Şimdi Ara

Kaleci eldivenimi nasıl temizleyeceğim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 1 ay önce falan adidas response marka bir eldiven aldım. Ama ilk kullanımdan sonra eldiven simsiyah oldu. Nasıl temizleyebilirim bilgisi olan lütfen yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla yağmurdan yağmura maçlarda kendiliğinden temizleniyo benimkisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

valla yağmurdan yağmura maçlarda kendiliğinden temizleniyo benimkisi

Bu sıcakta yağmur falan olmaz ki hem maç ta yok elimle temizlemek zorundayım

• niye temizleyecen ki benimki genelde içi pis oluyor yani bi sıkıntı yaratmadı henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

niye temizleyecen ki benimki genelde içi pis oluyor yani bi sıkıntı yaratmadı henüz

İçi pis olsa iyi. Ama dışı çok pis.Hem çok kötü gözüküyor temiz olacak benim malım

• at makineye gtsin ya tertemiz oluyor ama beyazlarla atma ha bende f50 var öyle yapıyorum ama 2 mac sonra yine simsiyah oluyor

• ya saçmalama sanki millet eldivene bakıyo lastiğinde sıkıntı yoksa boşver hava amaçlı mı takıyorsun Allah akıl fikir versin
    Amin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş takıp sokakta dolanıyon sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

ya saçmalama sanki millet eldivene bakıyo lastiğinde sıkıntı yoksa boşver hava amaçlı mı takıyorsun Allah akıl fikir versin
    Amin

Öyle deme hocam pskolojık olarak cok etkılıyor bende her macımdan once kramponlarımı temızlerım

Not:Klupte oynuyorum
  • Bulasik sungerinin yumusak tarafini sabunla kopurt, eldiveni islattiktan sonra sil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytin Reçeli -- 18 Temmuz 2012; 16:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ## ReckLeSs ##

at makineye gtsin ya tertemiz oluyor ama beyazlarla atma ha bende f50 var öyle yapıyorum ama 2 mac sonra yine simsiyah oluyor

Hocam ayakkabıyla bir değil ki eldiven. makineye atınca kalkıyo lastiği. ayrıca etikette makinede yıkama işareti var

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeytin Reçeli

Bulasik sungerinin yumusak tarafini sabunla kopurt, eldiveni islattiktan sonra sil.

Teşekkürler hocam sonunda geldi bi öneri

• quote:

Orijinalden alıntı: Fero10

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

ya saçmalama sanki millet eldivene bakıyo lastiğinde sıkıntı yoksa boşver hava amaçlı mı takıyorsun Allah akıl fikir versin
    Amin

Öyle deme hocam pskolojık olarak cok etkılıyor bende her macımdan once kramponlarımı temızlerım

Not:Klupte oynuyorum

Katılıyorum hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.