Şimdi Ara

Kale Savaşları Hakkında Sorular ve Cevaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler biliorsunuzki yeni gelen kale savaşı hakkında bir çok kişinin bilgisi eksik. öncelikle buraya herkez sorularını yazıp bilen arkadaşlarda cevaplayabilir. Öncelikle ben bi kaç soru ile başlayayım

1. Kale Savaşı Ksro saati ile ayın 27.sinde ilk savaş oldugu sölenior peki sro standart time ile kacta?
    2. Janganda fortress war npc si var. orada 5m register felan yazıor. onu sadece guild masterimi ödücek yoksa savaşa katılmak isteyen herkez mi?
    3.bi de savaşa katılcak elemanları guild masterimi belirlior yoksa guilddeki herkez katılabiliormu?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• teşekkürler ama bazı sorularım eksik hala
  • çok süper aslında ama zorluklarıda var ne akdar guild masteri varsa şimdiden geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: pamuk52

çok süper aslında ama zorluklarıda var ne akdar guild masteri varsa şimdiden geçmiş olsun

yok neden geçmiş olsun diyosunki anlamadım şimdi kardeş sadece 5 em zaten genelde ii guilder kapışır ii ve güçlü olanlar için 5 em nedirki adam setini tamir ertiriyo pottu şuydu buydu derken zaten 5 me yaklaşıyo adam + basacak 50 bilemdin 60 emi gözden çıkarıyo (yabancılari için diyorum türkleri bilemem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenHawk -- 23 Aralık 2007; 23:19:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hades722

quote:

Orjinalden alıntı: pamuk52

çok süper aslında ama zorluklarıda var ne akdar guild masteri varsa şimdiden geçmiş olsun

yok neden geçmiş olsun diyosunki anlamadım şimdi kardeş sadece 5 em zaten genelde ii guilder kapışır ii ve güçlü olanlar için 5 em nedirki adam setini tamir ertiriyo pottu şuydu buydu derken zaten 5 me yaklaşıyo adam + basacak 50 bilemdin 60 emi gözden çıkarıyo (yabancılari için diyorum türkleri bilemem)

oyunu ciddiye alan herkes için geçerli yabancı türkü fark etmiyor
    5 m bence çok az, eğer kale fet edilirse gelecek paranın ( büyük şehirlerden wergiler alınacak ) yanında komik kaçar ,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.