Dün yeni bir windows kurulumu yaptım XP PRO SP2. Kurulumu CD'den yaptım kurulum sonrası hangi programı kurmaya kalksam windows disket sürüsünün bıoş olduğu söyleyip disket takmamı istiyor. Aygıt yöneticisinden disket'i disable ettim problem kalmadı. Rgistiry'ye kayıt yazma esnasında disket sürücüsü çıldırıyor gırgırgır ötüyor. Nedir bunun problemi? :((((
ilk defa böyle bir problem duyuyorum ben yinede biraz mantık yürütmeye çalışiğim. Windows bazı bileşenlerini disketten yüklemeye çalışıyordur o yüzden sizden durmadan disket takmanızı isteyebilir. bunun nedeni hatalı windows kurulumu veya hatalı windows dağılımıdır. çözüm olarak başka bir cd den kurulum yapmayı deneyin. ikinci ve daha düşük bir olasılıkta sisteminize virüs veya spyware girmiş olabilir. spyware için Xoftspy, virüs içinde Kapersky AV programlarını kurup sisteminizi taratın. Ne kadar faydası dokunur bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz. Ayrıca Floppy nize giden kabloyu çıkartıp tekrar takmayı denermisiniz (saçma ama denemekten zarar çıkmaz)