Şimdi Ara

Kalıcı Parfüm Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar...off topik alanından nedenini bilmediğim bir nedenden dolayı uzaklaştırıldığım için konuyu buraya açmtımmmumarım yanlış yapmamaışımdır..eğer yanlışsa lütfen uzaklaştırmak yerine ilk önce hatamın ne olduğunu belirtip gereken yere taşırsa admin veya yöneticiler çok sevinirim...

Konuma gelirsek ;

Ben kalıcı bir parfüm arıyorum..ama öyle roche gibi iğrenç bir koku istemiyorum(bana göre adi parfümlerin ter ile karışmış hali)..

1-burbery classic--bayanlar çok beğeniyor..ama ben sıktığım zman sanki hacı yağı gibi ağır geliyor
    2-Kenzo...bunu düşünüyorum..ama kalıcılığı konusunda şüpheliyim...

limit 100-200 arası..

lütfen kalıcı bir parfüm bulma konusunda yardım edin..

mesela bazı parfümler vardır...kazağa sıkarsın..o kazağı 1 hafta sonra giydiğinde aynı koku etkisini fazla kaybetmemiş şekilde üzerinde dururya ..işte o tarz parfümler istiyorumm...

kalıcı olduğu gibi çarpıcıda olmalı...

birinin yanından geçtiğimde hissetmeli..

1-kalıcı
    2-etkili...

umarım amlatabilmişimdir...

NOT :LÜtfen admin,yöneticiler; off topik ten uzaklaştırıldım...lütfen bir açıklam mesajı yollayın..bir şekilde açıklama hakediyorum diye düşünüyorum.En azından hatamı anlıyayım ve bu seferlik açın..bundna sonra daha dikkatli olayım...

TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerAd -- 2 Eylül 2011; 6:09:10 >

• ONE MİLLİON 150 TL CİVARI
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakia1903

ONE MİLLİON 150 TL CİVARI

Ben bu markanın XS modelini kullanmıştım..ama inan verdiğim 100 küsür larama acıdım..kalıcı diye aldım..ama inanın 1-2 saat bile kalmıyordu...yani paco rabbane nin one milion parfümünüde pek iyi olackaağını yani kalıcı olacağını sanmıyorum...yinede teşekkürler...

başka öneriler varsa alabilirim...
  • her parfüm tene göre değişir dostum .. yazın genelde sport parfümler kullanılır genelde.. bence bu yazı adidasın al parfümünden ice dive kurtul . yazında obsession falan alırsın .. kalıcıdır.
  • burda genelde erkek üyeler var sanırım.. erkek parfümü sormuşsun.. channel blue kalıcı baya.. ayrıca channel allure homme süper koku kalıcı sayılır hani oduna sıksan güel kokar..
    snra burberry touch for men güzel kokuyo.. dior fahreneith kalıcı ve güzel..
    ama bvlgari kokuları hiç kalıcı değil.. bayan parfümü olarak edp olanlardan bile daha kalıcı bazı erkek parfümleri.. ben yeni üye oldum.. parfümleri çok seviyorum ama bayan parfümlerini tabi.. armaninin black code hiç kalıcı değil ve koku çok kötü... armani attudue miydi neydi yani hiç kalıcı değil keşke hiç yapmasalar yani böyle kalıcı olmayan parfümleri..
    ayrıca açık parfümler ne kadar kalıcılıkları fazla olsa da içindeki çürük koku gibi bir koku oluyor hep ve hemen anlaşılıyor açık parfüm olduğu.. hatta ertesi gün daha berbat kokuyor sıkılan kıyafet.. açık parfüm hiç beenmiyorum ben...
    ayrıca lanvin arpage pour homme de çok kalıcı bir kokudur.. ben çok beğeniyordum yani...
    burberry sport iğrenç kalıcı değil ve ter gidi kokuyor..
    burberry classic fena değil ama kalıcı değil
    pek erkek parfümü denemedim şahsen bunlar bazı izlenimlerim denediklerim hakkında.. aklıma gelenler yani... davidoff silver shadowdu sanırım o da güzeldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: cakia1903

ONE MİLLİON 150 TL CİVARI

Kesinlikle arkadaşın dediği gibi One Million ben normalde orjinalini kullanıyorum ama 2 kezde dolumunu kullandın doldurma olanı bile kalıcı ve yemin ederim bu parfumu beğenmeyen kız arkadaşlarm ve kız arkadaşm kalmadı herkez bayılıyo. Kesinlikle dene farkı gör ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.