Şimdi Ara

Kalem önerisi (yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu ana kadar bir kaleme 3,5 liradan fazla ödemedim 17 liralık hediye kalemim vardı onu da 2 günde kaybetmiştim

Çabuk uç kırmayan çok hafif ve ağır değil eli yormayan ve bana uzun zaman yoldaşlık edecek bir kalem tavsiyesi istiyorum sizden.

Bunlar dışında da önerdiğiniz her türlü kaleme açığım arkadaşlar

• Faber Castell candır :-D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan işlevidir ama takıntın varsa bu konuya Faber iyidir
  • Kalem her ne kadar küçükte olsa insanın aklı ile geleceği arasında ki en önemli araçtır. Made In Germany olan ROTRING kalem bulmak zorda olsa onun üstüne kalem tanımadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 11 Temmuz 2012; 2:25:47 >
  • Ya arkadasım kalem sorulur mu bı gıt ısıne ya :D gece gece yerlere yattım gulmekten saol :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dempsey10

Ya arkadasım kalem sorulur mu bı gıt ısıne ya :D gece gece yerlere yattım gulmekten saol :))))

Yerlere yatmadım ama gece gece bende güldüm açıkçası :)
  • Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ederim.

Yalnız rotring ve faber castell epey kalem mevcut piyasada, tam olarak ss ile destekleyebilen arkadaşlar olursa minnettar olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofcx -- 11 Temmuz 2012; 1:57:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dempsey10

Ya arkadasım kalem sorulur mu bı gıt ısıne ya :D gece gece yerlere yattım gulmekten saol :))))

benimle hemfikir olanlarda yok değil .d.d.d

• Ben rotring tikky kullanıyorum fena değil ama çok sıkıldım ayrıca soyulmaya başladı ama ben sıkıntıdan sebep oldum biraz fiyatı 7,5 tl idi en son ama shaker tavsiye ederim şu sallayıp uç çıkaranlardan pratik oluyor ama biraz tuzlu 30 tl falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.ripley

Ben rotring tikky kullanıyorum fena değil ama çok sıkıldım ayrıca soyulmaya başladı ama ben sıkıntıdan sebep oldum biraz fiyatı 7,5 tl idi en son ama shaker tavsiye ederim şu sallayıp uç çıkaranlardan pratik oluyor ama biraz tuzlu 30 tl falan

Çok teşekkür ederim hocam tavsiyeler için ikisine da bakacağım
  • Rotring Rapid öneririm size.
    Ben sene başında aldım kaybetmemiş olsam ileriki yıllarda da kullanabilirdim.
    Fiyatı 12 yada 13 Tl sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Rotring Rapid öneririm size.

Teşekkür ederim hocam 0-5 mi kullandınız siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofcx

quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Rotring Rapid öneririm size.

Teşekkür ederim hocam 0-5 mi kullandınız siz?

0.7 kullandım.
    Ben 0.5 kullanamam 2 günde 1 paket uç kırarım

Ama kesinlikle almanızı öneririm bu kalemi.

• 0.9 Rotring
  • en çürük kalemleri dene, antrenman olur ygs-lys için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy062 -- 11 Temmuz 2012; 2:39:34 >
  • klasik ince faber
    klasik tombik faber
    rotring tikky papermate
    zebra'nin bazi modelleri. (Zebra klas markadir.)

• bu arada sinava bir ay kala falan tahta kursun kalem kullanmaya baslamani oneririm. alisik olmayinca sinavda sorun yasayabiliyorsun. piyasada sinavda verilenlerin aynisini bulabilirsin.

• pentel derim. birkaç hafta kimyadan özel ders almıştım, hocada vardı birkaç modeli. .7 ve .9 olanı denedim. .9 olan kağıdın üstünde akıp gidiyordu kelimenin tam anlamıyla. nereden aldığını sordum, nişantaşı taraflarından almış. ben küçükçekmece'de oturuyorum, oralara da gitmek istemedim. bakırköy ve çevresinde sordum, sadece birkaç modelini buldum. sonra arkadaşlar arasında sordurttum, sanırım sirkeci'de bir kırtasiyede varmış tüm modelleri. oraya bakacağım en kısa zamanda. sen de bir incele derim, cidden kaliteli kalemler. ama biraz pahalı sanırsam, 30 lira civarıymış galiba. ama bir kalemini de 4 yıldır kullandığını söyledi. internette de araştırdım, 6-7 yıl kullandığını söyleyenlere dahi rastladım. bir kalem alıp yıllarca kullanabileceksek 30 lira çok da büyük olmuyor fiyat/performans oranı açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 11 Temmuz 2012; 3:00:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmac

pentel derim. birkaç hafta kimyadan özel ders almıştım, hocada vardı birkaç modeli. .7 ve .9 olanı denedim. .9 olan kağıdın üstünde akıp gidiyordu kelimenin tam anlamıyla. nereden aldığını sordum, nişantaşı taraflarından almış. ben küçükçekmece'de oturuyorum, oralara da gitmek istemedim. bakırköy ve çevresinde sordum, sadece birkaç modelini buldum. sonra arkadaşlar arasında sordurttum, sanırım sirkeci'de bir kırtasiyede varmış tüm modelleri. oraya bakacağım en kısa zamanda. sen de bir incele derim, cidden kaliteli kalemler. ama biraz pahalı sanırsam, 30 lira civarıymış galiba. ama bir kalemini de 4 yıldır kullandığını söyledi. internette de araştırdım, 6-7 yıl kullandığını söyleyenlere dahi rastladım. bir kalem alıp yıllarca kullanabileceksek 30 lira çok da büyük olmuyor fiyat/performans oranı açısından.

Tüm tavsiye kalemleri inceliyorum inşallah dediğin gibi ömürlük bir kalem bulabilirim.

Pentelde epey çeşit kalem var onlardan tam olarak hangisi olduğunu ss ile destekleyebilir misin peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ofcx

quote:

Orijinalden alıntı: hmac

pentel derim. birkaç hafta kimyadan özel ders almıştım, hocada vardı birkaç modeli. .7 ve .9 olanı denedim. .9 olan kağıdın üstünde akıp gidiyordu kelimenin tam anlamıyla. nereden aldığını sordum, nişantaşı taraflarından almış. ben küçükçekmece'de oturuyorum, oralara da gitmek istemedim. bakırköy ve çevresinde sordum, sadece birkaç modelini buldum. sonra arkadaşlar arasında sordurttum, sanırım sirkeci'de bir kırtasiyede varmış tüm modelleri. oraya bakacağım en kısa zamanda. sen de bir incele derim, cidden kaliteli kalemler. ama biraz pahalı sanırsam, 30 lira civarıymış galiba. ama bir kalemini de 4 yıldır kullandığını söyledi. internette de araştırdım, 6-7 yıl kullandığını söyleyenlere dahi rastladım. bir kalem alıp yıllarca kullanabileceksek 30 lira çok da büyük olmuyor fiyat/performans oranı açısından.

Tüm tavsiye kalemleri inceliyorum inşallah dediğin gibi ömürlük bir kalem bulabilirim.

Pentelde epey çeşit kalem var onlardan tam olarak hangisi olduğunu ss ile destekleyebilir misin peki?

http://www.pentel.com.tr/pentel/kursunkalemler/

bu adreste tüm modeller var. ben sana denediğim ve internette okuduğum kadarıyla iyi olan modelleri söyleyeyim, sen oradan bak:

120A3 - bu kalemin 0.9'unu denedim, cidden güzel kalem. dediğim gibi kağıtta akıp gidiyor..
    Graph 300 - bunun da 0.7'sini denedim. ben 0.7 kullanırım normalde. hani faber-castell'de ya da rotring'de bazen kalem zorlar beni, istediğim gibi yazamıyorum, kayar eder. bilmem anlatabildim mi ama bu kalem cidden güzeldi. sanırım bunu alacağım ben de.
    Graph 500 - bu kalem de arkadaşımda vardı, açıkçası bunu beğenmedim. neden dersen, kalem bir kere metal tarzı bir şey, hani tutma yeri de metal. bu yüzden elin terledikçe kalem kayıyor parmaklarından. bu durum hoş değil. ayrıca benim gibi orta parmağının yan tarafı kalem tutmaktan şişip nasır tutmuş biri için o metal gözenekler can yakabiliyor. tavsiye etmiyorum. zaten çizim kalemi niteliği daha ön planda bu kalemde.
    Fiesta - bu kalemi denemedim ama internette araştırırken son yıllara kadar en güzel modeli olduğu söyleniyor. hani yıllarca da gidebilecek bir kalemmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmac -- 11 Temmuz 2012; 3:18:33 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.