Şimdi Ara

Kalite Olarak HTC mi? Sony Ericsson mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eevet arkadaşlar soru net ve açık, kalite ve uzun ömürlülük bakımından hangisi?

• hic htc kullanmadım ama sony=kalite
  • kalite olarak htc bence
  • İki markada iyidir. Htc türkiyede çok yaygın bir tabanda olmadıgı için kaybediyor. Sony ise bir dünya devi.
  • Kasa bakımından HTC birkaç adım önde arkadaşım.
  • Sony Ericsson . 2006 gibi yıllarda daha da başarılıydı.Son yıllarda bi düşüş var.Ama Ericsson ile ayrılınca belki farklar olur
  • sony , ericssonu satın aldı ve ortaklık bitti. Bundan sonra telefonlarında sony kalitesini göreceğiz fazlasıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sony ya da philips ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HTC kasa bakımından her telefona karşı önde. Elde tutuştaki sağlamlığı güven verici. Bir SE kullanıcısı olarak ve Samsung'un veya LG'nin ürünlerini incelemiş olarak plastik kullanımı ister istemez o sağlamlık hissini insandan uzaklaştırıyor.

Bunun haricindeki elektronik devre ve board konusundan cıkacak olan sorunlar için hiçbiri birisinden daha üstün değil. Hata oranı her zaman var.
  • Tabikisi de Sony. Bitti 15 yıldır kullanıyorum gittim yeni bitane daha aldım sony htc neymiş hatice den bozma motoroladan olma.
  • Htc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolter

Tabikisi de Sony. Bitti 15 yıldır kullanıyorum gittim yeni bitane daha aldım sony htc neymiş hatice den bozma motoroladan olma.

Telefonlara belli oranda stres uygularsanız görürsünüz sağlamlığı... Sony xperia s kullandım ve htc sensation XE kullandım, htcnin ekranını çekiç gibi masa kenarına vurdum hiçbirşey olmadı isteyen teşhir ürünlerde deneyebilir! Xperia s ise aman kırılmasın aman oynamasın modunda narin bir ürün...

Htc sağlamlıkta açık ara en iyi telefon...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC tabii ki
  • Sağlamlık eşit, uzun ömürlülük htc
  • Htc kullanmadım ama şuan kullanmakta olduğum neo yu boyum hizasından bi kere betona üç beş defa da masadan betona düşürdüm ekranında hala çizik bile yok... Htc de sağlam olabilir ama kanımca Türkiye de hakettiğinden çok daha uçuk fiyatlara satılıyo... Desire C ve ya XL gibi modelleri özellikle... desire c 670 lira civarı ve 600 mhz işlemcili bi telefon... XL ise tek çekirdek olmasına ve bence kötü bi ekrana sahip olmasına rağmen hala 1600 tl :) Sağlamlık bi yere kadardır zaten kişinin zevkine hitap etmiyosa tercih sebebi olmaz...
  • Merhaba,

Bu sorunuzun cevabı modelden modele değişir diye düşünüyorum. Her iki markanın da iyi denilebilecek modelleri olduğu gibi sınıfta kalan modelleri de olabilir. Bunu göz önüne alırsak marka olarak ayırım yapmak yerine model üzerinden ayırım yapmak daha doğru olacaktır.

İyi forumlar.
  • tabi ki sony. Sony her ne kadar da mobil platformda teknolojiyi geriden takip etse her yonuyle sony daha kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

quote:

Orijinalden alıntı: tolter

Tabikisi de Sony. Bitti 15 yıldır kullanıyorum gittim yeni bitane daha aldım sony htc neymiş hatice den bozma motoroladan olma.

Telefonlara belli oranda stres uygularsanız görürsünüz sağlamlığı... Sony xperia s kullandım ve htc sensation XE kullandım, htcnin ekranını çekiç gibi masa kenarına vurdum hiçbirşey olmadı isteyen teşhir ürünlerde deneyebilir! Xperia s ise aman kırılmasın aman oynamasın modunda narin bir ürün...

Htc sağlamlıkta açık ara en iyi telefon...

hocam bende tam HTC Sensation XE ve Sony Ericsson Arc S arasında kararsız kaldım ikisini de kullanan biri olarak size sorayım siz hangisini önerirsiniz

• Ben arc s kullanmadım xperia s kullandım, yani sağlamlık acısından tabi ki Htc ama herseyi bitirip konu sağlamlığa gelince Htc... Siz bence su ics olaylarını araştırın, Sony güncellemeleri sonucunda sorunlar çıktığını ve insanların eski yazılımlarına dönmeye çalıştıklarını okumuştum...

İşletim sistemi farklarına bakın kullanıcı yorumlarını okuyun, en son konu sağlamlığa gelirse Htc...

Yani sağlamlıktan önemli konular da olabilir genel kullanımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.