Şimdi Ara

Kalemi yanlış tutuyorum. Düzeltmek için ne yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben yazı yazmaya sol el ile başladım fakat daha yeni yeni başlamışken kolum kırılmıştı. O yüzden sağ ele geçtim ve o şekile yazı yazmaya alıştım. Artık sol el ile yazamıyorum. Yalnız şöyle bir durum var kalemi küçüklüğümden beri yanlış tutuyorum. Üniversite 2'deyim ve bu kalemi tutma olayını düzeltemedim ne yazık ki. Kalemi yanlış tuttuğumdan dolayı harflerim her ne kadar güzel olsada hizalamayı ayarlayamıyorum. Bir harfin boyutu diğerini tutmuyor. Göze güzel gelen şekilde yazı yazmak istiyorum.

Bu alışkanlığımı bu saatten sonra değiştirebilme şansım var mı?

• Bende duzgun tutamitorum hocam bile soyledi garip tutuyorsun diye nasil tutuyorsun diye soran olursa sag bilegini iceri dogru buksun iste oyle yaziyorul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yamuk tutuyorum.Taaa ortaokuldayken babam bana 1 ay düzgün tutturmaya zorlamıştı ama fayda etmemişti.Bu saatten sonra hiç olmaz bence
  • Cag bilgisayar cagi el yazisi yazan kaldi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 14 Şubat 2013; 4:21:21 >
  • Düzgün tutmalısın.
  • Vay bee yanlız değilmişim meyer kendimi bildim bileli bende yamuk tutarım kalemi halimden memnunum hernekadar etrfımdaki insanlar garip görsede
  • yan yatır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.