Şimdi Ara

kalebodur kan grubumu nasıl öğreniliryor _?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az evvel sağlık ocağına gittim kan grubu öğrenmeye bi bağyan geldi hemşire geçtim oturdum anlık olarka hızlıca birşey batırdı işaret parmağıma sonra bi kalebodura 3 4 damla damllatı ordan 1 2 birşeyler sürdü damlaların üstüne toplsana 10 15 sanye sonra kan grubun A rh + pozitif dedi hemen ufak bi kağıda bastırdı aile hekimden imza kaşeledi verdi tamam dedi 3 dakkaya çıktım de bu kalebodur mevzusu aklıma takıldı ? daha önce bu şekilde öğrenen varmı ?

not: kimlikte yazmıyor birgün lazım diye öğrenmek istedim

• Mantık kalebodur değil üzerine sürdüğü şeyler , hangi maddeyle nasıl reaksiyon verdiğine pıhtılaşıp pıhtılaşmamasına göre söyler direk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadimbisey

Mantık kalebodur değil üzerine sürdüğü şeyler , hangi maddeyle nasıl reaksiyon verdiğine pıhtılaşıp pıhtılaşmamasına göre söyler direk

Hee peki labaratuvar ilemi daha iyi devlet hastanesi de yoksa bi fark yok mu

• 12. Sinif biyoloji antijenler kan gruplari.

kalebodur  kan grubumu nasıl öğreniliryor _?

Anti b ile kanin cokuyorsa demekki kanin b veya ab. Yoksa 0 veya a.

Seklinde yapilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 7 Ekim 2016; 12:04:23 >
  • alt tarafı kan grubunu öğreniyorsun bir lise laboratuarına girip biyolojisi iyi olan birini yanına çağırsan bakıp söyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: True Story

alt tarafı kan grubunu öğreniyorsun bir lise laboratuarına girip biyolojisi iyi olan birini yanına çağırsan bakıp söyler

Peki

• Hahah ilk gittiğimde bende wetefe demiştim ama ögrenılıyor A Rh+ :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Saç Nasıl Kesilir???
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AhhahahHhagagsvvadvbsf
    İbrahim Tatlıses in termos nasıl biliyor demesi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

AhhahahHhagagsvvadvbsf

• Biyoloji dersinde ogrendiklerim hayatta bana ne katki saglayacak diye isyan edenler bu sorulari merak ediyorlar baslarina geldiginde, haliyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

AhhahahHhagagsvvadvbsf

ibo şovu yaptığı dönem programa bir profesör konuk olmuş tatlıses her zamanki boş konuşan tavrıyla: profesör bey, siz okumuş adamsınız, bilirsiniz. termosa soğuk su koyduğumuzda suyu soğuk tutuyor, sıcak su koyduğumuzda suyu sıcak tutuyor. yav termos suyun soğuk yada sıcak olduğunu nasıl anlıyor?
    profesör cevap verir çok basit siz elinizi suya soktuğunuzda onun sıcak veya soğuk olduğunu anlamaz mısınız?
    tatlıses: anlarım ama benim aklım var. profesör cevap verir: e o kadarcık akıl termosta da var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.