Bildirim
Kaleci Saçlı Adamın Oğlu Riotta İşe Başlamış
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gıcık oldun tipine 30 sn falan izledim noeldayı da çok kötü sunuyor. Riot tr neden böyle shoutcasterlar getiriyor anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hehhehe
Charmie yerine başkası getirilmiş, o kim?
1:39 -
quote:
Orijinalden alıntı: Thablion
Gıcık oldun tipine 30 sn falan izledim noeldayı da çok kötü sunuyor. Riot tr neden böyle shoutcasterlar getiriyor anlamadım.
Eş dost akraba arkadaş. -
Doğru sonuçta Türkiyedeyiz.
İngilizcem iyi olmadığı halde mecbur ingilizce kanaldan izliyorum hayattan soğutuyor riot games turkish sunucuları
Lisede dersi asıp maç sunmaya gelmiş -
bende gitmiştim görüşmelere oyundaki ismimi verdikten sonra bidaha aramadılar, küfürleri gördüler galiba
-
Pacman'e benzemiyor mu lan -
O değil flash tv deki adama üzüldüm -
bu adam geçen yıl twitchte kendi çapında üniversite turnuvası maçlarını sunuyordu, sanırım 1-2 de online turnuvayı kendi yayınında sunmuştu yani adam bu işi kovalayarak bence dün gece oradaydı. evet yaşı ufak, heyecanlıydıda ama bence riotun böyle birşey yapması hoş -
İngilizce kanaldan izlediğim için sorun olmuyor. -
Hadi bu neyse iki gün önce olan uzun saçlı asosyal elemana ne demeli izlerken uyudum
Hazal Kazancı dream tv de sunuculuk yapıyordu ve solistlik deneyimi olan arkadaşımız -
Oda vardı aynı yayında. Dünyanın en kötü shoutcasterlarını almış riot.
ya tipe bak bi de takım elbise falan giydirmişler. çok tarzzz -
Diğerlerine kötü diyorduk bide bunlar çıktı -
Ne kadar güzel bir ses
Benzer içerikler
- pre ne demek
- lol ekran çok yakın
- feedlemek ne demek
- otp ne demek
- valorant pre isimleri
- lol sistem gereksinimleri
- ping düşürme
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X