Şimdi Ara

KALAN GÜNLERDE ÇÖZÜMLÜ VİDEO İZLEMEK ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematik ve geometri için konuşuyorum çalışma süremin bir vakitini çözümlü videolara ayırınca boşmuş gibi geliyor. Sizce izlenmeli midir ?

• Can kulağıyla dinleyip üstüne soru çözersen az kalan zamanı bence en iyi şekilde değerlendirmiş olursun.Öbür türlü konuyu kitaptan okumaya bence yeterli vakit yok
  • hangi kaynaklardan dinliyorsun dostum ?
  • Kirpi hoca-ztv-ekol hoca vs vs
  • *GÜNCEL*
  • Kirpi hoca iyidir özellikle soruları önce kendin çözüp sonra izlersen daha faydalı olur.
    Buradadahttp://www.zorluegitim.com/default.aspx?vfilter=LYS-Matematik LYS deneme çözümleri var onlarda faydalı olabilir.
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4K Tv test için videolar.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence çok iyi fikir çünkü bu son zamanlar çok sıkıcı oluyor şahsen bende böyle düşünüyordum bu konuya denk geldi :D ben özellikle geometride öyle yapacam arada bir matematik izlerim.. Bide arkadaşın dediği gibi önce soruları kendimiz çözeriz sonra hoca çözümleriyle anlatır bence konu tam oturur.++ Bol bol deneme çözmek lazımmm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan_1307

Bence çok iyi fikir çünkü bu son zamanlar çok sıkıcı oluyor şahsen bende böyle düşünüyordum bu konuya denk geldi :D ben özellikle geometride öyle yapacam arada bir matematik izlerim.. Bide arkadaşın dediği gibi önce soruları kendimiz çözeriz sonra hoca çözümleriyle anlatır bence konu tam oturur.++ Bol bol deneme çözmek lazımmm.

Hangi sitelerden izliyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuba001

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan_1307

Bence çok iyi fikir çünkü bu son zamanlar çok sıkıcı oluyor şahsen bende böyle düşünüyordum bu konuya denk geldi :D ben özellikle geometride öyle yapacam arada bir matematik izlerim.. Bide arkadaşın dediği gibi önce soruları kendimiz çözeriz sonra hoca çözümleriyle anlatır bence konu tam oturur.++ Bol bol deneme çözmek lazımmm.

Hangi sitelerden izliyorsun ?

Kirpi hoca ve ekol hoca.. arada geo için bayram altun hocanın videolarına bakıyorum.
  • Bu dediklerinizden sadece ekol hoca ücretsiz galiba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.