Matematik ve geometri için konuşuyorum çalışma süremin bir vakitini çözümlü videolara ayırınca boşmuş gibi geliyor. Sizce izlenmeli midir ?
Can kulağıyla dinleyip üstüne soru çözersen az kalan zamanı bence en iyi şekilde değerlendirmiş olursun.Öbür türlü konuyu kitaptan okumaya bence yeterli vakit yok
Bence çok iyi fikir çünkü bu son zamanlar çok sıkıcı oluyor şahsen bende böyle düşünüyordum bu konuya denk geldi :D ben özellikle geometride öyle yapacam arada bir matematik izlerim.. Bide arkadaşın dediği gibi önce soruları kendimiz çözeriz sonra hoca çözümleriyle anlatır bence konu tam oturur.++ Bol bol deneme çözmek lazımmm.
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan_1307
Bence çok iyi fikir çünkü bu son zamanlar çok sıkıcı oluyor şahsen bende böyle düşünüyordum bu konuya denk geldi :D ben özellikle geometride öyle yapacam arada bir matematik izlerim.. Bide arkadaşın dediği gibi önce soruları kendimiz çözeriz sonra hoca çözümleriyle anlatır bence konu tam oturur.++ Bol bol deneme çözmek lazımmm.
Hangi sitelerden izliyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Tuba001
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan_1307
Hangi sitelerden izliyorsun ?
Kirpi hoca ve ekol hoca.. arada geo için bayram altun hocanın videolarına bakıyorum.
Bu dediklerinizden sadece ekol hoca ücretsiz galiba ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme