Milan'ın yıldızı Kaka artık Müslüman. Brezilya Milli takımında da forma giyen Kaka İslamiyet'i seçmeden önce birçok kitap okuduğunu kaydetti...
Brezilya asıllı yıldız futbolcu Ricardo Kaka İslam"ı seçti. Geçen Kuveyt"e yaptığı bir gezi esnasında Müslüman olduğunu ilan eden Kaka, İslam"ı seçmeden önce birçok kitap okuduğunu belirtti. Kaka yaptığı açıklamada, "Ben Müslüman olmak için doğdum" dedi. Brezilya futbolunun yakın zamanda yetiştirdiği yıldızlardan bir tanesi olan Milanlı Kaka, Brezilya"da genellikle fakir ailelerin çocukları futbolcu olurken Kaka"nın ailesi Brezilya"nın önde gelen ailelerinden birisi.
Kaka kimdir?
Ricardo Izecson dos Santos Leite (bilinen adıyla Kaka) 22 Nisan 1982"de Brezilya"da doğmuştur. Günümüz forvet kriterlerine uygun sürat çalım ve sert şutlarıyla son derece başarılı bir futbolcudur. Brezilya'nın Sao Paolo takımında yıldızı parlayan Kaka, 2003 yılında 8.5 milyon € karşılığında Milan'a transfer olmuştur. Şu anda A.C Milan'da oynamaktadır. Forvetin arkasında merkez orta sahada, ofansif orta saha oyuncusudur. Milan'da 22 numaralı formayı giymektedir. Brezilya milli takımının 2002 Dünya Kupası kadrosunda da yer bulan Kaka 2006 Dünya Kupası'nda da Brezilya milli takımı kadrosunda yer almaktadır.
Kaka şu ana kadar Brezilya milli takımıyla çıktığı 37 maçta 12 gol kaydetmiştir ve ayrıca dünya kulüplerinin de gözüne girmiştir. Bir çok kişi de merak uyandıran Kaka ismi ise küçük kardeşinin küçüklüğünde gerçek ismi olan Ricardo"yu söyleyememesinden dolayı Portekizce"de Ricardo anlamına gelen Caca kelimesini kullanmasından gelmektedir.
Kesinlikle öyle müslüman olacak son adamlardan biri denebilir.Attığı her gol sonrası üçleme yapıyor ve ''I belong to Jesus''(ben İsa'ya aitim) tişörtü giyiyor formasının altına.
quote:
Orijinalden alıntı: 1959
quote:
Orjinalden alıntı: Malazgirt
Koyu katolik biri.
Kesinlikle öyle müslüman olacak son adamlardan biri denebilir.Attığı her gol sonrası üçleme yapıyor ve ''I belong to Jesus''(ben İsa'ya aitim) tişörtü giyiyor formasının altına.
Alıntıları Göster
ya bu kanal7 haber Kaka koyu bir hristiyandır ''I belong to Jesus''
ya bu kanal7 haber Kaka koyu bir hristiyandır ''I belong to Jesus''
Alıntıları Göster
Ulan geçen gün rahip olcam diyodu ne ayak
quote:
Orijinalden alıntı: Gürcan34
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Du4L!Ty
O bizim Kezman diiL mi ya
quote:
Orijinalden alıntı: Peiz!
quote:
Orjinalden alıntı: Du4L!Ty
O bizim Kezman diiL mi ya
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: BauglirXul
Alıntıları Göster
la yuh kac yıllık haber
quote:
Orijinalden alıntı: nalcacidabbe
la yuh kac yıllık haber
Alıntıları Göster
kaka o kadar dini bütün biriymiş ki milanlı futbolcular kendilerine izin verildiğinde gününü gün ederken kaka milano kiliselerini ziyaret edermiş.Gelirinin %10 unu koyu katolik bir tarikata bağışlıyormuş.Adam inancı gereği evlenene kadar cinsel ilişkiye girmemiş yav...
quote:
Orijinalden alıntı: gh07
kaka o kadar dini bütün biriymiş ki milanlı futbolcular kendilerine izin verildiğinde gününü gün ederken kaka milano kiliselerini ziyaret edermiş.Gelirinin %10 unu koyu katolik bir tarikata bağışlıyormuş.Adam inancı gereği evlenene kadar cinsel ilişkiye girmemiş yav...
Alıntıları Göster
aslinda burda cok uzucu bir durum var... boyle bir deli sacmasi haber ile bu kanal 7 hangi hakka dayanarak utanmadan haber ajansi olarak geciniyor ????
gh07 kardesimiz gibi kaka'nin cinsel aliskanliklarini bilmiyorum AMA her sahaya ciktiginda ve gol attiginda ucleme yapar ve formasinin altinda "i belong to Jesus" yazili t-shirt'u vardir
yakinda hakan sukur hristiyan filan oldu yazarlar
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gh07
BİZDE MUSLUMAN BİRİ DİNİNE BU KADAR BAĞLI OLSA YERDEN YERE VURULUR
Tüm bu mevkiLerde çok iyi oynuyorum eLhamduLiLLah.. Sağ ayağım qeLişse sağ bek ve açık dada oynarım
quote:
Orijinalden alıntı: Alphadog
aslinda burda cok uzucu bir durum var... boyle bir deli sacmasi haber ile bu kanal 7 hangi hakka dayanarak utanmadan haber ajansi olarak geciniyor ????
gh07 kardesimiz gibi kaka'nin cinsel aliskanliklarini bilmiyorum AMA her sahaya ciktiginda ve gol attiginda ucleme yapar ve formasinin altinda "i belong to Jesus" yazili t-shirt'u vardir
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Alphadog
Bak çok bilmiş arkadaşım Kanal 7 bu haberi kendi kafasından uydurduklarıyla yapmıyor belli kaynaklara dayanarak veriyor fakat sen evinde 2 -3 Milan maçı izleyerek suçlamalarda bulunabiliyorsun,
Biraz araştırırsan bu konunun tam olarak netlik kazanmamış ve ozamanlarda çok tartışılan bir konu olduğunu ve adı geçen siteninde bazı spor kaynaklarına dayanarak bu haberi yayınladığını görürsün ...
quote:
Orijinalden alıntı: Tilkea.
quote:
Bak çok bilmiş arkadaşım Kanal 7 bu haberi kendi kafasından uydurduklarıyla yapmıyor belli kaynaklara dayanarak veriyor fakat sen evinde 2 -3 Milan maçı izleyerek suçlamalarda bulunabiliyorsun,
Biraz araştırırsan bu konunun tam olarak netlik kazanmamış ve ozamanlarda çok tartışılan bir konu olduğunu ve adı geçen siteninde bazı spor kaynaklarına dayanarak bu haberi yayınladığını görürsün ...
Alıntıları Göster
Evet, hatta Milan antreman tesislerinin yanına bir tane mescit yapmazsa diğer takımların tekliflerini değerlendirecekmiş
quote:
Orijinalden alıntı: darkprincé
Evet, hatta Milan antreman tesislerinin yanına bir tane mescit yapmazsa diğer takımların tekliflerini değerlendirecekmiş
Alıntıları Göster
YA daha geçen mac gol attıktan sonra formasının cıkardı altında İsa'yı seviyorum yazıyordu..Koyu katolik ama imana gelir inş.
quote:
Orijinalden alıntı: Alphadog
Alıntıları Göster
quote:
kardeş adamın Cinsellik danışmanı aile jinekoloğu vs... olacak halimiz yok tabii ki deYazılı basında bir çok kez dillendirilen birşey yazdıklarım. Muhafazakar biri belli ki ve bunu sosyal hayatına da sirayet ettirmiş. Yoksa kakayla tanışıklığımız veya muhabbetimiz yok yani...ben hiç milano ve sao paulo yöresinde bulunmadım.
quote:
quote:
kardeş adamın Cinsellik danışmanı aile jinekoloğu vs... olacak halimiz yok tabii ki deYazılı basında bir çok kez dillendirilen birşey yazdıklarım. Muhafazakar biri belli ki ve bunu sosyal hayatına da sirayet ettirmiş. Yoksa kakayla tanışıklığımız veya muhabbetimiz yok yani...ben hiç milano ve sao paulo yöresinde bulunmadım.
Alıntıları Göster
Adamlar dindarlıklarını ülkelerini bölmek için kullanmıyorlar.
Adamlar Güney Amerikalılardan bahsediyorum, Sosyalistler, ABD ye karşı çıkıyorlar, gerekirse ferman padişahın dağlar bizim diyorlar dağa çıkıyorlar,gene boyun eğmiyorlar....
Bak Chavez e Buşa eşek diyor.
Bizimkiler elini ayağını öpüyor. Keşke bizim dindarlar da böle olsa nerde, adamlar hanileri kahraman ilan etme peşinde, padişahlık getirme peşinde, Atatürk ve silah arkadaşlarını kötülemek peşinde.
Hepsi de cahil. Hepsi de zeki olmayan insanlar....
quote:
Orijinalden alıntı: q7uicksand
YA daha geçen mac gol attıktan sonra formasının cıkardı altında İsa'yı seviyorum yazıyordu..Koyu katolik ama imana gelir inş.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: quicksand
Ne demek imana gelir cahil cahil konuşma terbiyesizlik yaptığın...