Şimdi Ara

Kalan yurtdışı mp3 player lar ve laptop aksesuarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer ilanımdaki ürünlerin bir kısmı satıldı bir kısmını satıştan çektim, diğerlerinde de çok büyük indirimler yapıyorum. O yüzden eski ilanımın yerine yenisini açıyorum...

----- Satılıklar -----

Iriver H10 20GB (Lounge Gray) Mp3 player : 370$->325 dolara indirdim.
    Sony NW-HD5 20 GB HDD Mp3 player : 380$ -> 330 dolara indirdim.
    Aiwa HP-CN6 Noise Cancelling Headphones: 65$ ->85 YTL’ye indirdim.
    DDR2 400 MHZ 256 MB Notebook Ram : 30$
    110-220 Converter: 30$
    Dell Inspiron 6000 için 6 cell pill : 100$ -> 80 dolara indirdim.
    Music Gear FM Transmitter : 60 dolar istiyorum.
    Microsoft Notebook Optical Mouse : 25 YTL -> 20 YTL’ye indirdim

Daha önceki ilanımda koyduğum Iriver PMP 120 , Kensington pro laptop çantası , Logitech optik laptop mouse , Shure kulaklıklar , Sony kulaklıklar , Walkman , Klear Screen’ler , Canon A75 ve aksesuarlar , Taşınabilir diskler , FRP kitapları , best seller kitaplar , Kingmax SD kart , Kingston RAM ve FM transmitterlardan bir tanesi satılmış , kalan hafıza kartları ve bitmeyen fener satıştan çekilmiştir.

Iriver H10 20 GB Mp3 Player

Rengi altta görüldüğü şekilde Lounge Gray

Iriver’in son model we en yüksek hafızalı mp3 player’ı , özellikleri we kalitesi zaten herkes tarafından biliniyor. Türkiye’de bu model bildiğim kadarı ile yok , 5 GB’lık olanının sıfırı ise 349$ + kdw = 412$ (hepsiburada).

Özellikler için link :
    Amerika :http://www.iriveramerica.com/prod/hd/h10_20gb_gray.aspx
    Avrupa :http://www.iriver.at/harddisc_player.html?p_id=145&L=&view=features

Kendi çektiğim resimler :

Ürün yurtdışından gelme we sıfırdır. Yanında tüm aksesuarları we özel kılıfı werilecektir. İstediğim fiyat 370 dolardır. FİYATI ‘Iriver H10 20 GB Mp3 Player

Rengi altta görüldüğü şekilde Lounge Gray

Iriver’in son model we en yüksek hafızalı mp3 player’ı , özellikleri we kalitesi zaten herkes tarafından biliniyor. Türkiye’de bu model bildiğim kadarı ile yok , 5 GB’lık olanının sıfırı ise 349$ + kdw = 412$ (hepsiburada).

Özellikler için link :
    Amerika :http://www.iriveramerica.com/prod/hd/h10_20gb_gray.aspx
    Avrupa :http://www.iriver.at/harddisc_player.html?p_id=145&L=&view=features

Ürün yurtdışından gelme we sıfırdır. Yanında tüm aksesuarları we özel kılıfı werilecektir. İstediğim fiyat 370 dolardır FİYATI 325 Dolara düşürdüm

Sony NW-HD5 20 GB HDD Mp3 player
    Siyah renklidir.

Sony nin en son model Mp3 player’ı we Türkiye’deki çok beğenilen HD3 modelinden kat kat üstün özelliklere sahip. Ülkemizde bildiğim kadarı HD5’de yok , alt modeli olan HD3 ün sıfırının fiyatı 235 Euro + kdw = 278 Euro.

Özellikler için link :http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_DigitalMusicPlayers_Network&ProductSKU=NWHD5BLACK&TabName=feature&var2=#

Ürün yurtdışından gelme we sıfırdır. İstediğim fiyat 380 dolardır. FİYATI 330 Dolara düşürdüm
    Not : Sony’nin adaptörü 220 Volt kabul etmediği için USB’den şarj edilmesi gerekmektedir. Adaptörü kullanabilmek için altta sattığım voltage convertor’u da alabilirsiniz.

Aiwa HP-CN6 Noise Cancelling Headphones

Bundan kısa bir süre önce ekol bir müzik firmasının geliştirdiği özel bir teknoloji ile yapılmış bir kulaklık. Kısaca anlatmak gerekirse cihaz dışarıdan gelen sesleri farkediyor , içerisindeki özel bir sistemle bu seslerin tam tersini geri yolluyor we bunları sönümlüyor. (Gerçekten inanılmaz bir teknoloji) Onun dışında katlanabilir olması , girişlerinin altın olması , bilimum dönüştürücülere sahip olması gibi ekstra özelliklere sahip.

Detaylı bilgi için link :http://www.us.aiwa.com/default.asp?page=products&action=viewProduct&prod=17

Türkiye’de satıldığını sanmadığım bir ürün , açıkçası araştırmadım. Ben 65$ istiyorum. FİYATI 85 YTL’ye düşürdüm

DDR2 400 MHZ 256 MB Notebook Ram
    Dell Notebook ile alınmış we direk çıkartılmış , sıfır DDR2 we 400 MHz Notebook ram’i. 30$ istiyorum.

Kendi çektiğim resim :

110-220 Converter

110 Volt ile çalışan cihazların 220 Volt’la çalışmasını sağlayan bir aparat. (İstenirse amerikan fişi ile çalışan cihazların bizim fişlere göre çalışmasını da sağlayabilir) Boyutuna göre bayağı ağır gözüken , kaliteli bir aparat. Yukarıda sattığım Sony mp3 player satılana kadar satılmayacaktır , ondan sonra istediğim fiyat 30$dır.

Kendi çektiğim resim :

Dell Inspiron 6000 için 6 cell pill

Inspiron 6000 modeli laptop için yedek 6 cell pil.

Kendi çektiğim resim :

Yanlışlıkla fazladan alınmış bir pildir , sıfırdır we pakedinden çıkartılmamıştır , 100$ istiyorum. FİYATI 80 dolara düşürdüm

Music Gear FM Transmitter

Radyo vericisi , müzik yayını yapan cihazınıza bağlıyorsunuz we etraftaki radyolardan bunu dinleyebiliyorsunuz. Arabanızda hiç bir cihaz kullanmadan mp3 dinlemenizi sağlıyor. Bu FM transmitter’ın diğerlerine awatantajı şu : normal FM transmitter’larda sadece tek ya da 3-4 tane kanala analog yayın yapabiliyorsunuz , bu modelde ise LCD ekran sayesinde 0.1 aralıkla her FM kanalına yayın yapabiliyorsunuz. Özellikle büyük şehirlerde boş frekans bulmak için bu özellik mecburiyet. Cihaz 2 adet AAA pille ya da çakmak adaptörü ile çalışabiliyor.

Detaylı bilgi için link : http://www.daydeal.com/Music_Gear_Audio_FM_Transmitter_w__LCD_Display-p-9122.html

Türkiye’de olmadığını biliyorum , çünkü uzun süre araştırdıktan sonra bulamayınca yurtdışından getirttim , ikinci el sitelerinde yurtdışından gelme olarak bile bulamamıştım. 60 dolar istiyorum.

Microsoft Notebook Optical Mouse , Laptoplar için düzenlenen modellerin special (yanı ışıklı) olan modelinden. (http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125190053&CS_Category=_MOUSE21&CS_Catalog=_BILGISAYAR) 3 aylık ,kutusu, faturası we garantisi mewcut. 25 YTL istiyorum. FİYATI 20 YTL’YE düşürdüm

Bestseller kitaplar :

Ayşe Kulin -> Kardelenler : 3 YTL (sıfırı 5.5 YTL)
    Gabriel Garcia Marquez : 4 YTL (Sıfırı 7.4 YTL)
    Jean-Christophe Grange -> Siyah Kan : 12 YTL (sıfırı 21.2 YTL)
    Maxime Chattam -> Kötü Ruh : 10 YTL (Sıfırı 18.5 YTL)

Satışla ilgili bilgiler

Ankara’dayım , bana buradan , kişisel mesaj ile ya da (tercihim) mail yolu ile ulaşabilirsiniz. (Kişisel mesajlar ulaşmayabiliyor ya da kota yüzünden silinebiliyor) Mail adresim hakan@darkhardware.com . Satın almak istediğiniz bir şeyi elden deneyerek teslim alabilirsiniz ya da kargo ile yollayabilirim.

• keşke istanbulda olsaydınızda iriverı dinleyerek alma şansım olsaydı
    iyi satışlar
  • Şimdiye kadar hangi iriver ın ses kalitesi kötü olmuş ki son modelinin ses kalitesi kötü olsun. Dediğim gibi ürün sıfır zaten.

Ankara'da güwendiğiniz bir arkadaşınız warsa onun aracılığı ile alabilirsiniz , ya da problem güwense bir şekil halletmeye çalışırız

quote:

Orjinalden alıntı: CuTDaCRaP

keşke istanbulda olsaydınızda iriverı dinleyerek alma şansım olsaydı
    iyi satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.