Şimdi Ara

KALDIRIMLA SEVİŞTİ oha.gif (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaldırım arası ince boşluklara sıva çekmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

kaldırım arası ince boşluklara sıva çekmiştir

• quote:

Orjinalden alıntı: duff

quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

El kızı erkeksizlikten kaldırımla sevişiyor biz buralarda ömür törpülüyoruz.

Sence "steven" bayan ismi mi?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sıtkı Sıyrılmış

quote:

yok artık. bayanlarda şehvet yoktur ki böyle bir durum olsun. akıl var mantık var.

Alkol almış bir bayanla beraber olmadığın belli.

hehehe yas kac ? kendimden 5 yas buyuk bayanlada beraber oldum (22 yasindayken gecen sene ) 17 yasinda olan ilede ! Turkiyede kadinlarin cinsellik duygusu bastirilmakta , mahalle , aile baskisi vesaire sebeplerden ! ben burada turk kizlari gormustum , lez gibi yiyisiyorlardi diskoda ! ee sonucta aile , mahalle baskisi yok . bu bence arti yonu turkiyenin , sonucta yarin oburgun hepimizin kizi olucak fakat cogu turk kizi bu durumu hem cinsleri ile oynasarak gecirmekte ! ama avrupada boyle degil .sonucta kadin erkege gore %80 daha fazla orgazmi tatmakta ek olarak 4-5 sefer cinsel olarak bosalmaktalar normal bir cinsel iliski sirasinda . sehvet asil kadinlarda var :) Turkiyeden disari ciktitiginizda bu durum cok degisiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 17 Nisan 2008; 2:19:58 >
  • Ne yani sonuç olarak kızlar felan dahamı çok cinsellik istiyolar ve zevk alıyolar diyosun?
  • Bi de bize abaza derler ,elin adamı azimle taşı duvarı deliyor biz burda sürünüyoz...
  • ''Hay senin yolunu yordamını.......'' şeklinde bir küfür vardır bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 17 Nisan 2008; 7:04:09 >
  • Arkadaşda Abazan moda girmiş herhalde
  • Şahin K. üstadımızın bir vecizesi vardır: "Kayadeliği bulsan ....ceksin!" diye...

Bu arkadaşta bu efsane sözü duymuş olabilir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß.m.Ø -- 17 Nisan 2008; 8:11:58 >
  • şuna bak 51 kişi yanıtlamış konu atatürk olsa 5 kişi olmazdı ne azmış milletiz bu azgınlıkla adamı cennetede almazlar arkadaşlar hurileri parçalarsınız emekliliklerini isterlerler sonra milletvekilleri gibi 2 yılda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 17 Nisan 2008; 9:56:50 >
  • Asfalt Ağladıı Beeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: White Tiger

şuna bak 51 kişi yanıtlamış konu atatürk olsa 5 kişi olmazdı ne azmış milletiz bu azgınlıkla adamı cennetede almazlar arkadaşlar hurileri parçalarsınız emekliliklerini isterlerler sonra milletvekilleri gibi 2 yılda

mauhauh şaka mısın sen sabah sabah güldüm..bunun azgınlıkla ne alakası var..yorum yapıyorsunuz ama acaba yaptığınız yorumu okuyup anlıyor musunuz..

bu arada normal bir şey kaldırımla sevişmesi bizim evin duvarlarına delikler açtım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jean de Joinville

quote:

Orjinalden alıntı: duff

quote:

Sence "steven" bayan ismi mi?

Hmm, 4 aylık konuyu bu "smile" ları koymak için mi hortlattın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

quote:

şuna bak 51 kişi yanıtlamış konu atatürk olsa 5 kişi olmazdı ne azmış milletiz bu azgınlıkla adamı cennetede almazlar arkadaşlar hurileri parçalarsınız emekliliklerini isterlerler sonra milletvekilleri gibi 2 yılda

mauhauh şaka mısın sen sabah sabah güldüm..bunun azgınlıkla ne alakası var..yorum yapıyorsunuz ama acaba yaptığınız yorumu okuyup anlıyor musunuz..

bu arada normal bir şey kaldırımla sevişmesi bizim evin duvarlarına delikler açtım ben

ben konuya verilen cevap sayısını eleştirdim konuda elin ingilizinin seks hayatı, tam 51 kişi ,şimdi bana okuyup anlıyor musunuz.. diyorsun bence önce igneyi kendine batir sonra cuvaldizi baskasina
  • "delikanlı dediğin taşı bile ..... " yeni akım başladı haberiniz yokmu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

quote:

ben konuya verilen cevap sayısını eleştirdim konuda elin ingilizinin seks hayatı, tam 51 kişi ,şimdi bana okuyup anlıyor musunuz.. diyorsun bence önce igneyi kendine batir sonra cuvaldizi baskasina

güzelim azgınlıkla nasıl bağdaştırdığını açıklar mısın bu konuya yazılan cevapların ?
  • quote:

Misafir 19.12.2007 18:50
    kaldırımın hiç mi suçu yok yani . ?

• ben güzel değilim tipimde resimdeki gibi ama yinede güzelim dersen sen bilirsin canım, bu forumda sevişme lafı geçince herkez oraya saldırıyor sayfalar dolusu boş yazılar oluyor sanırım sen yenisin tam kavrayamadın demek istediklerimi

• SON 34 YORUM Yorum Gönder
    Misafir 21.12.2007 03:40
    Taş gibiymiş kaldırım:PP
    Misafir 20.12.2007 12:02
    kaldirimda tahrik edici unsurlar belirlendi steven tamamen suzsuzdur. kaldirim hakkinda gerekli islemler yapiliyor.
    Misafir 20.12.2007 11:41
    ya bu çarşıyla ilgili yorumlar artık çok sıktı yani böyle kaliteyi kaybeden yorumlar oluşuyo bunu yazanlar hiç yazmasın çünkü yorum yapmaya hakları yok ayıp ya
    Misafir 20.12.2007 11:40
    kaldirabilirmisin kaldiramazmisin olayina son vermis cocuk sonunda kaldirmis. siz bu oglani indirken göreceksiniz.
    Misafir 20.12.2007 10:30
    Çarşı sexi kaldırımlara karşı!
    Misafir 20.12.2007 08:17
    yorumlar cok züüüperrr
    Misafir 20.12.2007 01:29
    kaldırım deil de indirimle sevişsene be arkadaş ki bi daha istek kalmasın...En az azındanda o akşam için:)
    Misafir 20.12.2007 01:06
    yazık yaw kaldıramamış demekki
    bekirrrr 20.12.2007 00:09
    ya yorumcular kopardınız beni hatbiden teşekkür ediyorum
    Misafir 19.12.2007 20:11
    bugün baya neşelendim yau bu yorumlarla... ee mizahtan anlayan bir toplumuz vesselam..harika yorumlar var cidden
    habercihusnu 19.12.2007 18:55
    bisiklet ile sex yapanı gördükten sonra, kaldırımla birlikte olmaya çalışanı görünce, şaşırmamak lazım ;)
    Misafir 19.12.2007 18:50
    kaldırımın hiç mi suçu yok yani . ?
    Misafir 19.12.2007 18:41
    yuh artık...!!!!!
    Misafir 19.12.2007 18:11
    çevreyi kirletmeden yakalamışlar allahtan :D
    Misafir 19.12.2007 17:49
    Seksi görünümlü kaldırım istemiyoruz. Tahrik edici oluyor :)
    taita 19.12.2007 17:26
    İçkinin etkisiyle kaldırımı Angelina Jolie gibi görmüş herhalde:))
    Misafir 19.12.2007 17:25
    kaldırım ali geliyor desenize:D
    Misafir 19.12.2007 15:01
    Hayırlı olsun yakında nur topu gibi bir tali yol doğacak
    Misafir 19.12.2007 14:49
    bunların yakında parke tası cocukları olur
    Misafir 19.12.2007 13:00
    buda yorganı atar asfaltta yatarım diyenlerden
    spharmacist7 19.12.2007 12:36
    Asfalt ağladı bee :)))))
    mgencel 19.12.2007 12:33
    asfaltin dolgununu severim..
    Misafir 19.12.2007 12:22
    Misafir58 : Bence çocukları olursa adlarını indirim koyarlar
    Misafir 19.12.2007 11:55
    şimdi bunun kaldırım çocuğuda olur
    Misafir 19.12.2007 11:35
    ya yorumlar harıka yaa:)))))
    Misafir 19.12.2007 11:32
    şimdi bu kız hamile kalırsa ilerde taş gibi çocuğu olur :)))
    Misafir 19.12.2007 11:25
    Kaldırım mühendisleri odası başkanlığı olarak bu çocuğun yapmış olduğunu esefle kınıyoruz. Hakkımızı mahkemede arayacağız. Ve saldırıya uğrayan kaldırımın değiştirilmesi yönünde taleplerimizi gerekli merciilere ilettik. :))))
    lepistes07 19.12.2007 11:12
    sapıklık ingilizlerin ruhunda var..
    Misafir 19.12.2007 11:01
    kaldırıma hakları ne olucak ???
    Misafir 19.12.2007 11:01
    bırı bısıklete yapar bırı kaldırıma:))) bunlar ınsana dokunmayan cınsten:))))

cellatsoft 19.12.2007 10:22
    yakında bu oğlan töre cinayetine kurban gidebilir...

Misafir 19.12.2007 09:49
    Bunlar iyice manyamış geçende biri bisikleti ile yapıyordu

• quote:

ben güzel değilim tipimde resimdeki gibi ama yinede güzelim dersen sen bilirsin canım, bu forumda sevişme lafı geçince herkez oraya saldırıyor sayfalar dolusu boş yazılar oluyor sanırım sen yenisin tam kavrayamadın demek istediklerimi

durumu sen kavrıyamamışsın.biz buraya eğlenmek amacıyla giriyoruz..konun isminden belli geyik olacağı..azgınlıkla filan alakası yok yeniyim filan ama senin gibi aynı konuda 2 defa kavrıyamamak gibi durumum yok

1-azgınlıktan girdiğimizi sanıyorsun.yanlış düşünüorsun
    2-güzelim lafını güzel olduğun için söylediğimi sanıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.