Şimdi Ara

Kalan haftalarda takım için diziliş önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizlerden ricam Mancini ve Fatih Terim tartışmaları dışında kalan maçlarımız için hepimizin çıkarabileceği en iyi 11'leri yazalım.

Drogba sezonu kapattığı için, kadrolara yazılmayacak. Böylece hepimiz sezon içinde bölgelerinde en çok beğendiğimiz oyuncuları görebiliriz. Tamamen arkadaşlık içeren bir konu olması dileği ile

İlk 11

Muslera

Eboue-Semih-Koray-Alex

Melo

Emre-Selçuk

Sneijder

Burak-Lucas

Lucas'ı forvet yazmamın sebebi rakip savunmaya karşı hareketli ve baskı yapıp Burak'a yeterli boş alanı hazırlaması olarak düşündüm.

• Lucas pres yapan koşan bir yapıya sahip sanırım göremedik ki dogru duzgun.
  •  Kalan haftalarda takım için diziliş önerileri
  • ne yazsak boş mancini bi halt değiştirmez umut burak devam
  • Muslera
    Veysel-Koray-Semih-Telles
    Melo
    Yekta-Emre
    Sneijder
    Burak-Ontivero

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim yazmamızla birşey değişmez ama kendimizi tatmin edelim.

Bana göre kanatsız sistemle başarı sağlayamayız. O yüzden mutlaka 2 tane kanat oyuncu oynatırdım. Zaten forvetlerimiz yetersiz, en azından kanatlara oyuncu koyarım ki biraz daha ofansif oynayalım.
    Ayrıca 2 forvet ile sahaya çıkmam. Çünkü elimizdeki forvetler 2 li forvet oynama özelliğini taşımıyor. Çift forvet oynamak için Elmander tarzı orta sahaya dönük adamlar lazım. Drogba da, Burak da tek forvet oynayacak oyuncular.

Burak(Drogba)
    Sneijder
    Emre Çolak - Melo - Hajrovic
    Yekta
    Telles - Semih - Koray - Veysel
    Muslera
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Bizim yazmamızla birşey değişmez ama kendimizi tatmin edelim.

Bana göre kanatsız sistemle başarı sağlayamayız. O yüzden mutlaka 2 tane kanat oyuncu oynatırdım. Zaten forvetlerimiz yetersiz, en azından kanatlara oyuncu koyarım ki biraz daha ofansif oynayalım.
    Ayrıca 2 forvet ile sahaya çıkmam. Çünkü elimizdeki forvetler 2 li forvet oynama özelliğini taşımıyor. Çift forvet oynamak için Elmander tarzı orta sahaya dönük adamlar lazım. Drogba da, Burak da tek forvet oynayacak oyuncular.

Burak
    Sneijder
    Yekta
    Muslera

Edit : Drogba'nın sakatlandığını unutmuşum. Ek olarak Hamit ve Gökhan Zan oynayabilecek durumdaysa mutlaka oynatırım. Umut Gündoğan'a da maçın gidişatına göre mutlaka şans veririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Bizim yazmamızla birşey değişmez ama kendimizi tatmin edelim.

Burak(Drogba)
    Sneijder
    Yekta
    Muslera

Emre Çolak yerine Sabri daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• galatasaray 4-2-3-1'e dönmeli. drogba eboue chedjou kalan haftalarda 18'e alınmamalı. gelecek sezonun kadrosu için planlamalar yapılmalı.
    muslera
    veysel semih koray telles
    melo yekta
    hamit sneijder hajrovic
    burak

seneye de bi stoper, bi orta saha bi veya iki kanat transferi şart.
  • --------------------Burak----------------------
    --Emre (Lucas)-Sneijder-Hajrovic
    ---------------Yekta------Melo--------------
    --Telles---Koray-----Semih--Veysel
    --------------------Muslera-------------------

-Koray ve Veyselin tempo kazanip artik ilk 11 icin monte edilmesi lazim. Onun disinda Hayrovic'in kendini gostermesi ve Lucas' inda seneye takimdami olacak yoksa kiralikmi gidecek belli olmasi icin bu kadroyla cikilmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kalan haftalarda takım için diziliş önerileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.