Şimdi Ara

Kalbim Sağda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 4 gündür taş sorunum yüzünden hastanede sabahlıyordum ve röntgen çekinmeye gittiğimde bana kalbinin sağda olduğunu biliyor muydun diye birşey sordular ve bende 2 yıl önce farkettiğimi ve bana kimsenin inanmadığını söyledim. Aşırı çarpıntım olduğunda hissetmiştim ve çok sık çarpıntım oluyor . Sağlık açısından bi zararı yok diye biliyorum ancak askerlik bakımından falan sıkıntı oluyormuş böyle birşey varmı olsa bile ben askere gitmek istesem yine de mani olurlarmı? Sağda olan kalp ve askerlik hakkında ki bilgilerinizi paylaşırmısınız? Teşekkürler..

• İlk defa duydm
  • http://en.m.wikipedia.org/wiki/Situs_inversus
    ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende herkese kendimi inandırırken boyle sıkıntılar cektım
  • No SS, no güven

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah ölürsün dünyadan bir yaboz, gavur eksilir
  • Acayip uydurmasyon geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ınternet ellınız altında saglık sorunuyla dalga gececek halım yok eglence ve mızah bolumunuzde vakıt gecrırsenız sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsiz adam

inşallah ölürsün dünyadan bir yaboz, gavur eksilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yas0666

Arkadaşlar 3 4 gündür taş sorunum yüzünden hastanede sabahlıyordum ve röntgen çekinmeye gittiğimde bana kalbinin sağda olduğunu biliyor muydun diye birşey sordular ve bende 2 yıl önce farkettiğimi ve bana kimsenin inanmadığını söyledim. Aşırı çarpıntım olduğunda hissetmiştim ve çok sık çarpıntım oluyor . Sağlık açısından bi zararı yok diye biliyorum ancak askerlik bakımından falan sıkıntı oluyormuş böyle birşey varmı olsa bile ben askere gitmek istesem yine de mani olurlarmı? Sağda olan kalp ve askerlik hakkında ki bilgilerinizi paylaşırmısınız? Teşekkürler..

woaw.. nedense csb olmamasını diledim. çok havalı lan

• kemık mı yagıyor ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

Acayip uydurmasyon geldi.

Bilgisiz insanlar doluşmuş konuya.

Kalbin sağda olduğu durumlar var tıpta. Bir de bundan ötesi bile var, tüm iç organlar simetrik oluyor. Bu daha nadir rastlanan bir durum, ama gerçekten var.

(dipnot: tıp bilgim var.)
  • parayban kullanıcısına yanıt
    kımseyı ınandırmak zorunda degılım net elının altında gereksız yazana kadar google ye sorabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

quote:

Kalbin sağda olduğu durumlar var tıpta. Bir de bundan ötesi bile var, tüm iç organlar simetrik oluyor. Bu daha nadir rastlanan bir durum, ama gerçekten var.

Öyle bi şey yok diyen olmadı. Benim söylediğimle senin söylediğin farklı şeyler.
  • askerlik yapmama hakkın varken bir daha düşün unutma en ufak bir koşuda gidebilirsin acemi birliğinde hasta vs ayırmıyorlar herkes eğitim alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 24 Şubat 2014; 15:20:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsiz adam

inşallah ölürsün dünyadan bir yaboz, gavur eksilir

Eminim ki bu dünyada nicki ile bu kadar uyuşan başka kimse yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chucky Pancamo kullanıcısına yanıt
    Millet forumu eğlence için kullanıyor gereksiz insan çok fazla.

Teşekkürler desteğiniz için
  • İlginçmiş gerçekten.Normalde kalp tam solda olmuyor zaten.Hafif ortaya yakın vaziyette.Ama senin ortadan diğer tarafa kayan kısmı sağda sanırım, yazdığına göre.Şuana kadar sorun çıkardı mı? veya gittiğin yerden çeşitli uyarılar aldın mı? Doktorlar öneride bulundu mu yani? Maçta falan belli etmiştir gerçi kendini.Eğer problem teşkil ediyorsa, yapamayabilirsin.
  • hayati54 kullanıcısına yanıt
    Çarpıntım yoğun şekilde oluyor. Ancak sporu da eksik etmiyorum. 23 yasındayım ve 2 3 yıla kadar tecıl bozdurrum gıbı gelıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

quote:

Öyle bi şey yok diyen olmadı. Benim söylediğimle senin söylediğin farklı şeyler.

Araştırsaydınız öyle birşey yok demezdiniz.

Kalbin sağda olması:http://en.wikipedia.org/wiki/Dextrocardia
    Tüm organlar ayna görüntüsü şeklinde, sağ-sol tam tersi:http://en.wikipedia.org/wiki/Situs_inversus

Bilmeyenler öğrensin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.