Şimdi Ara

Kalista ağır op değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jinx ile hiçbir şey yapamadım adama w atamıyorum ulti atamıyorum low olmasaydı çok rahat alırdı beni

http://matchhistory.tr.leagueoflegends.com/tr/#match-details/TR1/187499206/200546067?tab=overview

ayrıca oyunun en kötü en mantıksız en saçma en yakışmamış ultisi kalistada sanırım bulamamışlar bi skil bence öyle saçma bi skill görmedim ben supportunu havaya kaldırıp yok ediyor sonra rakiplerine çarptırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 20 Kasım 2014; 19:02:07 >

• Op olsaydı low olmasına rağmen seni alırdı demek ki op değilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • op değil ancak felaket keyifli bir oynanışı var. vayne tutkum var benim mesela, hiçbir herodan aldığım keyfi vayne den alamayacağım. kalista da 2. olacak gibi görünüyor, 2 oyun oynadım henüz, kesinlikle çok keyifli.
  • Daha kimse mekaniklerini çözebilmiş değil ama dün Doublelift ve Sneaky solo q da karşı karşıya geldiklerinde Doublelift'te Kalista Sneaky'de ise Lucian vardı. Doublelift Sneaky'ye Kalista Lucian match up ı nasıl diye sorduğunda Sneaky 1 tane Q tutturamadım yazdı ayrıca ilk oyununda Kalista ile penta attı. Buradan şu sonucu çıkarıyorum: Laning phasede çok güçlü olan Lucian'ın (anca Graves kafa kafaya duruyor) karşısında durabilecek bir şampiyon getirdiler. Üstelik çok hareketli olduğu için diğer birçok support ve adc yi counterlayabiliyor. Bakıp göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 20 Kasım 2014; 19:00:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL BAKANI

Op olsaydı low olmasına rağmen seni alırdı demek ki op değilmiş.

op bence w atsam çok rahat dodgeleyebilir u atsam dodgeleyebilir, ulti ve w olmadan kestim adamı o da adamın lowlugundan. thresh q atsa dodgeler blitz q atsa dodgeler fight esnasında skill yemez ki bu hero bi wildturtlenin bi deftin oynadığını düşünün şu heroyu skill yemezler.
  • Ganklerden de çok rahat kaçıyor supla birlikte

• Alın sizin olsun bıktım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @abinos41 supportun zor durumda kaldığında ultiyle alıp kurtarabiliniyor mu ulti çok saçma bence oyuna uymamış ama kullanışlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 20 Kasım 2014; 19:09:02 >
  • 1'e 1 kapışmada ultisi yok.Bir tek o sıkıntı.Onun dışında kite yapma keyf..Cidden şampiyonun teması olsun,mobil olması olsun,oynaması keyifli bir şampiyon yapmışlar.Gj rito.Skin de gayet iyi,normal hali de.Blood moon'un base animasyonuna bayıldım özellikle.
  • Ben o itemini anlayamadım.nedir o ücretsiz alınan itemi?oyun sonunda ise yaramamasi lazım ki satıp item alabilelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Ben o itemini anlayamadım.nedir o ücretsiz alınan itemi?oyun sonunda ise yaramamasi lazım ki satıp item alabilelim.

O itemi oyunun başında takım arkadaşına atıyorsun,o da kabul ettikten sonra aranızda bağ kuruyorsunuz.Seks yani.Ultini o şekilde kullanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

quote:

Ben o itemini anlayamadım.nedir o ücretsiz alınan itemi?oyun sonunda ise yaramamasi lazım ki satıp item alabilelim.

O itemi oyunun başında takım arkadaşına atıyorsun,o da kabul ettikten sonra aranızda bağ kuruyorsunuz.Seks yani.Ultini o şekilde kullanıyorsun.

Ultiyi 1 kişiye bağlayabiliyoruz yani?adam afk kalırsa gidiyo mu ulti oyun sonuna kadar?

• Kaç kilo ki ?
  • quote:

quote:

quote:

Ultiyi 1 kişiye bağlayabiliyoruz yani?adam afk kalırsa gidiyo mu ulti oyun sonuna kadar?

• quote:

quote:

quote:

Başıma henüz gelmedi lakin öyle görünüyor.

• Kalista güçlü çar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada aklınızda bulunsun.Oyunu kazanırken,supportunuzu son saniyede karşı base'e atmayı ihmal etmeyin.
  • quote:

Bu arada aklınızda bulunsun.Oyunu kazanırken,supportunuzu son saniyede karşı base'e atmayı ihmal etmeyin.

Adam düşeceği yeri kendi seçiyo maalesef trollü beslememiş rito
  • e sine nerf gelsin çok vuruo :( onun dışında aşırı op değil xD
  • Hem op hemde çok uyuz aşırı mobil lanet olası
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.