Şimdi Ara

Kalınlıkları farklı iki HDD hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, internet üzerinden satış yapan iki ayrı siteden, Seagate marka, SATA ve 320 Gb. kapasiteli iki adet HDD aldım.
    HDD lerden birisi kalın, diğeri ince. İnce olan çok sessiz çalışıyır. Kalın olan ise, diskten veri okurken o bildik pıtır pıtır sesleri veriyor.
    Şimdi aynı marla ve kapasitede bir disk daha almak istiyorum, ama ince olan modelden.
    Sipariş verirken, ince modelden olmasını sağlamak için ne yapmam gerekir.
    Yani, ince olanı belirten bir teknik özellik varmı?
    Bu disklerin 2,5" ve 3,5" diye iki çeşit olduğunu biliyorum. Ama bildiğim kadarıyla 2,5" olanlar laptop için, 3,5" olanlar ise desktp için.
    Acaba bendeki ince olan HDD laptop HDD'si mi?
    Ama iki HDD yi de desktopta kullanabiliyorum.
    Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi lütfen....?
    Saygılar...

• ince hddler genelde slim 2.5 inç hdd olarak bilinir bende şuan slim sata 2.5 inç maxtor hdd var.

http://www.hepsiburada.com/liste/Department.aspx?sp=baglanti_tipi__%3d25sata&CategoryID=100221&sorting=3&gclid=CMvHzeq_uqACFclr4wodHyt4TA

düzeltme : yazdıklarım notebook hddsidir ! sizin aradığınız 3.5 inç slim hdd dir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 15 Mart 2010; 12:18:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

ince hddler genelde slim 2.5 inç hdd olarak bilinir bende şuan slim sata 2.5 inç maxtor hdd var.

http://www.hepsiburada.com/liste/Department.aspx?sp=baglanti_tipi__%3d25sata&CategoryID=100221&sorting=3&gclid=CMvHzeq_uqACFclr4wodHyt4TA

3.5 inclik disklerinde ince ve kalin olani var. bunlarin plaka farklari nedenli ince yada kalin olabilecegini belirtmek isterim. arkadasinda 3.5 lik 2 tane diski var biri ince biri kalin.
    arkadasim sende diskini gidip elden al. diger turlu hangi modelin gelecegi belli olmaz. ben mesela vatandan 500 luk disk aldim ince geldi benim eski 500 lugum kalin olanlardan. ama inceler 16mb cache li bendeki 32.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.