Şimdi Ara

Kaldım mı geçtim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar direksiyon sınavına girdim az önce sınav gayet keyifliydi birkaç yerde sözlü uyarı yaptılar fakat aracı sonuna kadar kullandım sınav sonunda komisyon geçmiş olsun hadi dediler teşekkür edip indim. Hatta bi ara bana istersen 15 şubattaki sınava seni bırakıp tekrar sokalım deyip güldüler.

Şimdi sorum şu acaba geçtim mi kaldım mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cloudcomp

Arkadaşlar direksiyon sınavına girdim az önce sınav gayet keyifliydi birkaç yerde sözlü uyarı yaptılar fakat aracı sonuna kadar kullandım sınav sonunda komisyon geçmiş olsun hadi dediler teşekkür edip indim. Hatta bi ara bana istersen 15 şubattaki sınava seni bırakıp tekrar sokalım deyip güldüler.

Ne gibi uyarilar yaptilar hatalarin nelerdi ?

• Sawyer258 kullanıcısına yanıt
    Parkta 3hocada gel biraz daha gel tamam dur gibi uyarı güzargahı sordum onu açıkladılar öyle yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Parkta 3hocada gel biraz daha gel tamam dur gibi uyarı güzargahı sordum onu açıkladılar öyle yani

Hic korkma yardimci da olmuslar gecmisindir

Ağzınızdan bal damlıyor benim içimi ferahlatınız ya çok teşekkür ediyorum inşallah sizde güzel bir haber alırsınız en kısa zamanda hocam :)

• quote:

Ağzınızdan bal damlıyor benim içimi ferahlatınız ya çok teşekkür ediyorum inşallah sizde güzel bir haber alırsınız en kısa zamanda hocam :)

Ben elindeki kagida basarili yazdigini gordum insallah evraklarimiz cabucak hazirlanir

bana pazartesi arayıp gel kursa dosyanı al dedi direksiyon hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bana pazartesi arayıp gel kursa dosyanı al dedi direksiyon hocam

Umarim benim de oyle olur

• Peki ehliyet alım işlemleri için ortalama ne kadar verilcek biliyor musunuz?

• quote:

Peki ehliyet alım işlemleri için ortalama ne kadar verilcek biliyor musunuz?
    geçmişsin hocam bence son ana kadar gelenler %99 geçiyor benim tek ve büyük hatam el frenini tam indirememişim heyecanla onuda görmezden geldiler dedim bu ilk heyecan kusura bakmayın falan, soru sormak için sağa çek dediler, sonrasında orada el frenini göstere göstere tam indirdim kanları ısındı birazda sanırım başarılı yazdılar
  • Sınavı başariyla geçen arkadaşlari tebrik ediyorum geçemeyenlerde takmayın ya size sınav mi yok ortalama 500 tl daha harcayacağız ehliyeti almak için

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    Valla önümdekini heyecan var diye daha bindiği gibi indirdiler haliyle bende etkisi büyük oldu ama keyifli geçti tabi benim hatırlamadığım bi hata yoksa geçtim gibi ama ne yazdıklarını göremedim

• cloudcomp C kullanıcısına yanıt
    geçmişsindir hocam kafanı yorma. valla gerçekten bazı komisyonlar abartıyor. arkadaşımda girdi 27sinde akşam 16:40ta. adam her sürüşünde stop ettirirdi valla sınavda stop dışında herşey yaptı ama geçti

geri geri gelirken 4lüleri unutmuş dönüşlerde sinyal vermeyi unutmuş arada, hoca dur demese parkta dubayı yıkacakmış, rampada baya geri kaçırmış komisyon frene basmış. şeridi ortalamış vs. ama geçti sebep stop ettirmedi

hakkı mıydı değildi ama geçti öyle böyle
    Oh maşallah üstüne tatlı olarak stop ettireymiş

Bakalım birazdan geçtim mi kaldım mı öğrenicem

• quote:

Oh maşallah üstüne tatlı olarak stop ettireymiş

Bakalım birazdan geçtim mi kaldım mı öğrenicem
    Ben sordum direkt "Hayırlı olsun diyelim mi o zaman?" diye...
  • quote:

Arkadaşlar direksiyon sınavına girdim az önce sınav gayet keyifliydi birkaç yerde sözlü uyarı yaptılar fakat aracı sonuna kadar kullandım sınav sonunda komisyon geçmiş olsun hadi dediler teşekkür edip indim. Hatta bi ara bana istersen 15 şubattaki sınava seni bırakıp tekrar sokalım deyip güldüler.

Aynısı bana da oldu. Geçtmişsindir. Hayırlı olsun :)
    aynen hocam bende aynısını dedim ona :) gördüğümüz gibi komisyonuna göre geçip kalıyor insanlar pazar günkü sınava giren arkadaşlara bizim hoca resmen arabayı sürme dışında herşeyi yapmış dur kalk yavaş git sinyal hak işte adamına göre :))

sen ne yaptın geçtin mi hocam ?
    Unuttum buraya yazmayı kusura bakmayın. Geçmişim 10 gün sonra dosyalarımı almaya gidicem

Allah kazasız belasız araba sürmeyi nasip etsin hocam hayırlı olsun
    Sağolun hocam amin cümlemize sizide tebrik ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.