Şimdi Ara

Kaldırılabilir (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
3
Favori
78.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok ya yok stress testte yine kapandı ekran kartı sıkıntı sanırım bir ton uğraş

Edit: Sanırım ekran kartım bozuk. Stres testinde de ekran gidip geliyor frekansı -10 a çekmeme rağmen. Aktif dönüştürücüden kaynaklanıyor diye düşünmüştüm ama sanırsam ekran kartında sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 12 Ağustos 2019; 10:56:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rx590 li sistem oculus rift s kaldirir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    Fullhd 1920x1080 çözünürlüğünde bir ekran bulup deneyin. Dönüştürücü ile o monitör zaten sisteme düşük. Stress test te çözünürlükten ekran gidip gelir.

• Jvats kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam onu da. 1080p televizyona taktım onda da aynısı oldu

• Şaka gibi. Ekran kartını söktüm yerine güzelce oturttum sonra fan ayarlarını da manuel ayarladım artık yapmıyor

Beceriksizler düzgün takmamıştır herhalde yanmadigina şükretmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rensjem kullanıcısına yanıt
    Hocam benim anlamadığım tam takılmasa hiç görüntü gelmez miydi? Neden bormal görüntü verip de yük altına binince cozutuyordu?

• quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

Hocam bende de rx 590lı modeli var ama online da 65-70 fps arası alıyor ve acayip bir sürekli kasma mevcut garip yani. Monitör leş 1440*900 ondan mı acaba
    bende hiç kasma yapmadı 2.5 gündür hiç kapatmadan çalışır vaziyette oyun kurarak açık tuttum hala da açık. isterseniz formatlayıp tekrardan driver kurun.
  • airnavy kullanıcısına yanıt
    Şimdi geçti hocam da kasma zaten yoktu oyunlar yine çok rahat akıcıydı ama olduğu zaman tak diye görüntüyü kesiyordu performanstan sıkıntım yoktu yani

• quote:

Şimdi geçti hocam da kasma zaten yoktu oyunlar yine çok rahat akıcıydı ama olduğu zaman tak diye görüntüyü kesiyordu performanstan sıkıntım yoktu yani
    iyi bari çözdüğüne sevindim güle güle kullan
    Sağolun hocam

• Beocan B kullanıcısına yanıt
    SF350'yi satın aldım hocam sağolasın

• hyperbola kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi yapmışsın. Alırsam bende onu alacağım.
  • ekran kartının hatası bitmedi. Ben bitti sanmışım aynı şeyleri sürekli döngü olarak tekrarlıyor. Ekran kartını söküp mü göndereyim yoksa komple sistemi mi göndereyim var mı bir bilen? Yarın köye geçicem 2 haftalığına ondan arayamıyorum teknobiyotiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeTeRPaNN -- 14 Ağustos 2019; 10:49:30 >
    ekran kartından eminsen sadece kartı gönder hocam, kasa yollarda git gel yapmasın bence
  • sy1907 kullanıcısına yanıt
    eminim hocam da benim sıkıntım başka. Kartı gönderip farkını ödeyip nitro+ modelini alabilir miyim kabul ederler mi acaba sıkıntım orda. Pulse kullanmayı düşünmüyorum artık
  • quote:

ekran kartının hatası bitmedi. Ben bitti sanmışım aynı şeyleri sürekli döngü olarak tekrarlıyor. Ekran kartını söküp mü göndereyim yoksa komple sistemi mi göndereyim var mı bir bilen? Yarın köye geçicem 2 haftalığına ondan arayamıyorum teknobiyotiği
    hocam bence önceden bi arayıverin köyde illa ki arayabilceğiniz bi yer vardır. sonra size dedikleri gibi geri yollarsınız ne var ne yoksa.
    Yarın sabah arıcam hocam 9 da başlıcam bakalım kasayı isteyecekler mi foruma bilgi olur yazarım

• Bence bu tür ilanlar iyi oluyor her ne kadar İtopya gibi bazı firmalar çok şikayet alan firmalar olsa da. Sebep, ikinci el forumunda sıfırından da pahalıya posası çıkmış obsolete ürünleri satmaya çalışanlara bir nevi piyasa ayarı vermiş oluyorlar. Sinerji konusunda çok bilgim yok firmanın düzgünlüğü anlamında. İnventus övülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Ağustos 2019; 17:48:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bence bu tür ilanlar iyi oluyor her ne kadar İtopya gibi bazı firmalar çok şikayet alan firmalar olsa da. Sebep, ikinci el forumunda sıfırından da pahalıya posası çıkmış obsolete ürünleri satmaya çalışanlara bir nevi piyasa ayarı vermiş oluyorlar. Sinerji konusunda çok bilgim yok firmanın düzgünlüğü anlamında. İnventus övülüyor.
    çok haklısınız bu konuda. ikinci el garantisi olmayan ürüne bile, örneğin ekran kartının sıfırı 1100tl ise kendi malına 1000 tl isteyen adamlarla dolu piyasa. üstelik ne çıkacağı da belli değil böyle bir ortamda en iyisi sıfır parça toplamak oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.