Şimdi Ara

KAHVE MAKİNALARI GENEL&..>>CARREFOUR 260 KULLANANLAR KULÜBÜ<<.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
6
Favori
30.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: scorsese75

Bununla ilgili yorum yapacak olan yok mu?
    quote:

Filte kahve yaparken otomatik zamanlama ile yapmayı seçince su haznesi minimuma gelene kadar mı filtre kahve yapmaya devam ediyor? Başka türlü nasıl kendi kendine durabilir diye düşünürken aklıma direkt bu geldi.. Mesela sabah kalktığımda 1 kişilik filtre kahve hazır olsun istiyorum, bu durumda minimum yazan seviyenin üzerine bir bardak hacminde su mu koyacağım? Gerçekten çok yetersiz kullanım kılavuzu..

Ben bugün denedim, galiba dediğin gibi, minimuma gelene kadar yapmaya devam ediyor, sonra da bitince ayarladığın süre kadar ısıtmada kalıyor

• ben de deneyerek böyle olduğunu gördüm. Bir tek cümleyle bu açıklanamaz mıydı kullanım kılavuzunda.. İki kişilik espressoyu ayarlayamaması dışında bir eksiğinin olmadığı anlaşıldı böylece..Bence fiyatına göre çok iyi bir ürün..

quote:

Orjinalden alıntı: m.gunay88

quote:

Bununla ilgili yorum yapacak olan yok mu?
    quote:

Filte kahve yaparken otomatik zamanlama ile yapmayı seçince su haznesi minimuma gelene kadar mı filtre kahve yapmaya devam ediyor? Başka türlü nasıl kendi kendine durabilir diye düşünürken aklıma direkt bu geldi.. Mesela sabah kalktığımda 1 kişilik filtre kahve hazır olsun istiyorum, bu durumda minimum yazan seviyenin üzerine bir bardak hacminde su mu koyacağım? Gerçekten çok yetersiz kullanım kılavuzu..

Ben bugün denedim, galiba dediğin gibi, minimuma gelene kadar yapmaya devam ediyor, sonra da bitince ayarladığın süre kadar ısıtmada kalıyor

• Maalesef artık bizim aldığımız fiyat yok.Biraz önce Haramidere Carrefour'da bizim makina tam 179 tl idi.Değerini bilelim.
  • Bir çok arkadaşın ürünü Carrefour'larda bulamamasının sebebi ortaya çıktı sanırım.

http://urun.gittigidiyor.com/Filtre-Kahve-Expresso-Cappucino-Makinasi_W0QQidZZ16356552QQturZZ3#teklif

Açık arttırmayı 250 TL'den başlatmış birde!

Eğer elindeki rakam sallama değilse 30 adet nasıl alabilir!
  • Benim giden makineler bedavaya gitti nerdeyse desenize. Neyse sağlık olsun Alan arkadaşlara afiyet olsun... :)
  • Bilmiyorum belki ileride yine indirim yaparlar ama şu anki fiyat bu.
    @SUAVI dediğin doğru olabilir.Birileri toptan alıp stoğu erittilerse hem ürün bulunmaz hem de fiyatı artar.
    Sözüm meclisten dışarı.Cezmi arkadaşımızın yapmış olduğu ticaret bunların yanında devede kulak kalır.
  • arkadaşlar, espresso yaptıktan sonra kahveyi koyduğumuz kolu çıkarıp içindeki filtreyle birlikye temizliyoruz, ancak makinenin üzerindeki, suyun geldiği filtreli bölümü(yani kolu taktığımız yeri) nasıl temizliyoruz, çıkmıyor galiba orası ve üzerinde kahve kalıyor yaptıktan sonra.
  • her kahve yapışından önce bir kez boş çalıştır istersen kalanlar dökülüyor o zaman
  • peki hocam sağolasın. Bir bakayım nasıl oluyor
  • Bende o bölgeyi kahve yaptıktan hemen sonra kağıt havluyla siliyorum.Bayağı bir kalıntı çıkıyor.
  • Ben sutu kopurtemiyordum, soguk sutu cezveye koyduktan sonra 2 dk derin dondurucuda bekleterek sorunu cozdum...
  • Simdi ayni makineden ofise de almak istiyorum, elinde fazla olan arkadaslar makul teklif verebilirler mi?
  • bende kampanyayı kaçırdım ve makul bi teklif olursa alabilirim malum öğrencilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: riggs23

bende kampanyayı kaçırdım ve makul bi teklif olursa alabilirim malum öğrencilik

Arkadaşlar makine talep edenlere yardımcı olacam. Son birkaç makine kaldı
  • Arkadaşlar canlandıralım biraz konuyu. Bence en ideal latte tek shot espresso ile yapılıyor orta büyüklükte bir kupaya az köpürmüş süt ile. sütü çok fazla köpürtmek isteyenlere benden tavsiye yüzey alanı geniş kaplar kullansınlar böylece süt feci derecede köpürüyor, ama ben çok fazla köpükten haz etmiyorum bu yüzden latte yapmayı tercih ediyorum lakin misafirlerim geldiğinde bol köpüklü cappucino ile onları mest etmeyide biliyorum
  • köpük işini danone süt ile beceremedim bir türlü. Oluyor olmasına ama az köpürüyor. Sek süt sanırım bu iş için en iyisi. tchibo dan filtre kahve almaya gittiğimde onlarında sek süt kullandığını gördüm. Neden bunu tercih ediyorsunuz diye sordum, köpürmesi iyi diye mi dedim. Orada kahveyi yapan adam geldi köpürmeyle pek alakalı değil dedi. süt lezzeti olarak daha iyi olduğunu düşündüğümüz için sek sütle yapıyoruz dedi. Başka bir tchibo mağzasında başka bir süt markası gürebilirsiniz öyle bir kuralımız yok yani dedi. belkide ben beceremedim köpürtmeyi ama sek le köpürme oranı daha iyi gibime geliyor.
  • birde sizler filtre kahve için neler denediniz? Tavsiyeleriniz var mı ? ben şimdilik tchibodan aldığım kahveleri bitirmekle meşgulüm. En çok Brazil Mild ve volcano ( sanırım emin değilim ama buna benzer bir adı vardı) yu beğendim.Brazil Mild in aroması ve kokusunu daha iyi gibime geldi. Sırada denemek için Decaf Colombia ve Guatemala Medium var bunlarıda denedikten sonra yorumlarımı yazarım.
  • Filtre kahve lavazza öneririm metrolarda satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi margornn -- 10 Nisan 2009; 15:14:38 >
  • arkadaslar mehmetefendi de de satılıyorumus filtre kahve ve espresso deneyen varmı acaba 1000 gr 30 tl
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemkav

birde sizler filtre kahve için neler denediniz? Tavsiyeleriniz var mı ? ben şimdilik tchibodan aldığım kahveleri bitirmekle meşgulüm. En çok Brazil Mild ve volcano ( sanırım emin değilim ama buna benzer bir adı vardı) yu beğendim.Brazil Mild in aroması ve kokusunu daha iyi gibime geldi. Sırada denemek için Decaf Colombia ve Guatemala Medium var bunlarıda denedikten sonra yorumlarımı yazarım.

Ben de Tchibo'dan 5 değişik kahveyi denedim filtre olarak ve dediğin gibi en çok Brazil Mild'ı ve ilaveten Wiener Melange'ı beğendim. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine African Intense'i de Espresso için çektirdim ama çok beğenmedim. Jacobs Espresso'nun tadı daha güzel gibi geldi. Bir kere de Brazil Mild'ı espresso için çektirip deneyeceğim. Ama espresso için Lavazza ve Illy çok tavsiye ediliyor bunları denemek lazım ama buradaki fiyatları çok yüksek. Yurtdışından getirtilebilir Amazon'da 4 tanesi 22,5 USD yani tanesi 5,6USD civarına geliyor 9 TL gibi bir rakam burada aynısı 25TL'ye satılıyor Carrefourlarda ve büyük ihtimal son kullanma tarihi yaklaşmış ürünler oluyor bizde satılanlar.. Amazon Lavazza linki

Metro'daki Lavazza'lar ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorsese75 -- 5 Nisan 2009; 10:36:38 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.