Şimdi Ara

Kalıplı Bir Vücut İçin x))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zayıf biriyim genetik olduğunu biliyorum ama yiyecekerden yada vitaminlerden biraz kalıplı olma gibi bi şansım varmı :) . Bileklerim , kolum , .. ince biraz etli kalıplı bişey olması için xD ..

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind92

Bu mesaj silindi.
    Balık yağı hapı+ B vitamini+ kondüsyon+ kondüsyon hocasından adını öğrenebileceğin protein tozu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukçu-35

Balık yağı hapı+ B vitamini+ kondüsyon+ kondüsyon hocasından adını öğrenebileceğin protein tozu

Alıntıları Göster
    Balık yağı bi ara kullanıyordum bıraktım yine başlayım saoL . . . Önerebileceğin bi marka varmı ( fiytıda yazarsan iyi olur :) . Seven seas pulse alıodum tuzlu biraz xD
  • quote:

Balık yağı bi ara kullanıyordum bıraktım yine başlayım saoL . . . Önerebileceğin bi marka varmı ( fiytıda yazarsan iyi olur :) . Seven seas pulse alıodum tuzlu biraz xD

Alıntıları Göster
    yazın çok zayıftım...
    Şu an fit bi vücudum olduğunu düşünüyorum nasıl yaptın diyorsan videomdaki arkamda bulunan alet. . .

http://forum.donanimhaber.com/m_30550929/tm.htm

Belki ilerde resimlerimi paylaşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: egeislekel

yazın çok zayıftım...
    Şu an fit bi vücudum olduğunu düşünüyorum nasıl yaptın diyorsan videomdaki arkamda bulunan alet. . .

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kediciler

yazın çok zayıftım...

5 kg. lık dambıl var onla çalışıyorum . Barfix şınav fln onlarıda yapıyorum ama çok bi gelişme yok :)

• quote:

quote:

yazın çok zayıftım...

5 kg. lık dambıl var onla çalışıyorum . Barfix şınav fln onlarıda yapıyorum ama çok bi gelişme yok :)

Alıntıları Göster
    videomda arkamda bench press sehpası var, ayrıca kısa bar da var 2 adet yani kısa bar dediğim şey dumble fakat ağırlıkları değişebilen.
    5kg lık dumble larla fit bir vücuda sahip olamazsın.
    Sanırım yaz gelmeye başladı plaj vücuduna sahip olmak istiyorsun.

Sana biraz bilgi vereyim,
    Vücut geliştirmek istiyorsan düzenli yapmalısın.5kg nun seni zorlayacağını düşünmüyorum.
    Biraz daha ağır kilolarla çalışmalısın kaslarına hacim kazandırman için.
    Protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisin.

Bunların yanısıra genetik yapının da büyük etkisi var.
    Mesela benim omuzlarım çok geniş ve düşük değil.Bu yüzden çok şanslıyım.
    Senin genetik yapını bilmiyorum ama genetik yapına göre de kasların yapıları uzunlukları değişebiliyor bu yüzden bir anda gelişmeyi bekleyemezsin ama 2-3 ay düzenli yaparsan değişmeyi kendi gözünle görebilirsin.

Bunların yanı sıra aynı bir kas grubunu 2-3 gün ard arda çalıştırma.mesela pazartesi günü bir kas grubunu çalıştırdın diyelim salı günü o kas grubunu çalıştırma.Kaslarını çalıştırdığında büyütüyor sanırsın ama dinlendiği sırada aslında çalıştırdığın kas büyür.

Kendine hep bir sınır koymalısın.Örnek vermek gerekirse, şu an sınırın 5 kg dumble larla, sen bir sonraki hedefini 10 kg ya çıkarmalısın.Ama sakın yanlış anlama her seferinde 2 katı arttırma sakın şu an çalıştığın ağırlıklar hafif ve 10 kg yuda kaldırableceğini düşündüğüm için ben hedefinin bu olmasını düşündüm.

Bu yazıyı bir yerden almadım tamamen senin için yazdım.
    Umarım bunu gerçekten yapmak istiyorsundur.
    Başarılar.

• quote:

yazın çok zayıftım...

Alıntıları Göster
    quote:

yazın çok zayıftım...

Hocam tip'inide tuttum gitar çalışınıda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

videomda arkamda bench press sehpası var, ayrıca kısa bar da var 2 adet yani kısa bar dediğim şey dumble fakat ağırlıkları değişebilen.
    5kg lık dumble larla fit bir vücuda sahip olamazsın.
    Sanırım yaz gelmeye başladı plaj vücuduna sahip olmak istiyorsun.

Sana biraz bilgi vereyim,
    Vücut geliştirmek istiyorsan düzenli yapmalısın.5kg nun seni zorlayacağını düşünmüyorum.
    Biraz daha ağır kilolarla çalışmalısın kaslarına hacim kazandırman için.
    Protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisin.

Bunların yanısıra genetik yapının da büyük etkisi var.
    Mesela benim omuzlarım çok geniş ve düşük değil.Bu yüzden çok şanslıyım.
    Senin genetik yapını bilmiyorum ama genetik yapına göre de kasların yapıları uzunlukları değişebiliyor bu yüzden bir anda gelişmeyi bekleyemezsin ama 2-3 ay düzenli yaparsan değişmeyi kendi gözünle görebilirsin.

Bunların yanı sıra aynı bir kas grubunu 2-3 gün ard arda çalıştırma.mesela pazartesi günü bir kas grubunu çalıştırdın diyelim salı günü o kas grubunu çalıştırma.Kaslarını çalıştırdığında büyütüyor sanırsın ama dinlendiği sırada aslında çalıştırdığın kas büyür.

Kendine hep bir sınır koymalısın.Örnek vermek gerekirse, şu an sınırın 5 kg dumble larla, sen bir sonraki hedefini 10 kg ya çıkarmalısın.Ama sakın yanlış anlama her seferinde 2 katı arttırma sakın şu an çalıştığın ağırlıklar hafif ve 10 kg yuda kaldırableceğini düşündüğüm için ben hedefinin bu olmasını düşündüm.

Bu yazıyı bir yerden almadım tamamen senin için yazdım.
    Umarım bunu gerçekten yapmak istiyorsundur.
    Başarılar.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler .. eklemeli dambıl almayı düşünüyordum zaten .. 6-8 kg la devam ederim :)

• quote:

Çok teşekkürler .. eklemeli dambıl almayı düşünüyordum zaten .. 6-8 kg la devam ederim :)

Alıntıları Göster
    Böyle vücudun ve gözlüğün olsun kızlar peşinden koşar

• quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

quote:

yazın çok zayıftım...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

quote:

yazın çok zayıftım...

Teşekkür ederim:)

Eklemeli dumble alacaksan bir konuya değineyim.
    Ağırlıkların fiyatları fazla gelebilir.
    Ama fiyatları fazla diye sakin 1 kiloluk falan alma elinde patlar.Neden diyeceksin ilerde daha çok ağırlıkla çalışmaya başladığında, tüm ağırlıkları takamıycaksın ve 1kg luk ağırlıkları taktıında hissetmiyceksin bile acaba taktımmı diye bakacaksın :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

quote:

yazın çok zayıftım...

Teşekkür ederim:)

Eklemeli dumble alacaksan bir konuya değineyim.
    Ağırlıkların fiyatları fazla gelebilir.
    Ama fiyatları fazla diye sakin 1 kiloluk falan alma elinde patlar.Neden diyeceksin ilerde daha çok ağırlıkla çalışmaya başladığında, tüm ağırlıkları takamıycaksın ve 1kg luk ağırlıkları taktıında hissetmiyceksin bile acaba taktımmı diye bakacaksın :)

Alıntıları Göster
    evet bende öle düşündüm :D . 4 tane 2 kg. var aklımda

Barın tek tarafına 3 tane sığıyormu ?

• quote:

evet bende öle düşündüm :D . 4 tane 2 kg. var aklımda

Barın tek tarafına 3 tane sığıyormu ?

Alıntıları Göster
    alacağın ağırlıklarına bağlı bazıları ince bazıları kalın oluyor.
    Videomda görürsün gri ağırlıklar mesela kalın ama siyah olan daha ince.Halbuki siyahla gri aynı ağırlıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeislekel -- 21 Mart 2009; 19:04:14 >

• quote:

alacağın ağırlıklarına bağlı bazıları ince bazıları kalın oluyor.
    Videomda görürsün gri ağırlıklar mesela kalın ama siyah olan daha ince.Halbuki siyahla gri aynı ağırlıkta.

Alıntıları Göster
    tmm . saoL :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oeste

yok biz almayalım. resimdeki kişinin omuzlarının kafasına oranına bakarsak bu adamın boyunun 1.80 den düşük olma olasılığı çok yüksek. arkadaş bize kalıplı bir vücudu sormuş ve o yüzden onun cevabını vereyim. arkadaşım eğer boyun ve omuz genişliğin müsaitse (önerim 1.83+ boydur zaten omuzda ona orantılı olarak genişler) yapman gereken tek şey düzenli beslenmek bol proteinli yemek ve tabikide sıkı çalışman bu çalışman ağırlık olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LEGYRON

quote:

Orjinalden alıntı: oeste

yok biz almayalım. resimdeki kişinin omuzlarının kafasına oranına bakarsak bu adamın boyunun 1.80 den düşük olma olasılığı çok yüksek. arkadaş bize kalıplı bir vücudu sormuş ve o yüzden onun cevabını vereyim. arkadaşım eğer boyun ve omuz genişliğin müsaitse (önerim 1.83+ boydur zaten omuzda ona orantılı olarak genişler) yapman gereken tek şey düzenli beslenmek bol proteinli yemek ve tabikide sıkı çalışman bu çalışman ağırlık olabilir.

Alıntıları Göster
    sende saol :)

• quote:

sende saol :)

Alıntıları Göster
    Ben 1.83 boyum var 66 kilo ağırlık yapmaya başladımdan beri kilo alıyorum.ŞAHİTLERİM VAR. Dumble 8 kg bench de 30 yapıyorum kilo almaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuzzyWuzzy

Ben 1.83 boyum var 66 kilo ağırlık yapmaya başladımdan beri kilo alıyorum.ŞAHİTLERİM VAR. Dumble 8 kg bench de 30 yapıyorum kilo almaya başladım

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ah ulan Türkiye batırdın beni eskiden kilom yerindeydi vucüdum güzeldi.Şimdi baya zayıfladım.
    Salığımızla para kazanmaya
    Paraylada sağlığımızı geri kazanmaya çalısıyoruz baska bişey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Ah ulan Türkiye batırdın beni eskiden kilom yerindeydi vucüdum güzeldi.Şimdi baya zayıfladım.
    Salığımızla para kazanmaya
    Paraylada sağlığımızı geri kazanmaya çalısıyoruz baska bişey değil

Alıntıları Göster
    yaz yaklaşıyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ağırlık mağırlık uğraşıcağınıza bunu deneyin 3 ayda yapıcağınız vucudu 5dk da yaparsınız

Kalıplı Bir Vücut İçin x))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.