Bildirim
Kahvaltım(Ss)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sayılı zeytin, sayılı ceviz, diğer tüm her şey kapakları açılmış biçimde masada yığılı değil. Böyle kendisine saygısı olan insanları seviyorum ya afiyet olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 19 Mart 2020; 13:4:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayılı zeytin, sayılı ceviz, diğer tüm her şey kapakları açılmış biçimde masada yığılı değil. Böyle kendisine saygısı olan insanları seviyorum ya afiyet olsun
Teşekkür ederim. Cansınız.
Tanrı seni bereketiyle kutsasın.
Selam ve dua ile. -
Sayılı zeytin, sayılı ceviz, diğer tüm her şey kapakları açılmış biçimde masada yığılı değil. Böyle kendisine saygısı olan insanları seviyorum ya afiyet olsun -
Tanrı herkesi bereketiyle kutsayabilecek kudrettedir yeter ki samimiyetimizle huzuruna gidelim. -
Sayısız zeytin, sayısız ceviz, diğer hiç birşeyin kapakları açılmamış biçimde masada yığılı. Öbür kendisine saygısı olmayan insanları seviyorum ya zıkkım olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Afiyet olsun sefa bakiyorsun kendine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayılsız zeytin, sayılısız ceviz, diğer tüm her şey kapakları açılmamış biçimde masada yığılı. Böyle kendisine saygısı olmayan insanları seviyorum ya afiyet olsun
Sefa 1451 neyi ifade ediyordu
afiyetler olsun
Resimde çay eksik ama =) -
kahvaltı kadar gereksiz bir öğün yok -
Afiyet olsun benimkinden iyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayılı zeytin, sayılı ceviz, diğer tüm her şey kapakları açılmış biçimde masada yığılı değil. Böyle kendisine saygısı olan insanları seviyorum ya afiyet olsun -
yumurta eksik, onun disinda guzel. afiyet olsun -
Varoş kahvaltısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X