem yapanın hem de çekilenin son derece gerçekçi ruh haline ortak oluruz.Klasik bir Todd Solondz filmi. Fakat kesinlikle klasik bir sinema değil. Storytelling tıpkı yönetmenin önceki filmleri gibi klasik temaları etrafında birden fazla öykü anlatıyor. Temalar ise, uyumsuzluk, hayal kırıklığı, istismar, cinsellik...Sinemanın en çarpıcı yönetmenlerinden birisiyle tanışmak için oldukça özel bir yapım. Solondz filmi ile bir dönem dünyayı sallamaya çalışan Dogma akımına dair olumsuz düşüncelerine de yer vermiş. Eskimeyen, daima taze kalacak bir sinema. S. K.

    http://www.imdb.com/title/tt0250081/

    Longford


     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem


    Puan: 7,7

    İngilterede 60’lı yıllarda yaşları 10-17 arasında 5 çocuğun cinayetinden sorumlu tutulan Moors murders adlı çiftten Myra Hindley ifazı ile alakalı Lordlar Kamarasından nüfuzlu savcı Lord Longford ile görüşmek ister. Longford zanlının bu söz hakkına karşılık verir.

    http://www.imdb.com/title/tt0759612/
  • 3 Idiots'u izledim dün gece.. Uzun olmasına rağmen izlettiriyor.. 7.5/10

    Şimdi de Dear Frankie'yi izledim.. Sakin geçen kafa yormayan güzel bir film.. 7/10 ..

    Where the Heart is var sırada.. Natalie Portman için indirdim.. Bakalım nasılmış..
  • Taegukgi hwinalrimyeo (2004)
    (Savaş Kardeşliği)
     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem
    9/10 Veriyorum

    1950 li yıllardaki kuzey - güney kore arasındaki savaşın ortasındaki 2 kardeşin hayatının anlatıldığı gerçekten başarılı bir film


    Savaş sahneleri muhteşem, Er Ryan'dan bile iyi gerçekten başarılı, efektler falan çok gerçekçi..

    Açık konuşuyorum bu film ABD yapımı olsaydı gişe falan bırakmazdı.


    http://www.imdb.com/title/tt0386064/
  • Taare Zameen Par (2007)

    Aamir Khan'ın mükemmel bir filmi. Hindistan sinemasının çok güzel örneklerinden biri. 3 idiots'ı izleyenler bunu da kaçırmasın. Aslında kimse kaçırmasın.

     Kaliteli Ama Bilinmeyen Filmleri Tanıtım Köşem
  • Gerçekten bilinmeyen veya az bilenen filmleri yazmışsın güzel bir çalışma olmuş zamanında forumda bilinmeyen filmler diye Snatch yazanı gördüğümden temkinli girmiştim ama güzel çalışma.
  • Takipdeyim, Bilmedigim bayagı film varmış ve tanıtım reklamlarına baktımda gerçekten kaliteli filmler , devamını bekleriz , teşekkürler.
  • Cok tesekkurler cok iyi olmus.
  • harika filmler
  • 3 idiots u izledim biraz önce ve mükemmel buldum.imdb puanının bu kadar düşük olması beni şaşırttı.sanırım bizimde biraz doğulu olmamız sonucu bu filmler damar etkisi yapıyor.konunun ve hint filmlerinin bundan sonra takibindeyim.
  • Bu listeyi beğendim güzel filmler var bazılarını izledim yeni izlemediğim önerilere bakıyorum , listedeki çoğu filmi tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.