Şimdi Ara

Kalista hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1,2 ay ara vermiştim oyuna. Tekrar başladım. Metayı takip edemedim.Genelde adc oynuyorum ve bazı durumlarda kalista almam gerekiyor(karşıda çok skillshot varsa). Kalista alıyorum almasına ama hasarı düşük kalıyor ebedi almadığım için. Çoğu yayıncı ebedi almıyor. E skilli yeterli mi latede hasar için. Ebedi alınmalı mı yoksa. Ebedisiz bir adc adc midir. İnternetten build araştırdım ebedi yok çoğunda. Siz çilingirlerin fikirlerini merak ettim. Geçen maç aldığım eşyaları yazayım mesela: botrk,runaan,lastwhisper,frozen mallet, phantom dancer, ninja tabi(karşıdaki adc ve tryndamere için aldım.) tank ap shaco vardı ölmüyordu resmen. Beni tekleyecek lb.leri vardı, başta maw aldım yetmedi satıp frozen mallet aldım. Bu buildden pd çıkarılım ebedi mi alınır mesela siz napardınız.(zırh delme ve core eşyalar kalacak şekilde)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mahvolmuş - runaan - kanasusamış - kitle kontrol varsa qss , ap çoksa sihiriçereni tamamla unuttum.itemin adını.Rünleri as gir varsa %15 , ama şuan kalista oynamana gerek yok , neden geç güçlenen bir şampiyon alıp kendini zorluyorsun , lucian , caitly, ashe bu 3 ü ilen sırtın yere gelmez. çelincer değilim plat 4 üm ona göre tavsiyemi dinle hatalıda olabilirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan kalista için profesyonel bir builde bakabilirsin dilersen.https://mobatr.net/rehber/kalista-build-challenger-adc-anky
  • Tavsiyelerinizi dikkate alıcam arkadaşlar. Sanırım bana göre değil kalista. Twitch cait vayne ashe falan oynarım sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz1076 kullanıcısına yanıt
    Hocam,öncelikle şunu belirteyim meta 'da çok fazla tank şampiyon kullanılmıyor kalista da tank lara karşı güzel bir pick adc cait ,lucian,ashe güzel pickler şu aralar belki sezon ortası reworlerinden sonra kalista güzel olabilir.
  • Lucian, Caitlyn, Ashe daha iyi şuan.
  • Hocam şuan cok fazla göz onunde degil yanlis bilgi vermek istemem ama bu e sine gelen buff tan sonra az da olsa alindi tek hedef katledince de manasini geri veriyordu sanirim artık ama hala yeterlı degil sanirim ozellikle bu kadar guçlu adcler varken riskli bir pick lane asamasinda sorun cekebiliyor ondan daha guvenli tercihler var ama oynaması asiri zevkli adc oynadigini hissettiriyor resmen hero ama cok pratik gerektiriyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supporta bağımlı biraz, güç patlamasını geç yaşıyor ve ebedi ideal buildlerinde yok. Problemleri bunlar sanırım. Çok nadir durumlar dışında alınması mantıksız demek bu da. Yorumlar için teşekkür ettim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.