Şimdi Ara

kalecilikten anlayan abilerimi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size 5 sorum var bunları sormadan önce fiziksel özelliklerimi belirtmek istiyorum
    Boyum:1.78
    Kilom: 62
    Yaşım:14
    El Numaram: 8.5-9
    Sorulara Geçelim
    1: ben çocukluğumdan beri futbol oynarken kaleci olurum bundan 7-8 ay önce semtimin alt yapı kulüplerinden yeni kurulmuş bir takıma girdim.1 ay lık antremanla lig maçlarında 11 oynatıldım fakat ilk maçımda çok iyi devam ederken bir kurtarıştan sonra sağ kalçamın yan kemiğini acıttım vede 6 aya yakındır tam iyileşti derken topu kurtarıp yere düştükten sonra tekrar acıtıyorum vede bu ağrı yüzünden baya hatalı gol yemişimdir,antremanlarımdan verim alamıyorum,hareketlerim kısıtlanıyo,sağ tarafıma yatmaya korkuyorum o derece,antrenörüm yere yanlış düştüğünden oluyo diyo böyleyse topa gidişim nasıl olmalı vede nasıl düşmeliyim ?
    2 : şuan kullandığım eldivenhttp://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/reusch-magno-sg-orthotec-kemikli-kalci-eldiveni-112156516 bu bundan sonra hangi eldiveni almamı önerirsiniz ?
    3: top tutuşumu nasıl geliştirebilirim ?
    4 : sol köşeme gelen toplara uçarken yada yatarken bi tereddüt yaşıyorum ya anlatamayacağım şekilde bi sorun yaşıyorum bunu nasıl ortadan kaldırabilirim
    5 : maçtan önce nasıl ısınmamı önerirsiniz ?

Şimdiden teşekkür edip cevaplarınızı bekliyorum

• benimde kaleciliğe aşırı isteğim vardı ama olamadım yaş 25 boy 1.83 ailem bıraksa amatörde olsa yapabilirdim sen solda sıkıntı yaşıyormuşsun bende sağda aynı senin anlattığın durumu yaşıyorum sanki topa yetişemeyeceğim gibi oluyor ama sol allah ne verdiyse uçarım sana yardımcı olamam ama içimde ukte kaldı bi yazayım dedim ancak halı sahada oynayabiliyoruz

• Hocanın dedigi dogru yanlıs düsmüssün doktora gorun ciddi bisey yoksa zamanla gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bütün ülkelerin meslek liselileri, birleşin!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.