Beyler gece 4te yemek yiyip, geç kalkmaktan ve kahvaltıyı akşam 6da etmekten düzenim bozuldu. Şimdi okul başladı; kahvaltı edemiyorum, öğlen yemek yiyemiyorum, sabah ve öğlenleyin yiyecek bir şeyler görsem bile midem bulanıyor, kusasım geliyor. Ne yapsam bilemedim yaa, kahvaltı etmek istiyorum ama bilmiyorum nası yapacağım bu halde
Uyku düzenini oluşturana kadar sabahları bir şey yeme uykun düzene girdikten sonra sabahları azar azar yemeye başla fazla zorlama.
quote:
Orijinalden alıntı: Paradise_
Uyku düzenini oluşturana kadar sabahları bir şey yeme uykun düzene girdikten sonra sabahları azar azar yemeye başla fazla zorlama.
Hocam uyku düzeni önemli diyorsun yani, 2 günde 1 vitamin de (supradyn energy) alıyorum acaba onların etkisi olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: akula2005
quote:
Orijinalden alıntı: Paradise_
Hocam uyku düzeni önemli diyorsun yani, 2 günde 1 vitamin de (supradyn energy) alıyorum acaba onların etkisi olur mu?
Sonuçta şimdi yemek yemeye çalıştığın saatte bünye alışmış uyumaya bide tokken fazla zorlamaya gerek yok azar azar ye alışırsın zaten.Bide ben balık yağı öneririm sana marincap eğer kilo almak istiyorsan yemekten sonra al iştah açıcıdır.
ilaç falan alsam mı acaba iştah açması için, "emedur" mesela sabah oluşan mide bulantısını engeller mi?