Şimdi Ara

Kaldirima park eden arac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trafiği aramadan önce bir çöp arabası çağırın sokağa
  • Ne güzel ya! Aramızda da var demek ki böyleleri. Ben asla ve kat'a böyle araba bırakmam. Kaldırıma hadi diyelim bir mecburiyet oldu ve çıktım o zaman yanımdan en az bir tekerlekli sandalyenin rahat geçeceği kadar yer bırakırım. Park yeri yokmuş, yorgunmuş vs bunlar bahane. Çok yorgunsan 4 sokak öteye park edip taksi tut. Bir bahane uyduran başkasının hakkına tecavüz etmeyi kendinden hak görüyor hemen.

Bir kere Moda'da kaldırımdan giderken öyle bir araç denk geldi. Yağmur yağarken kaldırımdan sürüne sürüne geçtim. Üstüm başım çamur oldu. Sonra durdum ve aracın yanında bir daha geçtim. Şemsiyenin ucu nereye denk geldi pek dikkat etmemiş olabilirim o sefer.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
    "Bismillahirrahmanirrahîm"
  • Hocam arabanın kaldırıma park etmesini geçtim de burada daha çok göze batan sokaktaki çöple bence siz önce bunu şikayet edin böyle kötü bir görüntü olabilir mi ya 2014 yılındayız.
    Mobil: iPhone 13 256gb | Kulaklık: JBL Live 2 Pro
    Otomobil: 2025 Tesla Model Y Juniper Premium SR | 2023 Renault Megane 1.3 tCe EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R | Britax Römer Trifix
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaslar,

Apartmanin onune bir hayvan park etmis bunu nereye sikayet edebilirm? Hemen gelip cekerler mi? Gordugunuz gibi park etmesi icin yeterli yer var ama komple kaldirima cikmis yayalara gram saygisi yok. Park icin yeterli bosluk olmasa anlarim ama bu dupeduz hayvanlik baska aciklamasi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 6 Haziran 2014; 22:36:09 >

• araç hala ordaysa trafik ekibi çağırın
  • Ben Trafigi 155'i arıyorum belediyenin numarasını veriyorlar,belediyeyi arıyorum 155'i aramamı istiyorlar küfür edip kapatıyorum telefonu belediyedeki konuşmaktan aciz adamla muhattap oldugum için.
    YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE !!!
  • Çekerler net ama önce polis gelir adam ulaşmaya çalışır

Sigortacısını felan bulup ararlar vs. sonra gel çek derler gelmezsen polis çekiyor.

Bunu bir abi yaşadığı için anlatıyorum.Farkında olmadan bir garaj kapısının yarısını kapatmış ama araç girebiliyor diyordu ama sorun orasının kamyonlar için olması ve kamyonun manevra yapamamasıymış.
    2004 Honda Jazz 1.4 LS (satildi) 2005 Chrysler Town
  • Plakası okunacak şekilde resim çekip, trafiğe yolla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carretera

Ne güzel ya! Aramızda da var demek ki böyleleri. Ben asla ve kat'a böyle araba bırakmam. Kaldırıma hadi diyelim bir mecburiyet oldu ve çıktım o zaman yanımdan en az bir tekerlekli sandalyenin rahat geçeceği kadar yer bırakırım. Park yeri yokmuş, yorgunmuş vs bunlar bahane. Çok yorgunsan 4 sokak öteye park edip taksi tut. Bir bahane uyduran başkasının hakkına tecavüz etmeyi kendinden hak görüyor hemen.

Bir kere Moda'da kaldırımdan giderken öyle bir araç denk geldi. Yağmur yağarken kaldırımdan sürüne sürüne geçtim. Üstüm başım çamur oldu. Sonra durdum ve aracın yanında bir daha geçtim. Şemsiyenin ucu nereye denk geldi pek dikkat etmemiş olabilirim o sefer.

Olmasi gereken sizin soylediginiz ama iste gordugunuz gibi forumda da var bu insanlardan. İki adim fazla yuruyeceksin diyebilecek kadar da kustahlar. Sahsen kendi aracimin tek tekerlegini dahi kaldirima cikartmadan park ediyorum. Yer olmasa -ki genelde yer olmuyor- 2 sokak bazen 3 sokak uzaga birakiyorum. Bu dunyada yasayan herkese saygim var. Arabami uzaga park ettim diye basina bir sey gelirse belki 1-2 gun uzulurum ama sayet kaldirima park ettim diye bir cocuk yoldan yurumek zorunda kaldiginda araba carparsa omur boyu vicdan azabi cekerim. Mala degil cana deger verin, insana, hayvana, agaca deger verin...

• Ben bir şeyi anlamadım bu fotoğrafta. Kesik çizgiyle belirlenmiş yerler zaten araç parkı için ayrılmış görünüyor. Hatta fotoğrafın kenarında kalan Symbol düzgün park etmiş. Bu adam neden solunda nizami park alanı varken kaldırıma çıkmış ki?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.