Şimdi Ara

Kakegurui×× 2019

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

賭ケグルイ××

Genres:Drama, Game, Mystery, Psychological, School, Shounen

Kakegurui'nin 2.sezonu

Studios: MAPPA
    Source: Manga

Myanimelist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 22 Ocak 2019; 22:58:37 >

• İlk sezonu harikaydı. Bu 2. sezondan beklentim yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyotluTuz kullanıcısına yanıt
    İlk sezona o final bölümünü hiç yakıştıramadım

Resmen içim buruk ayrıldım animeden

Bakalım benim de az da olsa beklentim var
  • Bu animenin adını hep duyuyorum ancak izlemedim. İzlemeye değer bir yapım mı ?
  • Kumar ve zeka oyunlarının birleştiği bir anime. Yagami light ın zekasını kumar oynamak için kullandığını düşünün. İşte öyle bi anime. Hemen başlayın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İyotluTuz

Kumar ve zeka oyunlarının birleştiği bir anime. Yagami light ın zekasını kumar oynamak için kullandığını düşünün. İşte öyle bi anime. Hemen başlayın derim.
    Teşekkürler
  • Konu güncellendi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

Bu animenin adını hep duyuyorum ancak izlemedim. İzlemeye değer bir yapım mı ?
    Değil. Zeka yazan arkadaş da nereden çıkarmış anlamadım Yugioh'un ilk sezonunda Atem nasıl Duello kazanıyorsa bu da o kadar zekice kumar kazanıyor

Çok zamanın varsa izlenir, ben sırf ana karakter güzel diye izlemiştim mesela, kumar animesi izlemek için izliyor olsaydım 7 değil 4-5 falan verirdim herhalde :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Değil. Zeka yazan arkadaş da nereden çıkarmış anlamadım Yugioh'un ilk sezonunda Atem nasıl Duello kazanıyorsa bu da o kadar zekice kumar kazanıyor

Çok zamanın varsa izlenir, ben sırf ana karakter güzel diye izlemiştim mesela, kumar animesi izlemek için izliyor olsaydım 7 değil 4-5 falan verirdim herhalde :DDD

Alıntıları Göster
    Daha izlemedim ama 1-2 bölümüne bakmayı düşünüyorum. Seversem devam ederim. Tavsiye için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Alıntıları Göster
    Hayır, x olduğunu zannettiğin şeyin aslında x değilde y olması Woah ! İşte gerçek zeka budur

Dayanamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 23 Ocak 2019; 12:12:22 >

• Bu sezon tonla animeye başladım,ama buna başlamasam da olabilirdi sanki ya

Anime demek ki 1.sezon finalinde nasıl şevkimi kırdıysa istesem bile takılmadan izleyemiyorum

Kumar türünde Kaiji ve türevlerini izlemiştim (çokta yok gerçi) Kaiji'de gerçekcilik temel unsur bunda ise işin boyutu fanteziye kaçtığından ikisini ayırıyorum

Yazık oldu yani ilk sezon son bölüm olmadan sonlansaydı insanlar çok daha farklı beklentiye gireceklerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sezonu hiç beğenmedim. İlk sezon finali dışında iyiydi gerçekten. Yine de kendini izletiyor.
  • İlk sezonu bitirdim gayet güzeldi, sıra ikinci sezonda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.