Şimdi Ara

Kahve Dünyası'nı nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.kahvedunyasi.com/magazalar.aspx
    İyi ya da kötü nasıl bilirsiniz? Fİkirleriniz nelerdir? Gidenler beğeniyor mu? Hizmet fiyatlar vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 12 Mart 2009; 0:59:47 >

• Ekşi sözlük yorumlarını okudum da. Kurulduğu sene olan 2006 ve devam eden seneler 2007-2008in başları için baya iyi yorumlar var. Ama son yorumlar hiç iyi değil. Parayı bulunca hizmet kalitesinden ödün vermişler yazıyor da.

kahveleri çikolataları soğukları sıcakları ikram çikolatası
    lezzetli evet
  • hatunla gidilecek hoş mekan... starbucks'dan iyidir. adam gibi kahveni içiyorsun mis gibi... expresso felanda var ama tercihe kalmış tabi...

starbucksdan ıyı degıl kahvesı kı ben starbucks dusmanıydım adamların hakkını vermek lazım cok ıyı yapıyolar...

kahve dunyası vakıt gecırıp bıseyler ıcmek ıcın guzel ayrıca servıs kalıtesı sunumları cok ıyıdr ozenlıdır

starbucks gibı pıs degıldir masaları falan:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 12 Mart 2009; 2:10:49 >
    çikolatalı ürünleri çok iyi özellikle
  • Değişir, beylikdüzü migros kahve dünyasını beğenmiyorum örneğin. Servis çok geç geliyor, garson garip triplerde, sanki kafasına silah dayamışlar servis yap diye. Ama mesela bahçeşehir kahve dünyasından güler yüzlü ve hızlı servis var.
  • Ekşiye Bakmayın arkadaşlar.

Orda kötü olarak başladıysa yorumlar son mesajlar iyidir,Yada iyi olarak başladıysa mutlaka kötüleyenler çıkacaktır

O Değilde Beylikdüzüne Bir tane dunkin donuts Açmak lazım.

Açsak mı napsak
  • Bende Eskişehir'de sürekli gidiyorum.Kahvesi çok güzel.Çokta pahalı değil en son bir türk kahvesi 2.5 liraydı.Üstelik yanında çikolata falanda geliyor.Birkaç aydır gidemiyorum belki fiyat artmıştır.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • iiii bilirrimmm mmm immmm immm immmmm immmmm

yavaş okursanız yankı efekti verdiğimi farkedersiniz
    Birisi Üniversiteye yakın bir Alışveriş merkezinde, digeride çarşıda bulunan bir alışveriş merkezinde.
    Çok severim ortamını, takılan insanlarını, kahvelerini.
    Genelde haftada en az 2 kere giderim.
    Akşam saat 8 de iş çıkışında mükemmel oluyor. Oturuyorum arkadaşlarımla birer kahve bide sigara oohhhhh.
    Ortam kalite, kahveler kalite, takılan insanlar kalite.
    Daha ne olsun?
    Bana göre Starbucks'dan daha kaliteli. Self Servis olan hiçbir yeri sevmiyorum. Ben biryere gidiyorsam para veriyorsam hizmet ayagıma kadar gelecek arkadaş..

Orjinalden alıntı: Chryin

Self Servis olan hiçbir yeri sevmiyorum. Ben biryere gidiyorsam para veriyorsam hizmet ayagıma kadar gelecek arkadaş..

İşte budur.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Teşekkürler arkadaşlar bilgiler için. Konya'ya da açılacak bi tane yakın zaman içinde de. Bilgi almak istedim. Sağolun varolun
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.