Şimdi Ara

Son kayıdım / youtube (video mesajda sadece 2.30 dakika)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar bir kayıt yapmıştım ama kötü olduğunu düşündüm ve baştan daha güzel kaydettim. . .

Umarım beğenirsiniz ve lütfen yorum yapmadan çıkmayın çünkü yapılan her yorumu okuyorum ve yapacağım kayıtlarda dikkat ediyorum . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeislekel -- 21 Mart 2009; 18:09:22 >

• Takdire Değer.Bravo
  • Türkçe'yi nerde öğrendin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dietime

Takdire Değer.Bravo

Yorumun için teşekkürler..

Yorumlarınız havada kalmayacak merak etmeyin.Bir önceki kayıdımda yine aynı şarkıydı fakat iyi olmadığını ve eksiklerimi söyle3diler şimdi bir daha kaydettim. . .
  • Cidden Bravo çok güzel devam her çektiğinide koy lütfen... Hatta tek ana başlık yap bence...
  • güzel olmuş

youtube linkini verde orayada birşeyler yazalım :)
  • Youtube ---- > http://www.youtube.com/watch?v=ZjZ4IVVh8go

Facebook -----> http://www.facebook.com/video/video.php?v=69998626888&ref=nf

(Facebook ' u olanlar bana destek çıkmak adına videomu paylaşırlarsa sevinirim)

Arkadaşlar değerli yorumlarınızı okuyunca çok gururlandım gerçekten teşekkür ederim.Videom 2.30 dakika ve bana 2.30 dakika ayırıp izlediğiniz için tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow

Türkçe'yi nerde öğrendin?

Ciddi mi soruyorsun dalga mı geçiyorsun pek anlayamadım.
    Türk' üm, Türkiye' de yaşıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kediciler

Youtube ---- > http://www.youtube.com/watch?v=ZjZ4IVVh8go

Facebook -----> http://www.facebook.com/video/video.php?v=69998626888&ref=nf

(Facebook ' u olanlar bana destek çıkmak adına videomu paylaşırlarsa sevinirim)

Arkadaşlar değerli yorumlarınızı okuyunca çok gururlandım gerçekten teşekkür ederim.Videom 2.30 dakika ve bana 2.30 dakika ayırıp izlediğiniz için tekrar tekrar çok teşekkür ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: Capt. Jack Sparrow

Türkçe'yi nerde öğrendin?

Ciddi mi soruyorsun dalga mı geçiyorsun pek anlayamadım.
    Türk' üm, Türkiye' de yaşıyorum.

Ha tamam kardeş kusura bakma Türk olduğunu anlıyamamıştım.

• Arkadaşlar buda diğer kayıdım

Bunuda çok beğenenler olmuştu .

Facebook linki ---> http://www.facebook.com/video/video.php?v=67256551888

Youtube linki ---> www.youtube.com/watch?v=NE2ZKOq73hU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeislekel -- 21 Mart 2009; 17:09:40 >

• bu topic i imzama da koydum arkadaşlar :)
  • bana yavaş geldi şarkı bi coşturan bişey yok aynı ritimde devam ediyo ama güzel
  • şarkı zaten çok hareketli bir parça değil ama Depeche Mode un bilinen şarkılarından
  • Bu seskaydı ile bu mikrofon ile bu bile çok iyi :) Eline , Ağzına Sağlık . Güzel olmuş. Ayrıca Müzik'te güzel , kafa dinlendirici :)
  • Hatta her ikiside çok güzel . Şu Gitar Çalmayı Okadar Çok Öğrenmek İstemişimdirki gitarım olmadığı için vede öğretecek Kimse olmadığı için Öğrenme gibi bir Şansım Olmuyor ne yazıkkı
  • bence tr şarkılarıda dene, hatta kendi bestelerini(varsa) felan dene. güzel çalışmalar tebrik ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powerx*

Hatta her ikiside çok güzel . Şu Gitar Çalmayı Okadar Çok Öğrenmek İstemişimdirki gitarım olmadığı için vede öğretecek Kimse olmadığı için Öğrenme gibi bir Şansım Olmuyor ne yazıkkı

Öğretecek birine hiç ihtiyacın yok dostum ;)
    Ritim atmayı, akorları kendim öğrendim ben.
    Nota bilmiyorum.

Diyeceksin ki nasıl öğrendin.
    Ben çok azimliyim.Hırs yaptığımda çok üstüne düştüğümde başaramadığım bir iş olmadı şu ana kadar.
    Ben gitar çalmayı youtube da benim gibi video koymuş insanların parmaklarını , videoyu stoplayarak koydukları perdeye bakarak kendimde koyup çalmayı öğrendim başta çok zor geliyordu ama zamanla akorları öğreniyorsun zaten daha sonra internetten hangi akorun adı ne onu öğrendim şimdi birsürü akor biliyorum.
    En önemli konu ise çalarken söylemek.Bunu bir türlü beceremiyordum nasıl çalarken söylüyorlar diye düşünüp duruyordum daha sonra yavaş yavaş çalarken söylemeye başladım ama ilk başlarda mırıldanıyordum.

Azimle bir işe başlarsan kesinlikle başarırsın.

• Akor hoşuma gitmiyor. Kendinden birşeyler katmalısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Akor hoşuma gitmiyor. Kendinden birşeyler katmalısın.

Haklısın, ama ben kendi bestelerimi yapmaya daha hazır hissetmiyorum kendimi.
    Öncelikle aşık olmak lazım öyle değil mi :)
  • quote:

quote:

Hatta her ikiside çok güzel . Şu Gitar Çalmayı Okadar Çok Öğrenmek İstemişimdirki gitarım olmadığı için vede öğretecek Kimse olmadığı için Öğrenme gibi bir Şansım Olmuyor ne yazıkkı

Nota bilmiyorum.

Ben çok azimliyim.Hırs yaptığımda çok üstüne düştüğümde başaramadığım bir iş olmadı şu ana kadar.
    Ben gitar çalmayı youtube da benim gibi video koymuş insanların parmaklarını , videoyu stoplayarak koydukları perdeye bakarak kendimde koyup çalmayı öğrendim başta çok zor geliyordu ama zamanla akorları öğreniyorsun zaten daha sonra internetten hangi akorun adı ne onu öğrendim şimdi birsürü akor biliyorum.
    En önemli konu ise çalarken söylemek.Bunu bir türlü beceremiyordum nasıl çalarken söylüyorlar diye düşünüp duruyordum daha sonra yavaş yavaş çalarken söylemeye başladım ama ilk başlarda mırıldanıyordum.

Haklısın katılıyorum bende kafama bir işi koyduğumda bende kesin yaparım . Ama işte Gitar yok vede şuan için alma imkanım yok . Aileme bayağı bir yüklendim, Birde Gitar işini çıkartırsam heralde kovarlar beni evden
    Ayrıca Kız Arkadaşım Var Bu Yakınlarda Doğum Günü Var , Hediye Almam gerekli . Gitar'a Ayıracak Param Bile yok

Ama Öğrenicem Kafamın bir köşesinde Her zaman Gitar Öğrenme İsteği vardır ve Öğrenicem'de.
    Yinede Teşekkür Ederim .
    Gitarım olsun bende video'da stop yapıp neyin nereye Koyulduğuna bakıp yapacağım . Desteğin İçin Sağol

• quote:

quote:

Nota bilmiyorum.

Tam bunu sorucaktım cevabı vermişsin.
    Gitar çalmayı kendin öğrenmişsin bunu görebiliyorum çalışlarından..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.