Şimdi Ara

kale savaşı: castle clash oynayan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
20.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden bu oyunun bir bölümü yok forumda? clash of clans kadar çok oynanıyor. her ülkede farklı serverleri var

• Oynuyorum ve cevreme oneriyorum bu oyunu neredeyse tum mobil veya teknoloji forumlarinda konusu var malesef bizde yok olmasini cok isterdim ayrica cilginlik derecesi bekleme sureleri yuzunden clash of clans oynanabilir degil benim icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: murad35

Oynuyorum ve cevreme oneriyorum bu oyunu neredeyse tum mobil veya teknoloji forumlarinda konusu var malesef bizde yok olmasini cok isterdim ayrica cilginlik derecesi bekleme sureleri yuzunden clash of clans oynanabilir degil benim icin

aynen bende coc oynamıyorum
    çevremdekiler tavsiyelerime rağmen hala coc oynuyor :D

oyundaki ismin ne? benimki safak
  • safak456 S kullanıcısına yanıt
    murad23 hocam ismim
  • Bende 10 gundur fena kapildim bu oyuna .. strateji severlere öneririm.. oyundaki ismim vexi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vexi

Bende 10 gundur fena kapildim bu oyuna .. strateji severlere öneririm.. oyundaki ismim vexi
    oyun bence de clash of clanstan daha iyi oyundaki ismim HGrknO
  • Oyun güzelmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

Oyun güzelmi
    Klan savaşı yazınca çıkmıyor. İngilizcesi nedir?
  • Oyun güzelmi[
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4RedSea

Oyun güzelmi[
    oyun güzel ismi başlıktaki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak456

oyun güzel ismi başlıktaki gibi

Alıntıları Göster
    Oyunu bende oynamak istiyorum ama anlamadım yardımcı olursanız oynarım

Edit:anlatım bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeaxeL -- 13 Ocak 2014; 14:11:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaxeL

Oyunu bende oynamak istiyorum ama anlamadım yardımcı olursanız oynarım

Edit:anlatım bozukluğu

Alıntıları Göster
    neyi anlamadın mesela?

binaları geliştir. millete saldırıp para topla. ücevherler ile kahraman mihrabından kahraman kirala
  • Coc'a göre daha nitelikli bi oyun ama onun kadar yaygın değil .coc maşallah her uygulamada reklamı var
  • ayrakass kullanıcısına yanıt
    Castle clash hocam
  • Bende. Oynuorm adım Supernatural 88 coc denedim ama bekleme süreleri çok fazla. Birde söyle bişe var castle clashte savaşta ölmeyen birimler yerine dönüyor ama coc de savaş alanına gönderdiğim birimlerin hepsi zaiyat oluyor çözemedim neden. Castle daki hero olayıda güzel ama henüz mor renkli herolardan çıkaramadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sup3rNatural

Bende. Oynuorm adım Supernatural 88 coc denedim ama bekleme süreleri çok fazla. Birde söyle bişe var castle clashte savaşta ölmeyen birimler yerine dönüyor ama coc de savaş alanına gönderdiğim birimlerin hepsi zaiyat oluyor çözemedim neden. Castle daki hero olayıda güzel ama henüz mor renkli herolardan çıkaramadım :)

bende asıl hesabımda hiç çıkaramadım :D kırıkla aldım ilkini. ikincisinide almak üzereyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak456

quote:

Orijinalden alıntı: Sup3rNatural

Bende. Oynuorm adım Supernatural 88 coc denedim ama bekleme süreleri çok fazla. Birde söyle bişe var castle clashte savaşta ölmeyen birimler yerine dönüyor ama coc de savaş alanına gönderdiğim birimlerin hepsi zaiyat oluyor çözemedim neden. Castle daki hero olayıda güzel ama henüz mor renkli herolardan çıkaramadım :)

bende asıl hesabımda hiç çıkaramadım :D kırıkla aldım ilkini. ikincisinide almak üzereyim :D

Alıntıları Göster
    Ben de dün başladım, gayet güzel bir oyun. Çok sevdim. Bence de böyle bir oyunun bölümü olması gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boksör1114

Ben de dün başladım, gayet güzel bir oyun. Çok sevdim. Bence de böyle bir oyunun bölümü olması gerek.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar gün boyu aynı sorunla karşılaşıyorum ilk defa bugun olmaya başladı oyun açılıyor oynayamıyorum belli bir süre sonra uygulama yanıt vermiyor uyarısı geliyor sizdede aynı sorun varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehseth

arkadaşlar gün boyu aynı sorunla karşılaşıyorum ilk defa bugun olmaya başladı oyun açılıyor oynayamıyorum belli bir süre sonra uygulama yanıt vermiyor uyarısı geliyor sizdede aynı sorun varmı ??

Alıntıları Göster
    Beyler bir guild kuralım castle clashta dh olarak kursak kaç kişiyiz burda acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batum23

Beyler bir guild kuralım castle clashta dh olarak kursak kaç kişiyiz burda acaba?

Alıntıları Göster
    Clash of clans ile arasındaki temel farklar neler? Yani bu oyunu güzel yapan nedir?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.