Şimdi Ara

Kalbim Yangın Yeri (Fox TV) Yayından Kaldırıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalp Asla Unutmaz adlı dizide İsim değişikliği yapıldığı için başlık değiştirilmiştir.

30 Nisan Cumartesi 2015 de 1. Bölümü ile Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Kalbim Yangın Yeri istenen reytinglerin elde edilememesi sebebiyle 28 Mayıs Cumartesi yayınlanan 5. bölümün ardından yayından kaldırıldı.

Diziyle ilgili tüm bilgiler sayfanın devamında dır.

Benden ufak bir İcon çalışması:

Dosyayı İndir
    Şifre: Noctivagant

NOT: Oğuz Peçe'ye ait klasör yok çünkü Fox TV tarafından onun için benzer tasarımda fotoğraf yayınlanmadığı için klasör iconu yapmadım şayet yayınlanırsa onuda yapıp paylaşırım.

forum.dizifilm adlı sitede aynı paylaşım fotoğraflarını görürseniz orada paylaşan bayüye adlı kişi benim oradaki kullanıcı adımdır.

Avşar Film'in yeni dizisi

4. Bölüm Fragmanı: 21.05.2015

Türü: Dram (Çoğu sitede bu şekilde bilgi verilmiş)

Berfu Ergenekon, Elif Asılkefeli ve Banu Tekcam’ın kalemiyle ve Eylem Koza’nın yönetmenliğiyle çekimlerine başlanan Kalbim Yangın Yeri, izleyicileri geçmişin geleceği nasıl şekillendirdiğine tanıklık etmeye davet ediyor.

Oyuncu kadrosu ve karekterleri:

Kaan Yıldırım: Volkan
    Hande Soral: Leyla
    Ece Çeşmioğlu: Sevda
    Oğuz Peçe: Mehmet
    Yosi Mizrahi: Kenan
    Turgay Kantürk: Şahin
    Sevinç Kumaş: Aylin
    Demet İyigün: Yeşim
    Servet Pandur: Zümrüt
    Gülenay Kalkan: Belkıs

Hikaye:

Geçmiş, Geleceğin İzini Sürer...
    Leyla (Hande Soral), kız kardeşi Sevda’nın (Ece Çeşmioğlu) düğünü için bir süre önce ayrıldığı baba evine dönmüştür. Ertesi gün yapılacak düğün töreninden sonra ise evden temelli ayrılacak, tüm sırları ve hayatının erkeğiyle birlikte yeni bir hayata yelken açacaktır. Ancak geçmişte ardında bırakıp gittiği ne varsa, şimdi birer birer yolunu kesmektedir. Onun tek amacı ise çok sevdiği kardeşi Sevda’nın hayallerindeki masalsı düğününü kazasız belasız gerçekleştirmektir. Düğün gecesi yaklaştıkça, Leyla’nın etrafındaki çember daralır. Kardeşinin mutluluğu uğruna yaptığı fedakarlıklar, şimdi tam da kardeşinin ve bütün ailenin felaketine neden olacaktır.

Dizinin Mekan olarak kullandığı yerlerden biri de Aşk-ı Memnu dizinin de çekildiği Sarıyer de bulunan yalı.

Karakterler:

Leyla Günsoy (Hande Soral):

Leyla grafik, resim eğitimi almış, sanatçı ruhlu, duyarlı, anaç, gizemli, sırlarıyla yaşayan bir genç kadın. Son derece güzel, çekici, alımlı. Hayatı aklına estiği gibi, inandığı gibi yaşamış, verdiği kararlardan asla dönmemiş, taviz vermemiş. İnandığını yapmış ve bu uğurda her türlü diyeti ödemeyi de göze almış.

Volkan Koyukan (Kaan Yıldırım):

Volkan babasıyla arasında kuşak farkını sonuna kadar hissederek, baskı ve otorite altında büyümüş. Sevgi yerine sahip olduğu zengin hayatı yaşayan, gitgelleri fazla olan, aşkla sevgiyi birbirinden pek ayırt edemeyen biri. Kendisi gibi babası tarafından ezilen, sadece çocuğunun anası olarak görülen annesi Zümrüt’ün can yoldaşı sırdaşı…

Sevda Günsoy (Ece Çeşmioğlu):

Sevda çocuksu, masum, saf, hayatın acılarından ve iniş çıkışlarından uzak tutulmuş, bugüne kadar büyük annesinin ve ablası Leyla’nın himayesinde adeta cam fanus içinde yaşamış bir kız. Evliliği bir masal balosu sanan, bedeni büyüyüp serpilse de içindeki küçük kız hiç büyümemiş.

Mehmet Seloğlu (Oğuz Peçe):

O tam anlamıyla evlenilecek adam. Her şeyiyle temiz, güvenilir, çalışkan. Ama biraz içe kapanık ve takıntılı. Baskın annesiyle pasif babası arasında savrulmuş, anne annesi Gülistan’la daha yakın büyümüş, onu kendine kılavuz almış.

Kenan Günsoy (Yosi Mizrahi):

Yakışıklı, sporuna, fiziğine dikkat eden ama hayatı boyunca çocuk ruhlu yaşamış ve kalmış bir adam. Aynı zamanda rüzgarın estiği yöne doğru hareket eden havai biri. Babasını erken yaşta kaybettiği için baba eksikliğiyle büyümüş. Annesi hem baba hem anne, hem de evden çok işte olduğu için Kenan anne şefkatinden mahrum kalmıştır. İçten içe öfkelidir bu yüzden.

Şahin Koyukan (Turgay Kantürk):

Sert, güçlü bir mizaca sahip. İntikamın soğuk yenen bir yemek olduğunu bilmiş. Kuru bir intikam yerine, uzun vadeli bir yolla, düşman bellediğinin pişmanlığını hedeflemiş. Üstlerinde her türlü nüfuza sahip olduğunu düşünerek evlenmeyi hayal ettiği Belkıs’ın direnişi ve onu terkedişinin acısını yıllar sonra da olsa çıkarmakta kararlı.

Bu tarz dizileri izlemem ama sırf Ece Çeşmioğlu gibi güzel ve oyunculuğunu beğendiğim (Özellikle Yaz'ın Öyküsündeki oyunculuğunu beğenmiştim) biri oynayacağından diziyi izlemeyi düşünüyorum.

NOT: Diziyle ilgili gelişmeler oldukça ve dizi başladıktan sonra bu mesaj güncellenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Mayıs 2016; 1:21:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Bu mesaj silindi.
    Ece Çeşmioğlu gerçekten iyi oyuncu.

Orijinalden alıntı: Guest-45C8CAF3E

Ece Çeşmioğlu gerçekten iyi oyuncu.

Alıntıları Göster
    Dizin ilk bölümlerinde galiba düğün olacak. Sosyal ağdaki paylaşımlara göre dün filan düğün sahnesi çekilmiş gibi duruyor ve galiba da Ece Çeşmioğlu'nun oynadığı Sevda karakteri evleniyor.

Orta da görünen Ece Çeşmioğlu ve üstünde gelinlik var gibi. Saçının arkasına gelinlerin saçlarına katılan gelinliğin bir parçası var. Ama camdan yansıma olduğu için gelin başkası da olabilir.

Edit: Evet tahminim doğru çıktı. Dizi ekibinden biri az önce instagram da fotoğraf paylaşmış ve altında not düşmüş. Gelinbaşı bizim işimiz gelin de çok güzel olunca üşürüşürüz böyle başına. Yani ilk bölümlerde düğün var. Sevda (Ece Çeşmioğlu) ilk bölümlerden birinde evleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 10 Mart 2016; 17:56:16 >

• quote:

Dizin ilk bölümlerinde galiba düğün olacak. Sosyal ağdaki paylaşımlara göre dün filan düğün sahnesi çekilmiş gibi duruyor ve galiba da Ece Çeşmioğlu'nun oynadığı Sevda karakteri evleniyor.

Orta da görünen Ece Çeşmioğlu ve üstünde gelinlik var gibi. Saçının arkasına gelinlerin saçlarına katılan gelinliğin bir parçası var. Ama camdan yansıma olduğu için gelin başkası da olabilir.

Edit: Evet tahminim doğru çıktı. Dizi ekibinden biri az önce instagram da fotoğraf paylaşmış ve altında not düşmüş. Gelinbaşı bizim işimiz gelin de çok güzel olunca üşürüşürüz böyle başına. Yani ilk bölümlerde düğün var. Sevda (Ece Çeşmioğlu) ilk bölümlerden birinde evleniyor.

Alıntıları Göster
    Fox çizgisini hiç bozmuyo maşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

Fox çizgisini hiç bozmuyo maşallah.

Alıntıları Göster
    Genemi dram ya yeter artık.Dram,sahte aşk,komedi nereye kadar...Düzgün bi aksiyon ,fantastik dizi yapamıyonuz mu

Orijinalden alıntı: 26mekanesk

Genemi dram ya yeter artık.Dram,sahte aşk,komedi nereye kadar...Düzgün bi aksiyon ,fantastik dizi yapamıyonuz mu

Alıntıları Göster
    Dizilerin 1. bölümlerini çekmek diğer bölümleri çekmekten daha uzun zaman alıyor galiba. Yaklaşık olarak 2 hafta önce çekimlerine başlanan Kalp Asla Unutmaz da 1. Bölüm çekimi daha yeni bitmiş.

Başrol oyuncularından Hande Soral İnstagram da 3-4 saat önce biz birinci bölümü bitirdik şeklinde paylaşım yaptı.

• Tutar bence bu dizi ama ben izleyemeğimi sanmıyorum
    Gerçi hayat şarkısına da izlemem diyordum ama şuan severek izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gslicocuk

Tutar bence bu dizi ama ben izleyemeğimi sanmıyorum

Konusu itibariyle bu tür dizileri hatta pek kolay kolay yerli dizide izlemem ama Ece Çeşmioğlu gibi yetenekli ve güzel bir oyuncu kadrosunda diye izleyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

Tutar bence bu dizi ama ben izleyemeğimi sanmıyorum

Konusu itibariyle bu tür dizileri hatta pek kolay kolay yerli dizide izlemem ama Ece Çeşmioğlu gibi yetenekli ve güzel bir oyuncu kadrosunda diye izleyeceğim.

Alıntıları Göster
    Diziye ait tanıtım videosu yayınlanmış. Birinci mesaja ekledim ama şimdilik diziden sahne göremiyoruz.

• quote:

Diziye ait tanıtım videosu yayınlanmış. Birinci mesaja ekledim ama şimdilik diziden sahne göremiyoruz.

Alıntıları Göster
    Dizinin yönetmeni değişmiş. Dizinin önceki çekim aşamalarında yönetmen koltuğunda olan Nisan Akman'ın yerine Eylem Koza yönetmen olarak getirilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Nisan 2016; 1:48:23 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Aşk, komedi dizisini doğru düzgün yapamıyorlar ki aksiyon, fantastik nasıl yapsınlar?
    Türkiyede aşk dizisi zaten gerçek aşk değil....hepsi klon gibi birbirinin aynısı...Ama komedide iyiyiz [kardeş payı,leyla ile mecnun,işler güçler vs]
    Gelelim aksiyon dizisine...İsterseler yapabilirler ama bizdeki senaristler kafa yormazki onlar anca saçma sapan dandik uyarlama dizi yaparlar.....2003*2009 yıllarını özlüyorum ozamanlar diziler çok güzeldi ....Şimdi ise dizi,film,tv reklamlarıı,müzikler hepsi berbat......

Orijinalden alıntı: 26mekanesk

Türkiyede aşk dizisi zaten gerçek aşk değil....hepsi klon gibi birbirinin aynısı...Ama komedide iyiyiz [kardeş payı,leyla ile mecnun,işler güçler vs]
    Gelelim aksiyon dizisine...İsterseler yapabilirler ama bizdeki senaristler kafa yormazki onlar anca saçma sapan dandik uyarlama dizi yaparlar.....2003*2009 yıllarını özlüyorum ozamanlar diziler çok güzeldi ....Şimdi ise dizi,film,tv reklamlarıı,müzikler hepsi berbat......

Alıntıları Göster
    Dizide bizi bir sürpriz bekliyor. Ne olduğunu sormayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 2 Nisan 2016; 16:47:48 >

• quote:

Dizide bizi bir sürpriz bekliyor. Ne olduğunu sormayın.

Alıntıları Göster
    13 gün önce söz ettiğim o sürpriz. Ece Çeşmioğlu'nun saçları dizi için kızıla (kırmızıya) boyanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Nisan 2016; 18:20:45 >

• quote:

13 gün önce söz ettiğim o sürpriz. Ece Çeşmioğlu'nun saçları dizi için kızıla (kırmızıya) boyanmış.

Alıntıları Göster
    Dizinin adı Kalbim Yangın Yeri olarak değiştirilmiş o sebeple başlığı değiştirdim.

Dizinin diğer tanıtımları:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Nisan 2016; 22:31:44 >

• quote:

Dizinin adı Kalbim Yangın Yeri olarak değiştirilmiş o sebeple başlığı değiştirdim.

Dizinin diğer tanıtımları:

Alıntıları Göster
    Şu dram dizileri sıktı artık. Kaan yıldırım adı mutluluktaki gibi bir gençlik dizisinde oynamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Şu dram dizileri sıktı artık. Kaan yıldırım adı mutluluktaki gibi bir gençlik dizisinde oynamalı

Alıntıları Göster
    Dizinin hikayesi yayınlandı. Birince mesaja ekledim.

Setten Fotoğraflar yayınlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Nisan 2016; 17:44:10 >

• quote:

Dizinin hikayesi yayınlandı. Birince mesaja ekledim.

Setten Fotoğraflar yayınlanmış.

Dizinin esas kızı ece çeşmioğlumu hande soralmı ?

• delgado.11 kullanıcısına yanıt
    İkisi de dizide başrol. Dizide 4 başrol oyuncusu var. Kaan Yıldırım, Hande Soral, Ece Çeşmioğlu ve Oğuz Peçe.

Hande Soral Leyla adında bir kızı oynuyor. Leyla kardeşi uğruna hayatından bile vazgeçmeyi göze alan bir karakter olarak lanse ediliyor. Kardeşi Sevda (Ece Çeşmioğlu) düğünü için baba evine dönüyor. Leyla'nın kardeşinin mutluluğu uğruna yaptığı fedakarlıklar, şimdi tam da kardeşinin ve bütün ailenin felaketine neden olacak deniyor. Koyu ile yazdığım kısımdan esas kız Hande gibi algılanıyor hatta bir çok sitede Kaan Yıldırım ve Hande Soral'ın yeni dizisi diye adlandırılıyor ama esas kız konusunda çok net emin olmamak da lazım. Diziye ait afiş ve Ece' de kırmızı (kızıl) saç renginin kullanılmış olması soru işareti yaratıyor. Dizi afişinde dizinin adının kırmızı renk yazılmış olmasının ve Ece Çeşmioğlu'nun saçında kırmızı rengin tercih edilmiş olması yüzünden bunun bir anlamı olmalı diye düşünüyorum.

Bilmeyen arkadaşlar için yazmakta fayda var Ece Çeşmioğlu'nun saçları dizi için boyanmış durumda. Sosyal ağlarda kimi arkadaş dizi için olduğunu düşünmeden eleştiri yapmışlar o sebeple yazayım dedim. 2 hafta önce bu başlık altında dizide bize bir sürpriz olacak demiştim o sürpriz Ece'nin saçlarının boyanmış olmasıydı.

• quote:

İkisi de dizide başrol. Dizide 4 başrol oyuncusu var. Kaan Yıldırım, Hande Soral, Ece Çeşmioğlu ve Oğuz Peçe.

Hande Soral Leyla adında bir kızı oynuyor. Leyla kardeşi uğruna hayatından bile vazgeçmeyi göze alan bir karakter olarak lanse ediliyor. Kardeşi Sevda (Ece Çeşmioğlu) düğünü için baba evine dönüyor. Leyla'nın kardeşinin mutluluğu uğruna yaptığı fedakarlıklar, şimdi tam da kardeşinin ve bütün ailenin felaketine neden olacak deniyor. Koyu ile yazdığım kısımdan esas kız Hande gibi algılanıyor hatta bir çok sitede Kaan Yıldırım ve Hande Soral'ın yeni dizisi diye adlandırılıyor ama esas kız konusunda çok net emin olmamak da lazım. Diziye ait afiş ve Ece' de kırmızı (kızıl) saç renginin kullanılmış olması soru işareti yaratıyor. Dizi afişinde dizinin adının kırmızı renk yazılmış olmasının ve Ece Çeşmioğlu'nun saçında kırmızı rengin tercih edilmiş olması yüzünden bunun bir anlamı olmalı diye düşünüyorum.

Bilmeyen arkadaşlar için yazmakta fayda var Ece Çeşmioğlu'nun saçları dizi için boyanmış durumda. Sosyal ağlarda kimi arkadaş dizi için olduğunu düşünmeden eleştiri yapmışlar o sebeple yazayım dedim. 2 hafta önce bu başlık altında dizide bize bir sürpriz olacak demiştim o sürpriz Ece'nin saçlarının boyanmış olmasıydı.

Twitter da NySa @_HyPNoSe adlı bir kullanıcı 2 saat önce paylaşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 19 Nisan 2016; 16:25:34 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.