Şimdi Ara

Kaldırılan konulardaki durum nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok konu kaldırıldı. Bu konuları biz görmüştük bize sorulacak mı? Okuldaki matematikçi ne gördüyseniz çıkar diyor dershanedeki kaldırılanlar size sorulmaz diyor. Resmi bir belge ya da herhangi bir açıklama var mı? Biri aydınlatsın lütfen

• Aciyorsun talim terbiye kurulunu pdfini bakiyorsun ne cikacak diye. Matematikci hocaniz acilen ogretmenligi biraksin o cahillikle millete bir sey ogretemez zaten. Ne yeni mufredat ne de eski mufredat tam olarak. Bizim kisimlarda yeniden bazi kisimlarda eskiden sorumluyuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni müfredettan bir çok konu kaldırıldı. Örneğin faiz, havuz, saat problemleri. Ama bu yıl sınava girecek öğrenciler (12.sınıflarıkast ediyorum mezunları değil) önceden bu konuları okullarda işledikleri için sınavda sorulacak.

Aşağıya eklediğim fotoğrafda müfredettan kaldırılan konular. Farkı ne faiz havuz soruyorlar neden bunu sormuyorlar dersen de 12.sınıf öğrencileri bu konuları işlemedi. O yüzden sınavda çıkmayacak.

MATEMATİKTEN SINAVDA KARŞIMIZA ÇIKMAYACAK KONULAR aşağıda
    Kaldırılan konulardaki durum nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-DH -- 30 Ocak 2019; 18:15:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• açıkçası ben kaldırılan konulardan soru çıkacağını zannetmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen biz talim terbiye kurumunun yayınladığı kazanımlardan sorumluyuz.

Normalde bu belge sadece öğretmenlere veriliyordu bu sene karmaşa oluştuğu için bizlere de açtılar.Yoksa müfredattan haberimiz olmayacaktı.

Bu dediğin olay her yerde var mesela youtube de hemen hemen tüm kanallar yeni videolar atsalar dahi güncel müfredata uygun çekmiyorlar birkaç tanesine yazdım cevap bile vermediler.Tek güncel anlatım yapan Selin Hoca buradan ona saygılar.
  • La_Muerte kullanıcısına yanıt
    Hocam biyolojide pek bi değişiklik yok ki
  • dershaneye okula falan sakın bakma kendin araştır bakanlığın sitesinden didik didik. bize ilk yıl 17de girdiğimde hep diyorlardı toplam sembolü yok diye bütün hocalar ben de hiç bakmadım bile direkt atlıyordum. sınavda 3 soru geldi direkt oradan. meğer meb kitabında kısa da olsa bahsetmiş şudur diye anlamı. o kısacık anlamını bilsem yetiyordu sorulara zaten. ama gitti yani. bi de özellikle böyle kaldırılacak veya kaldırıldı söylentisi çok dolaşan şeyleri soruyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet sitelerinde yazanlara bakmayın çünkü meb'in kazanım pdfinde modüler aritmetik bile duruyor
  • Kafa gitmiş benim, forumda kaldırılan konulara gitti aklım. Okuduğumu ona göre yorumlayınca bir tuhaf oldu Saat geç ondandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.