< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kahve Dünyası 1 Kg Lavi Çikolata 162 tl (2. sayfa)
-
-
Trendyol'da aynı fiyat. Paycell ile 30 anında iade geliyor. 132 TL'ye geldi. Geçen hafta bu şekilde almıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ürünü gelenler taze mi?
Bir kez aldım bayatti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hb deki yorumlara baktım da ne kadar boş beleş, gereksiz oksijen tüketen insan var.
oturup çkolataları renklerine göre ayırıp saymışlar.
üstüne bir de palm yağını öve öve bitirememişler.
-
Siz deyince baktım yorumlara. Hakikaten millet ne kafalar yaşıyor ya, boş zaman cok galiba.
iç dolgusu nasıl, nutella gibi mi?
-
evet
-
hocam siz trendyoldan kac paket urun sıparıs edip paycelle 135tl ye aldınız? 7 paket eklesek bıle 144tl yapıyor paycell iadesi ile?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barikat2005 -- 23 Şubat 2023; 22:38:10 > -
Adam lavi aldı gofrik değil :)
pardon hocam ben gofrıkte takılı kaldım :))
-
Anladım. :)
Benim ürünlerim geldi hem lavi hem gofrik aldım son kullanma tarihi aralık 2023 bir kaç tane yedim gayet taze :)
-
Paycellden kupon alıp alıyordum bunu,86 tl ye 1 kilo oluyordu zamaninda hey gidi hey.Türk Kahvesinin yanında iyi oluyor,tadı iç dolgusu güzel
3 al 2 öde kampanyasıyla Gofrik aldım SKT Nisan 2023 tarihli ürünleri göndermişler. Yaptıkları şey ahlaken etik değil. Aynen iade.
Sizler de almayın arkadaşlar.
3 al 2 öde gofrik aldım teşekkürler.
Lavi çikolata çiçeksepetinde 153,90. Paycell ile 123,90a gelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
daha fazla almak yada yanına başka ürün eklemek isteyebnler için trendyolda 600 TL üzeri kahve dünyası ürünü harcamasına 100 TL indirim uygulanıyor.
-
24 lü aldım kolinin içinde kutu parçalanmış 22 adet geldi.
-
Gofrik mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X