Bildirim
Kaleci eldivenimi nasıl temizleyeceğim ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
valla yağmurdan yağmura maçlarda kendiliğinden temizleniyo benimkisi -
quote:
Orijinalden alıntı: umtcmz
valla yağmurdan yağmura maçlarda kendiliğinden temizleniyo benimkisi
Bu sıcakta yağmur falan olmaz ki hem maç ta yok elimle temizlemek zorundayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
niye temizleyecen ki benimki genelde içi pis oluyor yani bi sıkıntı yaratmadı henüz -
quote:
Orijinalden alıntı: umtcmz
niye temizleyecen ki benimki genelde içi pis oluyor yani bi sıkıntı yaratmadı henüz
İçi pis olsa iyi. Ama dışı çok pis.Hem çok kötü gözüküyor temiz olacak benim malım
at makineye gtsin ya tertemiz oluyor ama beyazlarla atma ha bende f50 var öyle yapıyorum ama 2 mac sonra yine simsiyah oluyor
ya saçmalama sanki millet eldivene bakıyo lastiğinde sıkıntı yoksa boşver hava amaçlı mı takıyorsun Allah akıl fikir versin
Amin -
arkadaş takıp sokakta dolanıyon sanki -
quote:
Orijinalden alıntı: Akin_Tr
ya saçmalama sanki millet eldivene bakıyo lastiğinde sıkıntı yoksa boşver hava amaçlı mı takıyorsun Allah akıl fikir versin
Amin
Öyle deme hocam pskolojık olarak cok etkılıyor bende her macımdan once kramponlarımı temızlerım
Not:Klupte oynuyorum -
Bulasik sungerinin yumusak tarafini sabunla kopurt, eldiveni islattiktan sonra sil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytin Reçeli -- 18 Temmuz 2012; 16:27:16 >
quote:
Orijinalden alıntı: ## ReckLeSs ##
at makineye gtsin ya tertemiz oluyor ama beyazlarla atma ha bende f50 var öyle yapıyorum ama 2 mac sonra yine simsiyah oluyor
Hocam ayakkabıyla bir değil ki eldiven. makineye atınca kalkıyo lastiği. ayrıca etikette makinede yıkama işareti var
quote:
Orijinalden alıntı: Zeytin Reçeli
Bulasik sungerinin yumusak tarafini sabunla kopurt, eldiveni islattiktan sonra sil.
Teşekkürler hocam sonunda geldi bi öneri
quote:
Orijinalden alıntı: Fero10
quote:
Orijinalden alıntı: Akin_Tr
Amin
Öyle deme hocam pskolojık olarak cok etkılıyor bende her macımdan once kramponlarımı temızlerım
Not:Klupte oynuyorum
Katılıyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X