Şimdi Ara

Kahvaltıda 4-5 Simit Yemek Kilo Aldırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür sabah kahvaltıda 4-5 simit yiyiyorum.Simitin içini açıp kaşar koyuyorum tost makinesine bastırıyorum ard arda yiyiyorum hepsini.Çayla birlikte çok güzel gidiyor.Kilo aldırır mı arkadaşlar ? Göbek felan çıkmasın sonra?

• Simit olur hem de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde

• Simitin tanesi 250 kalori, 5 tanesi 1250, icine kasarda koysan yaklasik 1500 kalori. Hergun bunu yersen haftada 1 kilo alirsin tabi oglen yemek yemiyorsan bisey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEO_Decadence

Simitin tanesi 250 kalori, 5 tanesi 1250, icine kasarda koysan yaklasik 1500 kalori. Hergun bunu yersen haftada 1 kilo alirsin tabi oglen yemek yemiyorsan bisey olmaz.

Simitte karbonhidrat varmi.hem muay thi hem body yapıyorum antremanlqr agir.eritirim o simitleri ben.hafif kutle kazanayim istiyorum sadece.

Boy 175
    Kilo 54

• Baban simitci mi nerden buluyon

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ye rahat ol hiç bişey olmaz. Zaten zayıfsın senin 65 olman lazım en azından o kadar spor yaparken yağ oluşmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

quote:

Simitin tanesi 250 kalori, 5 tanesi 1250, icine kasarda koysan yaklasik 1500 kalori. Hergun bunu yersen haftada 1 kilo alirsin tabi oglen yemek yemiyorsan bisey olmaz.

Simitte karbonhidrat varmi.hem muay thi hem body yapıyorum antremanlqr agir.eritirim o simitleri ben.hafif kutle kazanayim istiyorum sadece.

Boy 175
    Kilo 54

Karbonhidrat var mi derken ? :D

• 100 gr simitin 65gr civarı karbonhidrattır ve susamlardan dolayı da yağ mevcuttur. Buna göre hesabını yap :D
  • 1,5₺ den aliyorsan ye kanka

• ben 3 tane yiyordum 2 'ye düşürdüm + sütaş eritme peynir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Herhalde

Bana onerdigin tahin pekmezi ve boza vardi ya hocam boza disinda ne yaptirir kilo boza igrenc tahin iyi oldu tesekkur ederim var mi onerin daha ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

quote:

Boy 175
    Kilo 54

karbonhidratta simit var

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

Herhalde

Bana onerdigin tahin pekmezi ve boza vardi ya hocam boza disinda ne yaptirir kilo boza igrenc tahin iyi oldu tesekkur ederim var mi onerin daha ?

yemelerin içine havuç atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

quote:

quote:

Herhalde

Tesekkurler kola kilo yapar mi kac kaloridir 1 litresi

• Biz de ne yapıyoruz kilo alamıyoruz be arkadaş . Gerçi almamak işime geliyor ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Herhalde

koladan gelecek kilonun hayrı olmaz onu azalt bence süt,ayran,meyve suyu iç. meyvelerde de yaşlara göre daha çok kilo aldıran kuru meyvelerdir.su oranı da olmadığı için iyi kilo aldırır. kuruyemişte yağ yapar ama kilo alırsın.bir de yemekte su içme 30 dk önce ya da sonra iç. bu sayede daha çok mideni doldurursun. muzlu-ballı süt, veya meyveli,ballı,cevizli yoğurt ye. haşlanmış yumurta 2-3 tane yiyebilirsen.ben hiç yiyemem ama vücut çalışan arkadaşlarım 4-5 tane yerdi sabahları. yemeklerin yanında ben peynir ve zeytin yerim kızan olsa da severim yemekleri kızartma yerine haşlarsan daha çok kilo alırsın. yalnız dengeli beslenme olayı önemlidir. çorbalara et suyu,krema,süt felan,un kavurma eklersen yine işe yarar.yemek yanında ekmek,makarna,pilav,püre, helva yiyebilirsin.

diyetisyenler,doktorlar

"Her öğün tükettiğiniz yiyeceklerin karbonhidrat, protein ve yağ oranları dengeli olmalıdır, her besini yeterli ölçüde yemelisiniz." der istersen birine danışıp ona göre belirle.

tabi ağırlık kaldırma,koşu yürüyüş neyse spor da şart. bu arada kurt filan da engeller kilo almanı.

Bunları yazdın sen alabildin mi dersen. Hayır acayip bir bünyem istediğim kadar yerim.yemek sırasında başka yemeği düşünürüm. Hızlı yeme huyum var.
    Çabuk sindiririm. Koluma saat alamıyorum. Olmuyor küçültünce çocuk saati gibi

1 yıl hep dışardan yemek zorunda kaldım. Kebap,et,balık dışında yemedim. Hele o kadar çok beyti yedim ki ozaman birkaç kilo almıştım. Beyti de hamur,yoğurt,domates sosu,pilav ne ararsan var kalori arttırıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 19 Aralık 2013; 3:05:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Herhalde

koladan gelecek kilonun hayrı olmaz onu azalt bence süt,ayran,meyve suyu iç. meyvelerde de yaşlara göre daha çok kilo aldıran kuru meyvelerdir.su oranı da olmadığı için iyi kilo aldırır. kuruyemişte yağ yapar ama kilo alırsın.bir de yemekte su içme 30 dk önce ya da sonra iç. bu sayede daha çok mideni doldurursun. muzlu-ballı süt, veya meyveli,ballı,cevizli yoğurt yiyin. yemeklerin yanında ben peynir ve zeytin yerim kızan olsa da severim yemekleri kızartma yerine haşlarsan daha çok kilo alırsın. yalnız dengeli beslenme olayı önemlidir. çorbalara et suyu,krema,süt felan,un kavurma eklersen yine işe yarar.yemek yanında ekmek,makarna,pilav,püre, helva yiyebilirsin.

diyetisyenler,doktorlar

"Her öğün tükettiğiniz yiyeceklerin karbonhidrat, protein ve yağ oranları dengeli olmalıdır, her besini yeterli ölçüde yemelisiniz." der istersen birine danışıp ona göre belirle.

tabi ağırlık kaldırma,koşu yürüyüş neyse spor da şart.

Spor yapmadan evde tikili kalinca daha cok sismanlanmiyo mu spor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Herhalde

koladan gelecek kilonun hayrı olmaz onu azalt bence süt,ayran,meyve suyu iç. meyvelerde de yaşlara göre daha çok kilo aldıran kuru meyvelerdir.su oranı da olmadığı için iyi kilo aldırır. kuruyemişte yağ yapar ama kilo alırsın.bir de yemekte su içme 30 dk önce ya da sonra iç. bu sayede daha çok mideni doldurursun. muzlu-ballı süt, veya meyveli,ballı,cevizli yoğurt yiyin. yemeklerin yanında ben peynir ve zeytin yerim kızan olsa da severim yemekleri kızartma yerine haşlarsan daha çok kilo alırsın. yalnız dengeli beslenme olayı önemlidir. çorbalara et suyu,krema,süt felan,un kavurma eklersen yine işe yarar.yemek yanında ekmek,makarna,pilav,püre, helva yiyebilirsin.

diyetisyenler,doktorlar

tabi ağırlık kaldırma,koşu yürüyüş neyse spor da şart.

Spor yapmadan evde tikili kalinca daha cok sismanlanmiyo mu spor

neden spor dedim sağlıklı kilo ve kas hacmi artışı için hafta da iki üç kez ağırlık çalışılması yapmak gerekiyor (yok kilo olsunda göbek de olsa olur dersen bunu atlayabilirsin).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 19 Aralık 2013; 3:00:15 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.