Şimdi Ara

Kahve Makinası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kahve makinası almayı düşünüyorum arkadaşlar ama bu konulara pek hakim olmadığım için kullanan bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var. daha çok filtre kahve ve Cappuccino yapmak amacıyla kullanıcaz.
    ilk başta dikkatimi çeken 2 marka var bunlar
    *Electrolux EEA111 Espresso ve Capuccino Makinesi 689 tl civaronda
    *Tchibo Cafissimo CLASSİC Hot Red Kahve Makinesi Kırmızı - 304820 749 tl civardında.
    ilk dikkatimi çeken iki model bu.
    bu makinaların dışında da delonghi markasının 1100 tl ile 1300 tl aralığında 2-3 makinası mevcut. bütçeyi biraz zorlayayıp bu modellere çıkmaya değermi yoksa fiyat performans olarak ilk söylediğim 2 markadan birisini mi tercih etmeliyim.
    bu makinaları kullanan arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum. şimdiden herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sml_akyz -- 9 Mart 2019; 16:40:30 >

• Bende kahve makinası bakıyorum. İlk başta Tchibo cafissimo classic düşünmüştüm fakat kapsül fiyatlarını görünce vazgeçtim. Kapsül fiyatları çok pahalı ayrıca çok sınırlandırıyor. O fiyat bandında çok fazla f/p ürünü bulamadım. Sanırım bütçeyi zorlayıp biraz daha iyi modellere bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynefaynel

Bende kahve makinası bakıyorum. İlk başta Tchibo cafissimo classic düşünmüştüm fakat kapsül fiyatlarını görünce vazgeçtim. Kapsül fiyatları çok pahalı ayrıca çok sınırlandırıyor. O fiyat bandında çok fazla f/p ürünü bulamadım. Sanırım bütçeyi zorlayıp biraz daha iyi modellere bakmak lazım
    Hocam eğer espresso ve cappuccino yapayım derseniz dediğim eea111 toz kahve ile yapma imkanı veriyor. Bu da 600-700 tl bandında. Ama filtre kahvede olsun derseniz delonghi bco 264B modeli var bu da 1600 tl.

Espresso makinalarıyla filtre kahve yapılabiliyormu bilmiyorum ama hepsiburada sitesinde toz kahve ile espresso yapılan makinalarda filtre kahve özelliği yazıyor ama nasıl yapıldığına dair bilgi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Espresso Makinesi tavsiyesi!!!
    17 yıl önce açıldı
    BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.